7

Пари има действай

преди 1 месец

Защо за тези пари + още толкова не построят нов Студентски град, държавата да дари парцел някъде около София (Кремиковци, Божурище и подобни) да го свържат с метрото (Европа пари дава за това) и да има забрана за кръчми/ дискотеки. Да го направят като кампус каквато е била първичната идея, общежития, библиотеки и столови или супермаркети(най-много).

6

Анонимен

преди 1 месец

Студентски град е една комунистическа отживелица! Там нормален човек не може да вирее. Както казаха и други - невъзможно е да се учи след като музика дъни денонощно, а макаци пик аят през прозорците .

5

Анонимен

преди 1 месец

Е то не може след една пиянска нощ гарнирана с дрога да се прибереш в неуютен апартамент.Трябва си лукс.

4

Анонимен

преди 1 месец

дано добре да ги ремонтират и дано след това стриктно да следят за счупено, скъсано, неработещо, и възстановяване на евентуалните щети от извършителя!

3

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна има цели занемарени блокове студентски общежития, но много по-важно е да се направят тоалетните на софийските общежития като в Париж. Всички плащат, накрая само София печели!

2

...

преди 1 месец

30 млн. лева за 5 блока! Ремонт при това! това прави по 6 млн лв на блок! Пак да кажа това е за ремонт! Абря то за 6 млн лв ще построите барем 6 блока и ще ви останат пари да ги ремонтирате бря!!! 6 млн лв за ремонт на блок!!!!????? Ай да ви ...... много жалко че не дават да се псува тука да са ви живи и здрави и майките на вас ей!!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Студентския град трябва да се закрие като такъв.Там е развъдник на наркомани,чалгари и разврат.По цели нощи се вихрят купони и после се купуват дипломи,защото не остава време за учене.Който иска да учи и при добри оценки да му се предлага евтина квартира или стипендия за такава.Иначе институтите ще продължават да бълват неграмотници с дипломи