11

мира

преди 2 месеца

Бог да прости греховете му .Умря едно краче от октопода ДС .сега ще търсят с кого да го заместят . Това е бг църква всички наследници на ДС комунисти

10

Истина

преди 2 месеца

Изр.одите не го изчакаха даже да изстине. Веднага са се събрали да решават кой каква ще лапне.

9

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Човека е на добро място.Друго е питането ми.Църквата е отделно от държавата. Не плаща данъци, а като има нужда ползват медицинските услуги безплатно. Пожарната, полицията плащат ли данъците??? Това ме интересува.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Синод с скъпите коли и имоти изванаредно че разпределят пая отново

7

НаТочила са Зъби

преди 2 месеца

няма време, Кокала е за Взимане!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Нарочно избраха един много болен и стар човек, че има много мераклии да наследят поста, а не им се чака някой да живее дълго като Максим.

5

селянин

преди 2 месеца

Айде сега ще ни го дъвчат дедото поне два месеца, няма да има друга тема, ама буквално.

4

Висшия клир,

преди 2 месеца

От горе алчен поглед върху хрисимо лице, отдолу, под расото ръце, които трескаво се потриват в трепетно очакване! Църквата е йерархична институция, там демокрация няма. Армията, също. Полицията и там. А държавата?! Държавата ни демократична ли е? Не! На всеки избори едни и същи посткомунистически формации. Е, избирай, демократично е! На килимявките поне избора им ще е лесен. Клира все още е фрашкан с послушници от ДС.

3

Влади

преди 2 месеца

Тъпани от Днес.ру. Регирахте с 1,5 закъснение.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ще си скубят косите и брадите! КОМУНИСТИТЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА ДОКАТО ТРУПАТ МИЛИОНИ! ЧЕРВЕНИТЕ ПОПОВЕ МИСЛЯТ ЗА МИРЯНИТЕ ДОКАТО ПРИБИРАТ МИЛИОНИ!АКО ДЪРЖАВАТА ДАДЕ ПАРИ РЕМОНТИРАТ ЦЪРКВИТЕ, АКО НЯМА ДЪРЖАВНИ ПАРИ СГРАДИТЕ ПАДАТ,А ПОПОВЕТЕ КАРАТ НАЙ-СКЪПИТЕ ДЖИПОВЕ!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Чудят се сега кой агент на държавна сигурност да сложат за патриарх. Те 2/3 от митрополитите са комунисти и верни прислужници на партията майка. Половината измряха де