201

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Русия може да изстреля едновременно с един залп 6 пъти повече ракети от САЩ. Да не говорим че най-новите Американски ядрени ракети са правени през 70-те а Руските са от последните 5-6 години. Ядреното съотношение между Русия и САЩ се отнася както Турция и България във военно ! 0% шанс срещу Русия.

200

Малко за политика

преди 3 месеца

Никой не иска взаимно унищожение. Но на наличието на здрав разум в Киев не може да се разчита. Получат ли далекобойни ракети, с които могат да достигнат Москва, като нищо ще изстрелят някоя. И не ми се мисли какво ще стане после. Така че такива ракети Киев просто не трябва да получава. А и е време в САЩ и ЕС да помислят вече за преговори за мир в Украйна.

199

Нападение на Русия

преди 3 месеца

С ядрено оръжие от страна на НАТО и ОТАН,ще се превърнат както е в момента Украйна за 2мин.

198

Жирик

преди 3 месеца

Наше дело правое победа будет за нами ✌️

197

Анонимен

преди 3 месеца

Не толкова велика брутаня ще потъне на дъното на океана........ауууу каква мъка ще е само .

196

ядрената печурка

преди 3 месеца

Манхатън ще яде гъбена каша със сигурност, урана не ръждясва цър вули невежи

195

Анонимен

преди 3 месеца

Дано сте прави за ръждясалите ракети защото иначе задните ви части ще станат на барбекю нещастници такива.

194

ръждясали тенекии

преди 3 месеца

КОИТО ЩЕ СЕ САМОВЗРИВЯТ НА ПУСКОВИТЕ СИ УСТАНОВКИ И ЩЕ СПЕСТЯТ НА НАТО ЯДРЕНИ БОЕПРИПАСИ !

193

скапани тенекии

преди 3 месеца

УКРАИНЦИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОРЪЖИЕ И ГО ПОЛУЧАВАТ ! ЕВРОПА ИНТЕНЗИВНО СЕ ВЪОРЪЖАВА ! РУСИЯ НЯМА НИТО ФИНАНСИ, НИТО МОДЕРНО ОРЪЖИЕ, ЗА ДА ПРОТИВОСТОИ НА НАПРЕДНАЛА ЕВРОПА ! А АТОМНОТО ОРЪЖИЕ СЕ НАБЛЮДАВА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, КОИТО ИМАТ БАЗИ НА ЗЕМЯТА И САБОТИРАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! САБОТИРАТ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЯДРЕНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА НАТО, ИЛИ НА РУСИЯ !

192

ръждяса и несигурно

преди 3 месеца

РУСНАЦИТЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С ПАРИТЕ ЗА ВОЙНА ! СРЕДАТА НА МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ИЗКОНСУМИРА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024 ! В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ ! НЯМА ДА БЪДАТ ПОДНОВЕНИ ! ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ЕВРОПА НЕ ИЗРАЗХОДИ РЕЗЕРВИТЕ СИ ! ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ПО НОВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ !

191

Примати

преди 3 месеца

С ядрени заплахи ...Човешките *** са уникални. Хайде натискате копчетата , Изтрийте планетата Земя и докажете отново че хората заслужават да изчезнат

190

Анонимен

преди 3 месеца

Когато Русия прати 5..6 атомни торпеда от атлантическия океан към сащ че се разбере ))

189

КАК КОЙ?!?!

преди 3 месеца

Червения пират го контролира!

188

Дзивко

преди 3 месеца

Според експерти, западни при това ядрената триада на САЩ значително изостава от тази на Русия и Китай, САЩ свикнаха да воюват с тарамбуки и това ги разглези

187

Чували ли сте?

преди 3 месеца

Чували ли сте за Цар Бомба?На 1000 км от взрива прозорците били изпочупени. Една такава като падне отсам Ламанша, ще им изпочупи прозорците в Лондон. Ще разроши прическата на хахавото Боре.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Русия няма да се питам, но Байдън деменцията наистина е обезпокоително.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Ядреното въоръжение на Русия е архаично като самата Русия

184

понамирисва на

преди 3 месеца

пословичната "смелост" на НАТО от тая статия.

183

бий да те уважават

преди 3 месеца

Я вече Русия е "Суперсила" - а преди няколко години не беше. Какво се промени?

182

Анонимен

преди 3 месеца

"Вървете на Maй...": Медведев отговори на исканията за връщане на златните резерви на Румъния. "Е, дори не знам как да отговоря на такава наглост. ЕС открадна 300 милиарда долара активи от Русия и иска връщане на румънското злато. Няма какво да се каже на руски, може само да им го напиша. Общо взето, Вървете на Maй..." Вчера ЕП приеха резолюция, призоваваща Русия да върне на Румъния нейното злато и предмети на културното наследство, предадени на Руската империя за съхранение през 1916-1917 г.