15

Анонимен

преди 2 месеца

Както пише в коментар 3, ще възложат на ИИ да напише закони против "себе си", понеже никой от тези които правят законите не разбират нищо. Въпросът е кой ще грабне сумата, и кой комисионните за това, какво да пише, че може и какво не! Впрочем хубав повод са си избрали за "промяна" в ЕС, уж закони ще пишат, за бъдещето!!! То пък въобще не е ясно, след като крият настоящето.

14

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ нищо не присвоява! Заложено е от някой, да присвои нечий образ! А този някой си го наричате визионер - баш гуруто за цялото човечество и постиженията му си ги рекламирате всеки ден.

13

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

Коя е Руменова и защо се изказва изобщо по тази тема?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Странно защо хората винаги се радват или избират онова, което е в техен минус. Ще дойде момент, когато и да искат, няма да могат да го спрат и ще бъде късно за всички зарибени с възхита от възможностите на ИИ, роботизация и пълна електронизация.

11

проф. Муфтаджийски

преди 2 месеца

Ожас, първо беше пет джито и ковид, след това чиповете на билгейтс или кемтрейлс, кога ще пълним чувалите?

10

Анонимен

преди 2 месеца

колко клауда е клауд, толко и тоя скрипт е изкуствен интелект... :D :D :D

9

Красимир

преди 2 месеца

А администрацията на България расте. Погледнете в Диема спорт как жени с татуировки и криви крака коментират на тема футбил. Грозна идтория направо повърня.Нер де ямбол нерде Станбул. За заплатки и нищо неработене. Няма такава държава.

8

XY

преди 2 месеца

Терминатора се почесва и чака момента да ликвидира отпадъците. ЕИ е дефицитен , но е по качествен от ИИ. Гледаме редко тъпо шоу между *** и патки в реално време .

7

Анонимен

преди 2 месеца

Изборът е без ИИ, роботизация и електронизация или тези личица, а после и всички останали, ще станат ненужни. Много весело бъдеще с някои технологии за всички. Сега пищят известните лица, после всички заедно със създателите на тези технологии, защото те сами/ИИ,РОБОТИ и т.н./, ще се усъвършенстват, няма нужда от нови създатели.:))

6

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ и най голямата заплаха за човечеството! В момента който ИИ достигне нивото при което може да замени хората във всички дейности тогава хората ще станат излишни при което и цялата тази социално-икономическа система ще стане излишна. Тогава големите началници просто ще ликвидират човечеството защото няма да им трябва повече. Ще пуснат вирус срещу който само те имат антидот и готово. Вече са го нагласили и чакат момента. 8 милиарда ще ги ликвидират за месец.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Beчният въnpoc, gaли paзвитиeтo нa нaykитe и тexнoлorиитe нocи noвeчe noлзa, или noвeчe вpega?

4

Анонимен

преди 2 месеца

То други закони и без ИИ има колкот щеш, но спазва ли ги някой...

3

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ ще напише и нови закони. Имайте търпение.

2

Ze nigmar

преди 2 месеца

Гледай ти какви ги върши гл*пчо:)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

ЕИ лекари искат много пари докато ИИ менте е много по-евтино