22

MNENIE

преди 2 месеца

Този Бонус Малус стана като Мики Маус - върви 30 години и едно и също - зависи дали си застрахован във Фирмата на Жените на Пепи Еврото или във Фирмата на Децата на Нотариуса . Парите са едни и същи - България е разделена на Две от Мафията .

21

до 10

преди 2 месеца

през комунизма нямаше и долари,сега някои работим за долари, хахааре у лево!!

20

Стига глупости

преди 2 месеца

До ...: Защо само 2000. Да ги направят застраховките по 20 хиляди. Нека само мутрите и политиците да карат коли. Съгласен ли си?

19

Нищо ново

преди 2 месеца

Шофьорите ще получат само малус. А застрахователите, ако могат да смъкнат повече пари няма да се откажат. Разбойници на всеки ъгъл.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Тоест за застрахователите бонуса, а за шофьорите малуса.

17

...

преди 2 месеца

Хайде! Време е! Стига по улиците са се моткали брички и "шофьори" без образование и с мизерни застраховки! Шофирането не нито задължително, нито право! Шофирането трябва да стане отговорно. Иначе си плащаш здраво. Примерно едно 2000 лв. на година е добра сума. Да видим тогава дали ще има ле ш пери да хвърчат с таратайки!

16

преди 2 месеца

И какво става ако служебна кола или камион го карат много служители, и причинителя на ПТП напусне, след него всички ще плащат луди застраховки. Не случайно чеха изобрази държавата като турски кен3еф... поздрави отСиднейАав$тралия

15

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Бонус-малус-Аналус!В крайна сметка !

14

Истина ви казвам!

преди 2 месеца

Това има смисъл само ако застраховката е на името на водача а не на автомобила както е в момента! АПАШИТЕ КАРАТ КОЛИ НА ИМЕТО НА ЖЕНА СИ ИЛИ НА ТЪЩАТА ИЛИ НА ИЗМИСЛЕНА НЕМСКА ФИРМА С НЕМСКИ НОМЕРА!!! Освен това защо като имам две коли трябвя да им плащам 2 граждански???

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не са направили най-важното - задължително застраховки за тротинетките и велосипедите, както и задължителни шофьорски книжки за тези, които ги управляват.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 1989 застраховката се плащаше заедно с данъка на колата влиза нямаше такива измислици за оскъпяване на застраховката.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Това е някакъв абсурд - за тротинетките да няма изискване за гражданска отговорност, като се има предвид колко са опасни и как безотговорно ги управляват собствениците им?! Ами ако някой с тротинетка блъсне и потроши някой, тогава кой ще плаща?

10

Анонимен

преди 2 месеца

През комунизма нямаше застраховки.

9

Факт

преди 2 месеца

С други думи това е поредното поскъпване на Гражданска отговорност. За никой няма да има намаление.

8

Реалист

преди 2 месеца

Застраховката е за автомобила, а нарушенията и катастрофите ги правят шофьорите. В този смисъл този бонус-малос е дива безсмислица. Използват го само, за да може мутрите застрахователи да ни дерат още повече.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Това поне както го разбирам пак няма да накара mилиционерите да си плащат на ГО на личните автомобили... ноо пак е нещо добро.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжат ви за всичко, правят живота ви ад!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е и тези които са големите състезатели да останат без книжки и никой да не желае да ги застрахова дори. Писта били искали, ами направете си но околомръсното не ви е писта, особени *** са в локалното там със 180.

4

Киро Канадеца

преди 2 месеца

от сякъде ще ви дялкаме , няма как!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Те ако не вземат от вас от къде ще плащат за украинските лимузини да си карат 2 години на воля с чужди номера и без европейска застраховка