33

Миньор

преди 1 месец

До АнонименА бе,кадърния анонимко,ела да поработиш малко при нас,да те видим какво си.

32

ВЪГЛИЩАТА УМРЯХА!

преди 1 месец

ИСКАМЕ ЕВТИНИ ФВ- ПАНЕЛИ ЗА СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛ--ЕНЕРГИЯ, ЗАЩОТО ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!!!!

31

СТИМУЛИРАЙТЕ....

преди 1 месец

....разполагане на ВЕИ за домакинството на обикновения българин----НЕ МИСЛЕТЕ САМО КАК ДА ГО ИЗДОИТЕ СЪС ДЪРЖАНИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК!!

30

Анонимен

преди 1 месец

Фотоволтаичен парк Дъбово гарантира порои и свлачища, обезлесяване, засушаване и горски пожари, отровена от хербициди земя без пчели, птици, бозайници.

29

Анонимен

преди 1 месец

въглищата са гориво от миналите векове, време е за нови мощности и чиста енергия!

28

SOS

преди 1 месец

Закривайте тези комунискически пушилки,унищожили 250 000 декара плодородна земя и черпещи в изобилие вода от Тунджа.

27

СМЕХ....

преди 1 месец

Абе, ВЕЧЕ втора година не ползвам въглища.....ТИЯ ЗОРЕМ ЛИ ШЕ МЕ КАРАТ ДА ГИ КУПУВАМ......ХАХАХАААА

26

Анонимен

преди 1 месец

почти навсякъде се виждат символи за въглеродния отпечатък оставен от човек /в магазини,банки и т.н ,и идята е скоро да започне да ни се налага данък за това че дишаме ивъздуха /кислорода е единственото нещщо което зелените терористи и т.н глобалисти не магат масово да продават както направиха с водата но скоро и това ше се промени ако продължаваме да подкрепяме зелени сделки и др .измишльотини които се налагат само в ЕС .защо ли???

25

Им пера тор

преди 1 месец

По време на римската империя ток не е имало.По време на византийската империя също.И османската империя не е знаела що то ток.Руската империя е ТОК.

24

Румъния има

преди 1 месец

петрол и френската АЕЦ. А фото и перки при 6 месеца зима, не става. Нови реактори едва ли ще има поне 20 г. След година сме на борса ток, потребители, а има предложения да маха нощната, плюс седем процента допълнителна такса. Вчера писаха, че в Канада в сметките за ресторант имало два процента въглероден отпечатък. Ще изключваме електромерите, но и свещите поскъпнаха.

23

Анонимен

преди 1 месец

има технологии за изгаряна на въглища с намаляване на емисиите с 80%, но никой не работи в тази посока. В Китай по тази технология работят въглищни централи с обща генерираща мощност 156 гигавата.

22

123

преди 1 месец

Гърция и Румъния значително намалиха производството на ток от въглища. Заменят го с евтин ток от газ, вятър, солари. От тях внасяме, според ЕСО. Цената на въглеродните емисии падна до 56 евро, но въглищните ни централи пак са неконкурентни, защото съседите пускат нови мощности.

21

Анонимен

преди 1 месец

Закривай пушилката. Протестиращите на трудовият пазар да видят как се изкарва парата

20

Не е само ГЕРБ

преди 1 месец

Станишев спря Белене 2009 г. Дойде ББ и окончателно го закри 2012, подпис на негов зам. мин. Орешарски го отложи, но го изнудиха да си подаде оставката. ББ ни изпрати на борса газ, спряха ЮП, Белене, Б. А. Василев увеличи квоти на ТЕЦ2, вдигнаха цена до 200% ток, единствено България беше намалила вредни емисии над 46% в ЕС от пикови години. Заради ПВУ да вземе няколко милиарда, за бюджета Евро.Сега Уестинг 120 милиарда лева без прибиране ОЯГ.Белене 12 милиарда лева с прибиране ОЯГ.

19

Анонимен

преди 1 месец

То и несммия ТЕЦ беле в историята...

18

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик- Щом ГЕРБ-СДС (не БСП) го знаят, ше се намери друг, който не го знае...

17

Анонимен

преди 1 месец

Между другото ТЕЦ-3 вече е в историята...

16

Анонимен

преди 1 месец

До 16 - Абене точно...

15

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

ГЕРБ-БСП МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА НАЧИН ДА ПРЕМАХНАТ ИЗИСКВАНЕТО НА ЕС ЗА ВЪГЛЕРОДНИ ЕМИСИИ... НАЛИ ГЕРБ ПОДПИСАХА. ВЪПРЕКИ ТОВА ПОДТИКВАТ ХОРАТА КАТО ИМ ВНУШАВАТ ГЛУПОСТИ.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 1 - Палк ли ти бе, гном безподобен!