11

И.Б.

преди 3 месеца

Всяка сутрин си измивайте краката, изсушете ги и намажете пръстите на краката с гел от алое вера. Растението може да го отглеждате вкъщи. Аз така с години наред се лекувам. Слагам гела и в ушите, ако ме заболят. Възпаленията минават за 2-3 часа. Лекувам с него и конюнктивит.Разбира се, че трябва и много движение и натоварване на ставите.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Без чораш ще измръзнещ. Текстилната индустрия беше закрита още от Костов и НАТО, а вълня няма и овцете избити.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки Божи ден треа поддържаш необходимия и нема проблем с никви болести!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки Божи ден трябва да ходиш по тревата бос за 5 - 10 минутки за да напълниш АКУМУЛАТОРА СИ - ТЯЛОТО с тях и да вхланяш ЕЛЕКТРОНИ за неутрализиране на СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ, който имат нужда от ЕЛЕКТРОН за да бъдат неутрализирани. Иначе свободните радикали, ако не са неутрализирани, отиват до някоя твоя жива клетка в тялото, вземат от някой атом на молекулата електрон и я унищожават и нашето тяло старее.... Да сте виждали Кон или Магарица, Муле, Катър да са стари? Няма?

7

Анонимен

преди 3 месеца

От стискащите те чорапи и тесни обувки по ноктите на краката ти се появява ФУНГУС - кандидоза в ноктите и се лекува само вътрешно, чрез избиване на кандидата по цялото тяло, а не външно - само по ноктите.....

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Боси се лепат бълхи.

5

Анонимен

преди 3 месеца

От стискащите чорапи и тесните обувки, в ноктите се настаняват бактерии и параззити, червеи и започват такива проблеми за човека, носещ тия стискащи чорапи и тесни обувки и радости за паричните доктори!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Стискащите обувки правят мазоли на пръстите! Унищожават функцията на кръвообръщение и заедно със стискащите чорапи, правят стъпалата нефункционални. Нашите деди са носели едно време Сървувули..... сами са си ги правили. Отпред където са пръстите са били широки. Сами са си плени нестискащи терлици.... и са били здрави! Факт - без болки в коленете, стъпалата и тем подобни кости по гръбнака, кръста, колената... Чисто и просто - така наречения натурален природен живот!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Какво влошава артрита? Ми чорапите стискат краката и спират нормалното кръвообръщение в краката. Там в долната част се образуват съсиреци, вените набъбват, стават огромни. Стават тъмни, черни петна от измрели клетки. Тия умрели клетки от недостиг на Кислород след това организма се чуди къде да ги изхвърли! И болети по всички органи в тялото... Така че, престанете да носите стискащи краката чорапи от магазините! По добре ходете боси както животните и ще сте здрави!

2

Тау

преди 3 месеца

Той мита, е наложен точно от докторите. "По-полека ще я караш, не си първа младост.." и други подобни фрази.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Раково е но нямат пари за лекарства и става усложнение.