31

Нищо ново

преди 2 месеца

Имаме ги и ние. Постъпват в армията, след това се омъжват, раждат деца и вече не ги търси. Не че ги осъждам, деца трябва да се раждат, но така армията няма да си реши проблема с липсата на хора.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Нали няма мъже, жени имало то, кого ще викат тогава. Нашите папагали и те тук ни налагат да казваме "колегата" на колежката, което е за пуделите.

29

Руската кашимерия--

преди 2 месеца

Хареса това !

28

читател

преди 2 месеца

Много на отворени се правите зад компа.

27

Таралеж Накълбо

преди 2 месеца

Много ясно, че жени ще взимат. То да си мъж е трудно, много се отказаха!

26

маалатъ

преди 2 месеца

"Решили." -)))))

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то все геьове Ко да правят ,имали жени бря?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Даже севрномакедонците имат по-голяма армия от викингите. 7000 души армия не може да уплаши дори Люксембург.

23

Заразно зло

преди 2 месеца

Преди зеления киевски наркоман, чак толкова изтрещели нямаше!

22

ъ

преди 2 месеца

Нордландите окончателно поеха по пътеката на безумието. Но то така става накрая, от много равенства и права на човека. Дано не им се налага наистина да водят война, че после няма кой да ражда деца за следващата.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Западната либерастия изпееерасти мъжете, какво очаквате?!? Затова тук трябва да се даде силен отпор на тези пееерастки опити на запада!!!

20

Христо Христов

преди 2 месеца

Няма лошо! И у нас трябва да се въведе задължително! Да няма после: "Аз гласувах за ЕС и НАТО, ама съм жена и затуй няма да ме мобилизирате"....

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен - нали искахте еманципация? Еманципация докато не затрябват 500 000 мъже да кърпят на фронта. Тези хубави момичета от снимката, ми ще ти е жал да ги изпратиш в калта нали? Мъжкото става. Буклукджия, автомонтьор, общак в строеж. Все професии свободни за жени - стига жените да искат да ги упражняват.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Както са казали и преди мен, жените в армията са там, заради държавната служба и удобствата, която тя предоставя. В мирно време е супер политкоректно да се фукаш как половината ти армия е от жени, но при реална война тези жени, са на практика безполезни, освен за работа в тила. И не говоря празни приказки - завършил съм военно училище и във випуска ни имаше 20 жени. Знам как бяха третирани и за какви служби ги гласяха. В бойните части е същото.

17

Анонимен

преди 2 месеца

А така - нали искахте еманципация? Ето ви еманципация.

16

VladTepes

преди 2 месеца

Пълни глупости. Силната армия трябва да има достатъчно генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки и хабилитирани лица справка - българската армия и пророческата книга на Джани Родари "Приключенията на Лукчо" - принц Лимон и армията от генерали. Джани Родари е разбрал силата на армия от генерали по принципа "Много вожд, малко индианец" както и българските управляващи за разлика от много други държави в НАТО.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Скандинавките са мощни жени и горе-долу стават за войнички. Но все пак са жени. Както и да е де. В цивилно време всеки може да е военен.

14

Щерю

преди 2 месеца

- Край! Свършено е с военната мощ на Русия на фронта...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Това много държави досега го играха, в резултат на това една Испания вече няма функционална армия. Има 2 правила за успешно интегриране на жени в армията: 1. да не са част от подразделения на първа линия 2. да са в подразделения съставени изцяло от жени. Обаче то и това е дискриминация, параграф 22. Явно и тези ще се учат по трудния.

12

Анонимен

преди 2 месеца

И ако стане война, може да сте 120% сигурни, че нито една от тези жени няма да отиде на фронта с автомат с ръка да стреля срещу руснаците. Как тогава изравняването на половете ще подсили армията на Дания? Между другото, положението с жените в нашата армия е същото. На книга се водят на служба, на практика си гледат кефа и никой не предвижда да ги използва в реални бойни действия. Обожавам жените, но според мен, армията не е тяхното място.