38

Анонимен

преди 1 месец

ДГД ЕВРЕИТЕ

37

Анонимен

преди 1 месец

Вчера гледах как са разкопали една джамия в Карлово, за да е музей и да я отнемат от мюсюлманската общност. В София е имало десетки джамии, а сега една. В отнемането от мюсюлманите даже малко си прилича българската държава с Израел, с изгонването им или с т нар голяма екскурзия през 1989 г приликите нарастват.

36

Се мит, се не мит

преди 1 месец

А след втората световна война, пратиха всички евреи в Палестина, защото в Европа никой не ги искаше.

35

Само истината

преди 1 месец

Няколко важни уточнения: в България никога не е имало последователен антисемитизъм, нито някакви расистки настроения и идеологии. Затова няма и как правителството ,,да се бори" срещу нещо, което не съществува. Също така ген. Луков е по-скоро български националист, а не фашист или още по-малко националсоциалист. Да, имало е лидери на СБНЛ с подобни убеждения, но той не е сред тях. А и става ръководител на тази организация по тяхна покана през 1942 г. Друг човек е наистина антисемит: А. Белев.

34

Анонимен

преди 1 месец

Българския народ обича Хитлер и НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА . Българския народ изпитва дълбока неприязън към евреите ционистите ортодоксалните демонични ционисти , Ци-:га-ни, не-:гр-и , арменци, комунисти ,либерали и всякаква подобна С-Г-А-Н

33

Анонимен

преди 1 месец

Почне ли Запада да те хвали, значи си се прецакал яко.

32

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Преди 20-30 години имаше по Евроком един пaлячо Ник Щайн който водеше предаване в стил Размисли и страсти на Вучков.Звъни му една вечер зрител на предаването и казва"Всички швaби и евреи под нoжа" и затвори телефона.Та същия тоя водещ по късно го издирваха от полицията да го арестуват та тох беше записал песен на име "Ваща мама oвча" който му е интересно може да я чуе.Имаше и видео клип който е безвъзвратно изгубен.Благодаря за търпението да прочетете това

31

31

преди 1 месец

пропагандата да върви

30

Възраждане

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и ще се превърнат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

29

Христо

преди 1 месец

Лошото е че , България е такава каквато и кажат да бъде.

28

Избран

преди 1 месец

Шалом, гои. Добри гои. Сега за благодарност ще ви унищожим още по-бързо и ще ви заместим с тарамбуки, афгани и индийци.

27

Антисемитизмът

преди 1 месец

по целия свят е достигнал рекордни нива, а ние се борим срещу него. Значи пак сме на грешната страна.

26

Анонимен

преди 1 месец

Кво? Какъв антисемитизъм, стига глупости. Евреите пак се опитват да се впишат в картината, при все че никой не се интересува от тях.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ние никога не сме имали проблем с това.

24

Анонимен

преди 1 месец

"...в целия свят, особено след като омразата към евреите продължава да расте" - И има защо!!!

23

Танас

преди 1 месец

В Германия Ротшилдови и Геноезките евреи (Шиф) са обрелки на смърт 6 млн евреи. Същ и в Бг единствено семити (евреи) като Ал. Цанков мразят братята си семити (евреи).

22

Я си...

преди 1 месец

Снимка на дете БЕЗ МАСКА нямате ли?

21

Анонимен

преди 1 месец

Ние българите сме бамбашка, дошли някакви си германици и казват товарите ги по вагоните и ги караме в Аушвиц. Като опак и инатест народ сме усетили, че на германецо не му е чиста работата и ние ще оперем пешкира, пък и евреите нищо не са ни направили и те така .

20

Бонго Бонго

преди 1 месец

Правителствата да, но хората са 99 процента райсисти и после жените им хоооп нещо черничко да пробват ...хоооп екзотично..И после децата им растат и те хооооп нещо черно да вкусят.... Рестото ви идва

19

Анонимен

преди 1 месец

По време на Холокоста много добре сме знаели,че не може цял един народ да слагаме под един знаменател.Не може да унищожаваш хора,защото са се родили такива точно,защото и те са хора,и те душа носят.Обаче сега има проблем.Нацистите от едно време са се преродили и правят същото в Газа.Дано се осъзнаят и да спрат,защото ще горят в ада за вечни времена.Истинските евреи са против случващото се там.