46

Анонимен

преди 2 месеца

Е що ревете, никой нищо не е крил. Всичко, което е изисквал ЕС, се изпълнява, никой не казва нищо преди това, а като стане факт всички негодуват, но вече е прието, късно е.:))

45

Анонимен

преди 2 месеца

До однако Унгария започва да строи въпростния руски АЕЦ от 30 години и все не е почнала. Веднъж в месеца ходя в командировка в Унгария. Знаеш ли колко много фотоволтаици се сложиха там по къщите последните 5 години?

44

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименНапротив, въглеродни квоти няма в Сърбия и Македония, защото не са в ЕС, известно е че целта на тези квоти е умишленият фалит на въглищната индустрия. А в Гърция едва ли са такива високи квотите, на каквито се съгласиха от ПП и ДБ.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До lewskar, когато чета коментарите тук.. си мисля, че коментиращите тук живеете в Тамбукту! Честно! Няма такова мрънкане колко сте бедни! И си е направо ужасно вашето! Потрудете се малко, а? Никой не е длъжен да ви тъпче в гушките!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Е в Бг е така: вода газиш, жаден ходиш. Евтин ток можеш да имаш, но на внос ще разчиташ/на скъп зелен ток от борсата/.:))

41

тоти

преди 2 месеца

Ей браво бе.такива некадърници се събраха ,яе вместо да къпим в ток ,ние ще даваме дупе да не фалират най печалившите преди държавни предприятия и то защото ги продадоха за жълти стотинки!1

40

lewskar

преди 2 месеца

Лека по-лека ни подготвят за онази гимнастика на задна стойка опражняваща възвратни и постапателни движения без да се ползва овлажнител. Много скоро ще се върне онази 2012г , когато хора се палеха от немотия и невъзможност да си платят тока! Интерсно тогава Простото Кокористия Шиши Тиквата Пинокио и компания да ли ще се отърват за пореден път от народната любов!

39

Електротехник

преди 2 месеца

Ами тогава защо пълним гушите на някакви "възобновяеми мощности ? Веднага да се спрат разни перки, фотоволтаици и прочее "изто1ници" на милиони , които плащаме ние, българите, а собствениците им харчат тези милиони по острови, джамбурета, изгъзици и порно ! Толкова ли сме глупави ??? Май , да !

38

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросите да се отправят към црвулите от "сглобката"

37

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Те и зимите вече са по - топли. За какво ни е АЕЦ, ще си го внасяме този луксозен ток, нали това е един от " успехите" на $глобарията

36

3eлeнko Ekoв

преди 2 месеца

Baжнoтo e Гpeтитy ga e goвoлнo!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Cлaвa нa Уpcyлa, Pfizer ga й нacnopи koмиcиoннитe!

34

До 8

преди 2 месеца

"Какво правим при 1 лев за киловат". Отговарям ти: Каквото правим и сега с тока за бизнеса.Всичко над 20ст. за киловат го плаща Република България(демек ТИ). Така работи пазарната икономика(печалбата за нас,загубите за вас). Всички са доволни производители,търговци,ЕРП,борси. Тръгва да фалира банка, ЕРП, завод, наша фирма, дрЪжавата спасява, след като набие милиарди от бюджета пак я продава и така до края на света.

33

Анонимен

преди 2 месеца

В енергетиката в момента са само некадърници, като тръгнеш от министъра и всичко надолу. Послушковци като този които ви говорят празни приказки, разчитайки че хората не разбират. Всички допринесли за това безумие в енергетиката трябва да бъдат пратени зад решетките. Те така и не разбраха, че на другите не им харесва малка България да е енергийно независима и с всякакви измислици ни сриват. Как един не защити страната.

32

Прокурора на Пелишат

преди 2 месеца

Господин Цачев,обявете заплатите в ЕСО! Раздут ли е щата? Администрация за една стотинка работа не върши по МЕР овете!Българският народ има право да знае как се управлява енергийния оператор!Ако обикновения българин научи каква заплата взимат служителите на ЕСО ще блокира страната...

31

Мира

преди 2 месеца

Тая енергийна система вечно е пред срив и има сериозни трудности?! А стига бе мошеници,до кога ще смучеше народа,разкарайте се крадци долни до един

30

маалатъ

преди 2 месеца

Ахаа..., "Не било врат, ами шийка"!!!

29

Анонимен

преди 2 месеца

А защо ние с толкова гори ще плащаме тези емисии? Държави пущинаци без горнда плащат.

28

однако

преди 2 месеца

В Унгария "Росатом" започва изграждането на нова АЕЦ по най-добрия в света руски стандарт за безопасност 3+. Министър Сиярто каза, че всяко правителство трябва да осигури енергийната сигурност на своя народ. В тази връзка питам: Къде е АЕЦ "Белене"? Къде са нашите ядрени реактори? Къде е площадката, в която от десетки години са закопани милиарди лв? Кой ще отговаря за погрома в българската енергетика?

27

Анонимен

преди 2 месеца

До 21А защо е скъп тока от матриците? Щото има въглеродни квоти. Айде да кажем и истината.////Въглеродни квоти има и в Гърция и Сърбия и в другите ни комший, но чудно как те успяват да произвеждат по-евин ток и да го пласират на нашият пазар.Тази зима дори мекедонците ни продаваха ток.