74

Ушеф

преди 1 месец

Милиционерите плачат за закриване. Нищо Не става от тях. Закривай..........

73

Анонимен

преди 2 месеца

Всякакъв.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Въпрос на манталитет и комплекси. Има хилядократно повече български мигранти в отделни други страни, отколкото чужди в България. И част от тях, не само роми, освинват и превръщат в гета някои квартали на китни преди западни градове. Макар чуждите закони да са по-дисциплиниращи от нашите. *** си е ***. И за българи, и за мигранти законите важат еднакво. Някои мигранти едва ли биха дерибействали, ако не виждаха, че на българите им се разминава. Убил човек, а е на свобода. Откъде накъде?

71

Бай Иван

преди 2 месеца

Психопатите от пплгдб+ вместо да осигурят сигурност на гражданите, започнаха да търсят пак "руски опорки".

70

Ах ах

преди 2 месеца

Боянке пак си пияна! Защо мислите,че като бръщолевите ние ви вярваме! Само гилотината ще ни оправи! Мършиииииии

69

Мандо

преди 2 месеца

Кажете на Урсоляка , че тук са Балканите , няма ала бала , всичко дето не е бяло и православно , ще яде тоягата , ако не спазва нашите закони. Иначе са добре дошли !

68

Анонимен

преди 2 месеца

Всяка богата държава си намира по една цървулска с корумпирани политици да си изпращат мигрантите! Италия праща в Албания по договор, а Австрия ни изнуди нас! Албанците поне изкараха некой лев, а нас ни връткат безплатно за въздушен и космически шенген!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Национален интерес е !!! Защо след като Меркел ги покани в Германия те ги пращат от Германия в България ? Първоначалната им регистрация била тука, но то е нормално след като сме на пътя на бежанците , България и Гърция са първата страна от ЕС в която нахлуват.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Какво означава "мигрант"!? Ами да си ги приемат братята мюсюлмани и да ходят да строят в Дубай и Саудитска Арабия.

65

РЕФЕРЕНДУМ!

преди 2 месеца

А не Бонка да решава вместо нас!

64

Само да уточня:

преди 2 месеца

До Анонимен==Това за глупавите ни и продажни политици е абсолютна истина! Но трябва да признаем,че те са следствието от "информирания избор" на също толкова глупавия,безотговорен и безхаберен народ! Докато гласуваме не с главите си,които са на раменете ни,докато се правим на сърдити и отвратени и не гласуваме,позволяваме на управниците българомразци с присъдружните си шошороНП да унищожават НАРОДА и РОДИНАТА ни! Безродниците управляват с около 10% от имащите право на глас,защото им позволяваме!

63

българка

преди 2 месеца

Не знам коя е тази Бонка. Обаче щом е толкова загрижена за горките тали-абани, да си ги вземе у дома - да си ги закриля, интегрира, обслужва ? Питам сериозно! Защо мисирките не задават такива въпроси на защитниците на престъпниците ? Защото по всички европейски закони тези хора са престъпници - преминали са незаконно държавна граница, нямат документи, извършват престъпления.

62

<><>

преди 2 месеца

Да заминават в Русия :) ааааа сакън ЕС няма да ги пусне натам че са загрижени за скъпия им животец !

61

ХХХ

преди 2 месеца

Не ми се мисли тия ако получат заповед да подпалят България ....да се пръснат из цялата страна и да запалят горите от всякъде ! Не за друго ами да разчистят терен за бойни действия на майка САЩ :)

60

КуКлус

преди 2 месеца

Още малко и ни запукват наред ......държавата е зад тях , десетки институции са зад тях ....ЕС е зад тях .....не ми се мисли ако им подхвърлят и оръжия ! Да не станем и ние размирна зона съвсем случайно след като съвсем добронамерено ни приеха в Шенген по въздух и вода ....:) защо ли само така ...и след това започнаха проблемите .....България е тръгнала към много по голяма пропаст и натам ни води точно ЕС в сянка САЩ !

59

Шанел

преди 2 месеца

Защо да е битов проблем да не би мигрантите да са ти влезли в къщата ,тия *** управници си ги гласуваха и си ги докараха а сега се спотайват като м.......и и се правят на утрепани, Най неадекватното правителство което сме имали досега ,толкова много злини сътвориха досега че се чудя кога Българина ще вдигне сопата защото това вече не се издържа ,Толкова години им търпяхме бавно развиващото им управление и последната им приумица да докарат криминален контингент от Австрия за да бият децата ни

58

Анонимен

преди 2 месеца

Защо герб , ПП-ДБ и ДПС , се правят че нищо не се случва ?

57

Анонимен

преди 2 месеца

Е нали от българското МВР казаА че няма проблеми с бежанците , що се плашим ?

56

Шанел

преди 2 месеца

Защо си чешат езиците напразно като тези които влизат в момента в България са с криминални досиета а в втория транш е имало и един с белезници, Тия като са прости или се правят на такива защо и нас ни приравняват към тях ,Управниците си ги гласуваха и ги докараха но дано и техните деца да се сблъскат с тези мигранти и да изпитат тяхната афганистанска изпепеляваща любов, Така ще бъде справедливо.....

55

Анонимен

преди 2 месеца

Къде сте бре , Бг-''атлантици'' , измислени ''демократи'' с/у ЗАПЛАЩАНЕ !