15

Стига лъжи 16

преди 1 месец

ТУРСКИЯТ ЧЕРВЕН ВСЕЛЕНСКИ ПАТРИАТХ ВАРТОЛОМЕЙ е ОТГОВОРНИК ЗА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ на територията на ТУРЦИЯ и евентуално Ирак, Иран чак до ЕГИПЕТ то ест гърците от Гърция си имат съвсем друг Патриарх..........Според КАНОНА абсолютно всички Патриарси са абсолютно равни по власт като понятието Пръв измежду абсолютно равни не е власт а чисто символичен константинополски орден без покритие

14

Анонимен

преди 1 месец

През 2014 година, септември. при посещението на патриарх Неофит в Истанбул здравето му рязко се влошава. Там е патриарх Вартоломей, възпитаник на римокатолически йезуитски център (ДА !) и работещ активно за обезличаване на православието, включително с обезпечение от САЩ. Същият този Вартоломей НЕ признава самостоятелността на Българската православна църква, а беше награден от Плевнелиев.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 - тленен означава, че не е вечен. Нищо общо с тлеенето на изгорените. Тленни са останките на всички, с изключение на светците - техните мощи остават. Това обаче няма как да се знае в деня след ***. Мислещ и образован не е едно и също, ти си доказателството за това.

12

Анонимен

преди 1 месец

Какви тленни останки м а?!?!?!?!?! Капка уважение нямаш ли към Българския патриарх? А тленни останки има само при еретиците и атеистите, които си горят близките!!

11

Анонимен

преди 1 месец

По повод *** на патриарха никак няма да е зле средствата за масова информация да изълнят добрата страна на своите професионални задължения и да информират населението за спецификите на най-разпространените организациии,наричащи себе си християнство.Това в контекста на говоренето за "европейски ценности".Защото,например, "знаещите свободноо"англ. език едва ли ще ви кажат нещо по същество за изключително важната за Европа агликанска църква с нейните НИВА и властници, далеч от християнството.

10

Теню Дрангов

преди 1 месец

Жалко, че си заминал човечеца, ама защо 20 статии от сутринта, толкова много ли е направил за обществото, че да го заслужи? И Патриарх що за професия е?

9

Ченге ДС

преди 1 месец

Бог да го прости колегата!

8

Анонимен

преди 1 месец

АМАН ОТ ТИЯ БРАДАТИ КРАДЦИ ,,,АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ Е РУСНАК ЛОШ ЧОВЕК ....А ТОЯ УМРЕЛИЯ Е АГЕНТ НА Д.С.

7

Анонимен

преди 1 месец

Да почива в мир.

6

Анонимен

преди 1 месец

Аре стига с тоя бе! Оляхте се! Сякаш е Васил Левски че през 5 минути пишете статии за него.

5

АнонимеН

преди 1 месец

КОЕТО Е АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ НЕ Е УМРЯЛ ВЧЕРА ВЕЧЕРТА! ТАКА АЛАМИНУТ НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАН НЕЩАТА

4

без упойка

преди 1 месец

Защо толкова много пишете за патриарха като вече го няма.Когато беше жив никой даже не знаеше, че е духовен баща.Днес и това научихме.Медийни клоуни сте всички.Каква позиция е заел някога в ущърб на повлечената от заблуди политиеска класа?Никога не е казал нещо противно на властта.Така не става.Беше безволев, а го избраха защото беше и болен, за да може БПЦ да бъде интегрирана в модела на Сарая и новото турско иго.

3

Анонимен

преди 1 месец

Брадати козли "наяли се като попско дете на здушница"!

2

Света Малина

преди 1 месец

Сега ми сирките ще се втурнат като лешояди.

1

Анонимен

преди 1 месец

аз на баща ми погребението не отидох, там ще отида