64

КОЙ МОЖЕ

преди 1 месец

ДА БЪДЕ - АГЕНТ НА ДС И КГБ. ДРУГ НЕ МОЖЕ.

63

дедо поп

преди 1 месец

А митрополит Тиквон Банкялийски що сте го пропуснали?

62

Анонимен

преди 1 месец

ролексов ще е новия

61

Как се избира ли???

преди 1 месец

Ами избира се Български Патриарх по българските му табиети.Гледайте БФС как си избира Президент,пишете БПЦ по същият начин.Тако е и у Съдебната Система,ДАНС,Парламента,Здравна Каса и тн. и тн.Винаги със мърсотии,интриги,заплахи,шантажи а понякога и с убиване.Специално за БПЦ може да се твърди,че който има най-скъп Ролекс и кара Майбах,той ще новият Бос на ,,духовните ни учители".А за ония истории зад стените на манастирите,трябва да се направи филм,дълъг поне колкото ,,Дързост и Красота".

60

Анонимен

преди 1 месец

Не не искам да си спомням , за никакво братство , ... всичко е демагогия и заблуда , промиване на лабилни мозъци !

59

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да забравяме, че всеки един Българин е Бог! Българската култура е Божествена. Когато ние Българите се изкачим на Седемте Рилски Езера, ние се превръщаме в Богове. Какво означава това? Примерно Аз става Бог и те уважам и ти си Бог и ти ме уважаваш и това е нашата култура - уважение един към друг понеже сме Богове. По време на социализма въведоха завистта, понеже този е комунист и стои високо горе, а ти си никой и стоиш долу. Та спомнете си за Бялото Братство на Беинка Дуно - Петър Дънов

58

1-3

преди 1 месец

Най-добрият избор-е варненският митрополит!Ако беше жив и Кирил-също Варненски-но го удавиха преди време!!!!

57

аноним

преди 1 месец

Не напразно преди 2-3 месеца Николай имаше среща на четири очи с американският посланик!Със сигурност там вече е било решено кой да бъде!!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Абе Куку, кралете не ги избират.

55

Лудото Коле

преди 1 месец

Изберете мене и аз ще ви разкова к. о. ч. и. н. а. т. а докрай!

54

Авраам

преди 1 месец

Само да не сложат Лудото Коле за патриарх,щото ще ни разкове ***!

53

Анонимен

преди 1 месец

Президентът Радев да назначи новия Патриарх !

52

Анонимен

преди 1 месец

Който й да е трябва или да е сътрудничил на ДС и да е би или г ////, ей(повечето от ДС стова ги дъжат ) . И докато вие се ядосвате на коментара ми и ще кажете че богохулствам знайте че тези нямат нищо общо с бога !

51

Айде бе

преди 1 месец

Е , ... как кой ще е ? Още ли не си спомняте че Николайчо Пловдивски беше този който направи така че да изберат НС Неофит за патриарх , защото той нямаше години , а Неофит не бил добре със здравето , ...с единствената цел ( прости ми Господи ) че Неофит ще си иде бързо , и той ще заеме неговото място ? Като гледам сега , май всичко е изчислено с , по 3.14 , остава още малко да почакаме за да видим крайния резултат ?

50

Мустафа Карадайъ

преди 1 месец

Кичка или баба Гуси от троянския манастир?

49

Куку

преди 1 месец

Пак питам,защо превърнахте църквата в кралство?Избираме крал,които да лежи в своите кралски покои и някакви слуги да го обслужват!!Това ли е християнството и духовното?

48

ахмед

преди 1 месец

избират ги като ги питат кой от тях най-много мрази жени, атеисти, гейове и свобода и слагат него на трона.

47

Атеист

преди 1 месец

Ненчо Илчев - комика ! Той може спокойно да бъде избран за патриарх ! Изобщо какво значение има дали имаме изобщо някакъв поп или нямаме ??? На кого му пука ?

46

Знае се вече !!!

преди 1 месец

Избора е предрешен. Николай ще е. Той енай големия властолюбец, личен приятел на Боко Тиквата и на всичкото отгоре материално обезпечен. То не бяха Ролекси, Мерцедеси и други все "църковни" атрибути. Само едно нещо му липсва - пълна духовна и нравствена пригосност за поста Патриарх на България. Но както вече бидяхме това не е проблем - в склобката Мрънколай - Гаргамел също има пълна духовна и нравствена НЕпригосност , но това не им пречи да управляват нагло, безочно и разбира се некомпетентно !!

45

Анонимен

преди 1 месец

Я стига сте мрънкали! Стегнете се малко! Николай ще е ! Той иска да бъде и ще управлява достойно православната църква. Какви ролекси, мерцедеси? Какво от това?