80

Анонимен

преди 1 месец

Ако вместо това охраняват НБУ и училището, което се намира наблизо, няма да има опасност онези да посягат на български девойки, както вече им стана обичай.

79

Хайде, бе?

преди 1 месец

Ресурс на МВР ще бъде ангажиран да пази онези от народната любов, която те с действията си са заслужили напълно. По същото време някъде другаде може да има нужда от полицаи, но те няма да са наблизо, защото ще вардят "бежанци". А не е ли по-целесъобразно да патрулират наоколо, за да не се налага жените от квартала сами да си слагат вечерен час като за деца до 10-годишна възраст? Тя ще работи и ще плаща данъци, за да има за хрантутене на "бежанци", а те ще я причакват в тъмното? Откъде накъде?

78

Анонимен

преди 1 месец

Този изкопа една огромна бездна в Мвр... Хората му са се превърнали в улични бандити в пагони. МВР патрулките дори не спират на пътя като преминават граждани. Най-големите разбойници в България. Всеки ден почти става инцидент с учаастие на мвр и Калин Стоянов.

77

Анонимен

преди 1 месец

Безплатна "охрана" на имигрантите ли ще осигуряваме вече??

76

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

НЕ МИ Е ПРИТРЯБВАЛ ВАШИЯ ШЕНГЕН, Предатели! Искам да вървя спокойно по улиците на СОФИЯ, без да се притеснявам, че за мен има брадат с нож!

75

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам по-добра идея: НА САМОЛЕТИТЕ И ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!! Инцидент ли чакате, че да го решите? Или агитките да се организираме и да трошим глави?

74

Анонимен

преди 1 месец

Защо изобщо бежанците са в София ? В Центъра гето направиха - страх ни е да минаваме там - тумби брадати млади мъже ,берберници,наргилета , техни магазини ...и всичко това под прозореца на Власта ! -какво продават ? с какво се прехранват ? от къде са им парите ? Къде е гдбоп ,мвр,премиери всякакви ?

73

Стилиян

преди 1 месец

Не МВР а тия дето подписаха за Въздушния Шенген трябва да ги охраняват. Преди трябваше да се чекират на летището така да влязат на територията на България ,а сега нали сме в Шенген направо слизат и готово. Сега чакаме сухопътния да вземат и с камиони и автобуси да ни ги връщат.

72

Пею

преди 1 месец

И защо държавата да ги храни. Работа има. В чистотата. Изкупчии пастири. Да работят и да се приобщават към християнските традиции. Ако не щат да си ходят кой от където е. и там да им дават тия 1200 без да работят.Виж Натаняху как ги приобщава. С танка.

71

акуц

преди 1 месец

редно е бежанците да получават колкото минималната пенсия, а не по1200 лв минимум. тея в парламента и шишко да внимават. че ще се нацепят лупите на ментата

70

Пею

преди 1 месец

След два месеца на столичани Катуница ще им се види Рай!

69

Анонимен

преди 1 месец

ЯСНООО, ЗАТОВА БИЛИ ЗНАЧИ ИНСЦЕНИРОВКИТЕ И ПРОВОКАЦИИТЕ ЗА ДА МОЖЕ МВР ДА ВЗЕМЕ ПАРИ...

68

иван

преди 1 месец

закарайте гивциганските квартали. Те братята знаят какво да ги правят. Щото вие степрости.

67

Анонимен

преди 1 месец

Това са европейците на ЕС )голям цирк с тия ромове

66

Хаха ха

преди 1 месец

Ще имаме в близко време наш - пакистанец премиер като риши сунак в англия или пьк афганистанецВие гласувахте за това

65

Хаха ха

преди 1 месец

Тия без документи никакьв шанс за връщане ще тврдят , че са писти австриици , германци , белгиици

64

Анонимен

преди 1 месец

Меркел към бежанците :Заповядайте в Германия ! ЕС към Денков :Или БЕЗБРОЙ бежанци , или няма Шенген !

63

Мда

преди 1 месец

Остават си вечно наши храненици както е в германия , франция , белгия , нидерландияТова е положението украинците може да се вьрнат след войната ама тия забрави - на страните им хич не им е до тях а и те не желаят да се връщат

62

Анонимен

преди 1 месец

Без изненади Някой от нас очаквал ли е други да се случи с престъпните бежанци !

61

Анонимен

преди 1 месец

Един лаф :"Акъл море , глава --шамандура"!