15

Анонимен

преди 1 месец

"Предатели"? За Възраждане ли говорим, какво общо имат те?

14

Светъл да е пътят му

преди 1 месец

, а на нас, господ да ни е на помощ с тия национални предатели!

13

Анонимен

преди 1 месец

Да се напомни, че точно през 2014- 2015 г. се направи нов опит за погром на Българската православна цурква чрез атакуване на имотите и . Чрез най-основните, най-светите имоти на територията на днешна Украйна е и погромът на православието там. Повечето граждани на България нямат образоваността да осъзнаят, че са подвластни на чужди религии, лошото на които е тяхната мрачност и човеконенавистничество. Проявите им се виждат в цялостната липса на красота и добронамереност съвремието ни.

12

Анонимен

преди 1 месец

Не знаехме че Пп са толкова набожни ,само знаех че са украинска партия,и постоянно хартчст бюджетни милиони за нея

11

Анонимен

преди 1 месец

Те се боричкат отдава даже и стачкуват с плакати ,и неразбрах ме за какво стачкуват за пари или за постове ,по тв вече коментират метеоролозите за времето ,на всяко гърне мирудия този коментатор навремето ,разбираш и от църковно дело )))

10

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще настане едно боричкане между "архиереите" кой да се възкачи.Най-зависимият и най-верният руски слуга ще успее..

9

Анонимен

преди 1 месец

Аз въобще не го видях тоя патриарх да води поне една служба, па какъв водач е бил, та чак благ и мъдър. Зяа да оценя подобни качества, поне трябваше да ги е проявил. Но нали трябва да се каже нещо като от човек, който иска да мине за набожен.

8

Анонимен

преди 1 месец

ХУбаво е в контекста на погрона над Киевско-печерската лавра, на цялата украинска православна църква и активните дейности на действащата в Украйна хунта под насоките на Запада , че имаше съвсем насоро опит за погром и в Българската православна църква чрез атака за собствеността на Храм-паметник "Александър Невски" Напишете от кое правителство и по чия инициатива. За да види народът паралела. Въпреки че мнозинството от българите са научени да са незнаещи и заова пренегрегващи религиите и църквите

7

селянин

преди 1 месец

Айде сега ще ни го дъвчат дедото поне два месеца, няма да има друга тема, ама буквално.

6

Стига лицемерие!

преди 1 месец

А демократът-ционист Соломон Паси в ефира пред цяла България каза: - Майната му на Православието! Юдеите ни унищожават като християни и като народ!

5

Бойко Лъжата

преди 1 месец

Библията го е казала с *** думи: "НЕ ЛЪЖИ!" - е те точно за това Лойко ще гори в aда. Той е осъждан за лъжа ТРИЖДИ!!!

4

Детето видя Денков

преди 1 месец

Детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

3

Този плазмодий

преди 1 месец

да се изказва за личност от ранга на патриарх Неофит, е обида за Българския народ. Ти, навеДенков с какво ще останеш в историята?

2

Анонимен

преди 1 месец

Българския Байдън не спи ли по това време. Всяка минута сън на хората на неговата възраст е от значение.

1

Анонимен

преди 1 месец

А в моите спомени ти ще останеш като една прислуга на Евроуправленската върхушка!