7

ЕС загива

преди 1 месец

Всички икономически значими държави в ЕС са в рецесия. Вчера Мерцедес обяви че мести производството си в Италия, отчаян ход преди да обяви фалит. Фолксваген е със 150 млрд евро дългове и ако това не се подобри до няколко месеца ще обявят фалит. В ЕС има етническа подмяна на населението, огромно количество мигранти, които не работят и не могат да се интегрират. Селското стопанство е пред колапс. На фона на тежката рецесия и икономическа криза ще се дадат 5 млрд евро за Украйна.

6

рендетУ

преди 1 месец

Който и да спечели изборите в Щатите, Гражданската война там е Неизбежна! Обществото в Щатите е силно поляризирано и разделено, социалното напрежение расте, расте и напрежението между Федералните власти и службите на отделните Щати и Губернатори. Ще видим, времето ще покаже, стига само да не избухне война в Европа, преди Изборите в Щатите!

5

нормално

преди 1 месец

в европа също идват нормални десни партии пример португалия, в сащ всички са десни без тръмпитсите те са смешни, но едва ли американците ще изберат 2 път тръмп

4

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ ВСИЧКИ СА ДЕСНИ, ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ДЕМОКРАТИТЕ. В ЕС ДЕСНИТЕ ДОСЕГА САМО РЕЦЕСИЯ ДОКАРАХА.

3

Сакън

преди 1 месец

То ако демократите изгубят в ЕС и САЩ,това би означавало спиране на укро-руския конфликт.А прекрати ли се този конфликт тотално,започват да съдят много хора.Винаги има осъдени,и те винаги са от губещата страна.Правото е на победителя.Както казват банкерите ,,който печата парите,той и пише законите".Лошото е,че ако републиканците спечелят,се очаква глобално разрастване на конфликта в Близкият изток и по други локации и места.няма начин който да спре тези войни,изглежда че войната е мотор.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ами дай да видим цифрите ??? През миналата година в Китай са продадени 26,8 милиона автомобила в САЩ 15 ,6 а в ЕС около 10 милиона . В Китай се продават повече коли отколкото в САЩ и ЕС взети заедно . Коя е най голямата икономика в Света ??? САЩ и ЕС не могат да се сравняват с Азия . Икономиката това е Азия а не запада . Само факи а не голи европопулизми . Фактите не отговарят на притенциите на ЕС да е господар на Европа .

1

Анонимен

преди 1 месец

Ми значи няма да е положителна :) Тръмп 2024. Но истината е че ако е Тръмп икономиката ще хвърчи. Бизнесмен номер 1 в историята.