262

Анонимен

преди 2 месеца

Войната е гадно нещо...Европейците не са готови да се бият реално и за това мислят, че като спонсорират украйна, ще отслабят Русия и на тях ,ще им се размине!...Ще ...просто защото на Русия не и пука за Европа....тя си имаше стари сметки да урежда с бившите руснаци..

261

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък ще гласувам на евроизборите - за Възраждане!!! Може пък и да чуят ,друго мнение ,тези в европарламента! Може и да се събудят ,ако има кой да ги бутне ,че спят..... Като не се гласува ,нищо не се променя , само с гласуване и протести се намират решения на проблемите!!!

260

Българин

преди 2 месеца

Писах и пак ще пиша: парите да се дадът на България, да си оправим държавата, а не да се спонсорира войната и смъртта извън ЕС ! Изтриването на коментара ми показва, че този сайт и *** му са за изтриване !

259

Извод

преди 2 месеца

Докато има наивници ще има и терикати, които живеят на гърба им с евтина пропаганда. Мълчете си и продължавайте да газите в калта, а нашите 5 милиарда евро, събрани от данъци ще ги харчи друг. Така работи съвременното "демократично" общество.

258

Анонимен

преди 2 месеца

281 - АМИ ТЕ ДВАМА СЕ ОПИТАХА ВЕЧЕ СЪС РУСИЯ.

257

Анонимен

преди 2 месеца

АМА НАЛИ ОБЕЩАВАХА ПОВЕЧЕ БЕ. ВЕЧЕ НЕ Е ПОМОЩ А ЗАЕМ ИЛИ ЛЕНД ЛИИЗ. А ЕСЕСОВЦИТЕ СЕ ЧУДЕЛИ КАК 90 ТОНА ЗЛАТО НА РУМЪНИЯ Е ВЪВ МОСКВА.

256

Зеленский

преди 2 месеца

Благодаря на Европа за тези 4 милиарда евро помощи. Сигурен съм че в тези времена на трудности ще успеем с дадените ни 3.5 милиарда да купим необходимите боеприпаси и оръжие за нашите войници които също ще бъдат благодарни за отпуснатите от Европа 2 милиарда евро. Лично ще разперделя тези 1.5 милиарда да бъдат похарчени по най-добрия начин по който могат да бъдат похарчени тези 500 милиона.... ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА ??? ХАЙДЕ БРЕ, КОГА ЩЕ НИ ДАДЕТЕ някаква помощ. Закъсахме. Не се стискайте. ДАЙТЕ..

255

Пари на вятъра

преди 2 месеца

Пак ще помагаме за да може войната да продължи до последният украинец.

254

Пак по опорката?

преди 2 месеца

До НАТО: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.

253

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

До НАТО - какъв потенциална немците? - Хамериканците кротко изодздзе ги онодиха! и то всичкото читаво отиде в Китай!

252

НАТО

преди 2 месеца

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГЕРМАНИЯ ДА ЗАБРАВИ КОМПЛЕКСА ЗА ИСТОРИЧЕСКА ВИНА И ДА ВПРЕГНЕ ИНЖЕНЕРНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ЦЕЛИТЕ НА БУНДЕСФЕРА.СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА БЪЛГАРИЯ-ДЪРЖАВАТА ДА УВЕЛИЧИ ДРАСТИЧНО КАПАЦИТЕТА НА ВПК.КОГАТО ЕДИН САТРАП Е ПОДПАЛИЛ ВОЙНА В ЕВРОПА,НЯМА МЯСТО ЗА АЛТРУИЗЪМ-САМО МОГЪЩА ВОЕННА МАШИНА ЩЕ ГО ВЪРНЕ НА МЯСТОТО МУ В АЗИЯ

251

Анонимен

преди 2 месеца

След Авдеевка евроатлантиците са в стрес . Макрон Бонапард иска армия да праща САЩ ракети англия дронове . Разбират че губят сили и идва развръзката . Края на ЕС като поредния райх .

250

УСраа НАТО

преди 2 месеца

На гейския съюз бавно и източват кръвта и навсякъде стачки и размирици - но бодрия папагал отдолу друго кряка...

249

Sata NATO

преди 2 месеца

На Просията бавно и източват кръвта, а нашите потенизди чекат върбата да рОди круши.

248

Анонимен

преди 2 месеца

България ще загуби и тая война . Ние участваме от първия ден със снаряди ,гаубици гвоздика а от наша територия излитат американски безпилотници които насочват англииски надводни дронове по руски кораби . България за трети път е на грешната страна срещу Русия и този път ще изчезнем като нация . Света много се промени . Запада е фалирал и вече гледа да обира колониите си като България .

247

Анонимен

преди 2 месеца

Дори и Степан Бандера ще умре от смях за втори път на Оня свят, като гледа какви ги вършат Зеля и Сирски.

246

Мира е война!

преди 2 месеца

Зад звездичките на знамето на ЕС ЕС съюза прозира пречупен кръст.

245

Фактите

преди 2 месеца

Чудя се как гаубици се зареждат с пари ... за стрелба. На бандеровците им свършиха снарядите и им трябват снаряди, а не пари. Освен в Русия снаряди в големи количества се произвеждат на твърде малко места и тези места не са в ЕС, а в Индия, Китай, Пакистан, Турция, Иран и Северна Корея. Никой от изброените обаче няма да се напъне да ги произведе, че и да ги продаде особено пък на Зеля.

244

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не съм ходил да гласувам на т.нар "европейски избори". И тази година няма да го направя за да не легитимирам тази натрапена, наднационална политическа власт, която ограби българската независимост и практически лиши родината ни от собствена държавност.

243

Здрав Разум

преди 2 месеца

Честито на Зеля нов 5-милиарден пенсионен фонд ... лятото идва, а Зеля и фашагите отиват с парите нейде из райските острови. Армията на Украйна ще получи кръглата нула от тези пари.