12

До МОН

преди 1 месец

Сега МОН да направи наредба за правила за приема и публичното оповестяване на баловете за всяка специалност и университет. Защото ще се нарежда всичко под масата. Ще се приемат едни студенти безплатно, а други ще останат за платено обучение. Познайте - ако няма прозрачност какво ще се случи! Четох някъде скоро, че нямало такива изисквания за публично обявяване. Защо няма! Хайде МОН - Вие сте.

11

Анонимен

преди 1 месец

Скоро търговските дружества уж университети ще започнат да дават пари само и само някой да се излъже да им влезе там да се образова, за да им върви далаверата

10

ХоХо

преди 1 месец

Приемните изпити за ВУЗ-овете отдавна са една пародия. Сега и безплатно образовние. Кой ще плати "безплатното образование" на студентите ?

9

Анонимен

преди 1 месец

75 000 места за първокурсници и тая година при 51 000 завършващи средно образование. И ще е безплатно. Сега е момента за Вишо. Или баклаварър.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ще плащаме на кцо, кьраво и черно да се излежава на топло в аулите!

7

Аз

преди 1 месец

Честото на данъкоплатеца! Още едно перо за хранене! А тези студенти после гарантира ли държавата, че ще останат да работят в България? Или само ще им плащаме таксите и после ще ходят в Германия да практикуват?

6

Анонимен

преди 1 месец

Браво, много добро решение, ако ми върнат парите за този семестър, ще гласувам за пп дБ. Не им Бях фен, но с това ме спечелиха.

5

Анонимен

преди 1 месец

Божее всичко в България става безплатно!! Да не отиваме на избори??

4

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Най-после нещо изключително важно за бъдещето на българските граждани , които желаят да се образоват .

3

ооо

преди 1 месец

вместо да направим нещо да направим образованието по-смислено, ние го правим безплатно, за да се харесва. Безплатен можеше да е градският транспорт, за да е предпочитан, образованието на 1во място трябва да е смислено!

2

Анонимен

преди 1 месец

ама чудесно, нямам думи! Дайте достъп на куцо, кьораво и сакато до висше образование, после ще ви питам кой ще ви носи пицата и кой ще ви мие колата!

1

Пенсионер

преди 1 месец

Това добре, ама аз ли да им плащам масрафа? Пак ше орежат от пенсиите.