10

Анонимен

преди 2 месеца

Пази Боже от гадже използвач(ка), ако ти си влюбената половинка от двойката, а гаджето е с теб, защото е преценило, че му е изгодно да те използва. Такова същество може да те подлъже дори и да сключите граждански брак.

9

Ако сте начинаещ

преди 2 месеца

съвсем млад човек, много внимавайте с определен тип персони, когато постъпвате на работа за първи път - това обикновено е колежка от предишното поколение, която си е избрала да се представя в образа на вечна страдалка и се държи така, че да вменява у околните чувство за вина само защото техният личен живот и служебната им кариера се развиват добре. Ще се държи с вас уж мило и добронамерено, но всъщност ще прехвърли на ваш гръб почти всичките си служебни задължения и дори част от домашните такива

8

Анонимен

преди 2 месеца

Е, възползват се от мен, щото съм добра душа, но аз пък се възползвам от други добри души.

7

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

Чичо Яшар се възползва от мен, за да задоволява нагона си. Но аз не му се сърдя, това е семейна традиция. А и на мен ми харесва. Ишаллах.

6

Деница

преди 2 месеца

Насила ли ви карат да сте услужливи?Ако това за вас е бреме-не правите услуги на хората и когато ви помолят откажете.По добре откажете,отколкото да лицемерничите насила като многострадална Геновева ,че хората използвали самовлюбената ви, нарцистичната ви особа! Ако хората ви използват-радвайте се значи сте важни.Нелицеприятни пиявици никой не умира да ги търси.

5

Анонимен

преди 2 месеца

в 90% от случаите когато кажа не на шефа, на следващия ден ме съкращават...

4

Анонимен

преди 2 месеца

Когато зависиш от някого, тежко ти и горко, ако той е използвач.

3

Анонимен

преди 2 месеца

1. Възпитали са ви да бъдете отзивчив(а) и да помагате, но други пък са възпитани да бъдат използвачи и да мислят, че услужливите са будали; 2. Не сте се научили да разпознавате манипулаторите, но около вас има хора, които още от предучилищна възраст са били научени да манипулират всекиго в своя полза; 3. Все още не можете да си позволите да живеете самостоятелно, а някой от родителите ви е прекалено услужлив и не ви щади, стремейки се да се похвали на околните какво добро и способно чедо има.

2

Анонимен

преди 2 месеца

В България хората са бесни селяндуури и в по-голямата си част бъркат добрите маниери със слабост или желание за угодничество.Изключвам българските политици които за едното потупване по рамото са готови на всичко най-вече да навредят на българите.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Затова с когото и да се срещна, първата му работа е да ме плаши, да ме.лъже за да ме подчинява на себе си!! Отвратителни хора!! Когото и да съм мислил за свестен човек, роднина и т.н., с голямо съжаление слеь това разбирам, че това е едно долно нищожество!! Никого не.мога да нарека приятел! За мен приятел означава да мога да мисля на глас пред него!! Такива хора няма! Има клюкари, подлеци, доносници, ***!