52

Анонимен

преди 1 месец

Станали са космонаФти. Я косми, я в нафта. Толкоз и ренгена с топлината е свързан.

51

Анонимен

преди 1 месец

я па за рентгена не вервам. измишльотини.

50

Аз

преди 1 месец

До Анонимен 51. Не, не трябва да се София, а в провинцията, защото тук има достатъчно хора. Нека населят обезлюдената провинция!

49

Анонимен

преди 1 месец

КЪМ СОФИЯНЦИ: ЛАГЕРИТЕ ТРЯБВА ДАСА ПРИ ВАС,ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ И МНОГО ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТИЯ *** И УКРАЙНА.В КРАЙНА СМЕТКА ВИЕ СИ ГИ ИЗБИРАТЕ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ТАКА ,ЧЕ ЩЕ ИМ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА,ЩО РЕВЕТЕ СЕГА.

48

А бе

преди 1 месец

Без документи ли са,обратно,кой от гдето е,а не у нас на хранилка и то каква!!!!Нас кой ще ни храни?Писна ми от готованци !!!!!

47

Анонимен

преди 1 месец

Подражават на Зендая с тия модерни дрешки.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ренген топлина не хваща. Явно не са физици.

45

Възраждане

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и ще се превърнат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

44

Анонимен

преди 1 месец

И сега какво ще ги правим поредните тарамбуки?

43

И сега

преди 1 месец

Ще бъдат настанени и хранени за наша сметка в някой център , а денем ще се разхождат по центъра на София и ще бият децата ни!

42

До "шокиращо е&

преди 1 месец

Интересно как като си толкова умен и обиждаш, и читатели, и журналисти не ти дойде на акъла, че това е обяснението на мигрантите за алуминиевото фолио, а не журналистическа приумица... пък като си толкова умен не влизай в тоя сайт.

41

Анонимен

преди 1 месец

Уфф бре... Толноз кози патечки има...

40

Рентген не може да

преди 1 месец

се "излъже". Рентгеновите лъчи пробиват и оловни листове, камо ли пък алуминиево фолио. Няма скриване от рентгена.

39

дедо ви

преди 1 месец

никой ли не се пита защо никой от тия нарекли се мигранти не носи лични документи ? всеки който иска да емигрира носи лични документи , не се крие , не пресича граници нелегално . това не са мигранти , това са потенциални престъпници , тия нито ше се интегрират нито ше работят , от тия не чакайте нищо добро . тия нямат място в цивилизацията ! Германия се видя в чудо с тия , как ние ше се оправим с тях ?

38

Анонимен

преди 1 месец

Докато не поемат отговорност тия, които ги примамват с щедри социални помощи в ЕС няма да се спрат! Тук целта е- елате мигранти в Германия и после на нас нивръщат криминалните и негодните за работа! Вместо да имат ясни критерии немците- те ни наводняват лица, които не подлежат на интеграция! Същата схема беше и с износа към Китай- една Германия изнася 95% от стоките и си печели и после целия ЕС внася от Китай за да балансира този износ, че трябва и нещо да внесеш, все пак! Несправедлив ЕС!

37

Анонимен

преди 1 месец

Това са космонавти! Вече ни пращат космонавти щото от скоро възстановихме космическата програма! Готови са за излитане!

36

Анонимен

преди 1 месец

Тези са от Ню Мексико

35

Анонимен

преди 1 месец

Все лекари и инженери, даже виждам и един академик и рояк дечица и много жени

34

DRK

преди 1 месец

С това облъчване са взели дали. Пътници са тия момчета.

33

шокиращо e

преди 1 месец

телесната топлина не се регистрира с рентген, а с инфрачервени детектори. от рентгеновото лъчение предпазва оловен екран. но каквото нивото на читателите - такова и на "журналистите".