37

VladTepes

преди 1 месец

До ГаргамелНе може - изисква се стаж в черното духовенство включително като епископ и висше богословско образование.

36

анонимен

преди 1 месец

Бог да прости Патриарха.

35

Мен

преди 1 месец

Бог да го прости !!! Изглеждаше добър човек ! Дано намерят достоен заместник !

34

Бай Дрън

преди 1 месец

Бог да го прости!

33

Бог да го прости!

преди 1 месец

Наум или Йоан!

32

Ze nigmar

преди 1 месец

Персийската концепция на църквата възход на вечен чук:)))

31

Бог да го прости!

преди 1 месец

Беше крайно свестен човек и истински християнин и духовник. Всички, които го наричат агент, ченге и пр. глупости, имат много здраве. Мнооого далече са от истината. Ама много. Отсега да ви кажа - ще се търси митрополит, който да е предстоятел дълго време. Ще рече или Антоний, или Николай. Макар че според мен най- достоен е Гавриил. Доколкото познавам нашата Църква, ще изберат Антоний. Не е християнско, но се обзалагам.

30

Българка

преди 1 месец

Биг да прости Патриарха!Само ненормален като този Веселин може да се радва на смъртта на български духовник, и то патриарх!

29

Анонимен

преди 1 месец

Бог да го прости! Светъл път на душата му!

28

Наблюдател

преди 1 месец

Поклон пред този велик човек!Хора вие сте изгубили не само акала си ясно е че нямат пари злобните хора но сте изгубили и вярата, за нещо по добро!В случая във вас е сатаната не я търсете на друго място вие сте обречени да живеете в нищета и господ Ви гледа!

27

Свещичка

преди 1 месец

Бог да го прости!Два месеца след изгонването.Има вероятност по рано да се е влошило и решението да е взето от друг.Борба за власт и заповед отвън.Нещо не в интерес на България.Промените в Руската църква се очеизвадни .Вече и цветята там спряха да растът.13 число на Сатаната.

26

Анонимен

преди 1 месец

Този агент поп, за разлика от другите агенти попове живя малко, агента Максим изкара до 98!

25

Гаргамел

преди 1 месец

Да сложат тиквата, само патриарх не е бил.

24

В прессъобщението,

преди 1 месец

Поповете след като изброяват имената на лекарите погрижили се за спасение на тялото му, ме оставиха с лош привкус. Като, че ли ги обвиняват за нещо! Явно молбите им отправени към небесния началник не са били искрени. Той не ги чу! Той не ги чува и за всичко останало, което се случва в клетата ни държавица! Те не са искрени! Фалшиви и ненужни, каквато е и тази цялата атавистична институция църквата!

23

Бай Ганьо

преди 1 месец

Дано не изберат сега за Патриарх Ники Ролекса, ще е катастрофа за Църквата.

22

Така е!

преди 1 месец

Никой не е вечен. Дори и "светите бащици". Те знаят, че животът е кратък, но не искат да приемат истината и затова руското джудже си създаде закон да бъде вечно. Жалки сатанисти.

21

пияница мистик

преди 1 месец

Да вярваш в 21 век в дядо Боже е безумие. И защо е мъж с брада? Растат му косми ли? Нали е безсмъртен. Защо не е дете или жена. Има чурка, защо не я ползва? :))) А той освен Слънчевата система наблюдава ли Млечния път? А Галактика Андромеда? Тия дето вярват, че като умрат после ще живеят вечно някъде в облаците са пълни тъп0умници

20

От Великобритания

преди 1 месец

Не знам дали е дупчен с ковид експерименталките, но това е често срещан страничен ефект сред "ваксинираните". Лично познавам човек, който оцеля след multiple organ failure миналото лято, но все още е пълна развалина.

19

Анонимен

преди 1 месец

От утре започва свиреп бой с брадви кой ще го наследи.

18

Анонимен

преди 1 месец

Нека душата му да намери своя мир.