22

exmachina

преди 1 месец

На 102 години поживял си е човека ,,дай Боже всекиму"

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Веселинъ 7112136860 . Добре де нямаш температура. Но все пак се виж с лекаря и ако пиеш лекарства, пий си ги както са ти ги предписали.

20

Ассъмпрозт

преди 2 месеца

Да бялУ вино ако ме раСбирате.... ;)

19

фори

преди 2 месеца

Този пил вино вместо вода. Затова доживял до 102.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Днес починаха над 100 души у нас. Нещо за тях?

17

бг смешки 2

преди 2 месеца

Веселинъ мн си зле ! ама МНОГО !

16

Хемус

преди 2 месеца

Генерал Дьо Гол едва ли е предполагал,че Франция ще се управлява от "госпожици" Макрон,Атал и бившия му сьпруг

15

Анонимен

преди 2 месеца

Тия франсета всички столетници, даже над 100!

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Не КЛИКАХЙТЕ с "не " а ми опонирайте с логика,познание и достойно възражение! Защото ставате вече ненадминато жалки в себеунижението си. Моля,аргументите! Няма да го направите,защото сте турци,които плуват в неподготвеност и неадекватност тотална пред фактите,че България бе синоним на Европа,а владенията й от краища до краища европейски. Моля,оборете ме! Иначе се фукате в Турция с конфискувани и крадени от Българските Канове артефакти,нали? Израел ще вкара много скоро в познанието!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Шарл дьо Гол направи Франция независима, но след него САЩ постепенно я подчини. Сега Франция изпълнява заповедите на САЩ, както и България.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

До 7 . Очаквам обяснение защо имам температура. Коментарът ти е просто скучен виц. Аргументирай се и ми дай обяснение. И вземи предвид,че дори градът Париж,носи името на последният действувал в Дунавска България Кант,а именно Парис(името "Борис" е измислица на гърците!) .Поразходи се с логика и из Българо-Израелска Окситания.После прескочи до Бретон и Нормандия и може би тогава ще свириш отбой с температурите. Ако ти е по-лесно можеш да си обясниш и кои бяха Готите в Тулуза и Толедо(ДУЛУза,ДУЛЕд

11

Прокурора на Пелишат

преди 2 месеца

Бригаден генерал Шарл де Гол патриот,националист олицитворение на свободна Франция! Интересно е ,че децата на лидерите от тези времена не са глезльовци! Визирам сина на Чърчил полковник Рандолф Чърчил! На Йосиф Сталин капитан Джугашвили и генерал Василий Сталин! На маршал Тито син генерал герои от съпротивата!Но на Живков бяха нула като хора!

10

Зозо

преди 2 месеца

На Брад Пит брат му добре ли е?

9

ДО 4

преди 2 месеца

До АнонименНЕ само това - той се опълчи и на американците като си поиска златото срещу техните хартийки ....беше и голям приятел на БЪЛГАРИЯ - НЯКОЛКО пъти идваше на гости при ТЖ ....ЦРУ разбира се не харесваше това никак и реши да го острани чрез разни метежи на студенти и тн простотии... наистина голям човек и политик - всички хоеа и държави са видели само хубаво от него включително и БЪЛГАРИЯ !

8

Зозо

преди 2 месеца

Кой го е еня?

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Веселинъ 7112136860 - Премери ли си температурата?

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Макар да имам убеждения,че навремето дьо Гол излъга за някои неща Френският народ,си позволявам да спазя."протокола,ала и човещината си ,изразявайки съчувствие към неговият син.Моите съболезнования. Възстановяването на Ашкеназка Келтска Галия предстои . Френската резистенция бе малобройна ,но героична в борбата си срещу фашистката чума. Френската Държава е длъжна да обяви официално,че е законна земя на Държавата Израел и Държавата България.Предстои обединение на Израел и България! Да бъде !

5

бг смешки 2

преди 2 месеца

БАЩА му беше голям политик и приятел на БЪЛГАРИЯ !

4

Анонимен

преди 2 месеца

От семейство, което живее във Франция от 1960 г. знам, че според всички французи, Франция е най-просперираща в периода на управление на Шарл дьо Гол (1959-1969 г.).

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Макар да имам убеждения,че навремето дьо Гол излъга за някои неща Френският народ,си позволявам да спазя."протокола,ала и човещината си ,изразявайки съчувствие към неговият син.Моите съболезнования. Възстановяването на Ашкеназка Келтска Галия предстои . Френската резиденция бе малобройна ,но героична в борбата си срещу фашистката чума. Френската Държава е длъжна да обяви официално,че е законна земя на Държавата Израел и Държавата България.Предстои обединение на Израел и България! Да бъде !