48

Лупи

преди 1 месец

Укрите има по какво да стрелят за разлика от руснаците! Изпукаха им ВМС и ВВС там вече няма по какво да се стреля. Инфраструктура и други важни структори са на пастет. Когато се прави масирана атака с много дронове на веднъж (ято) не е възможно да се прихванат на 100% всички и някои стигат целта си.

47

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руските рафинерии успешно са спрели дроновете, след което победоносно се взривили и героично горят и в момента.

46

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Заводът на Миг леко изгоря

45

Анонимен

преди 1 месец

A колко са минали?

44

Анонимен

преди 1 месец

Май не е било достатъчно - понастоящем в Рашистан кротко горят три рафинерии.

43

Анонимен

преди 1 месец

Газ по украйнските фашисти

42

Анонимен

преди 1 месец

По ударените руски складове,рафинерии и предприятия ще сметнем КОЛКО дрона не са свалени

41

Ни м0джи да бъдИ!

преди 1 месец

Сигурно е руска пропаганда,а тя е лошата пропаганда! Единствено демократичната политкоректна пропаганда е добрата пропаганда и единствената вярна и истинска!

40

Анонимен

преди 1 месец

Кои точно руски рафинерии? Тези в Украйна ли имаш в предвид? Щото и те са руски и отдавна май са прихванали дронове. От иранските.

39

Анонимен

преди 1 месец

Руските рафинерии са придобили способността да прихващат украински дронове. Е това е вече от висока класа!

38

Анонимен

преди 1 месец

Браво слава Русия

37

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 37 Ако искаш да знаеш какво е Крекинг Кула или подобни на нея технологични кули потърси "бургас лукойл извън извънгабаритен товар": Стандарт: Свръхтовар, тежащ близо 200 тона и дълъг 60 метра, премина по централните улици на Бургас за "ЛУКОЙЛ Нефтохим" ... Цялата товарна композиция дълга 60 метра има 18 оси с общо 72 колелета. Има прекрасна снимка която показва колко е дебел метала на една такава кула.

36

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 месец

да де, ама какво ли ще стане като дрончетата и ракетките на укровермахта попривършат? Много ясно - РФ ускорено ще им достави нови такива, при това по улеснена процедура без транспортни и летищна такси. Нищо чудно да има и стоварване на ФАБ-ове за масовка, а и бял фосфор за цвят. Е, какво да се прави - тогава укронациститите няма дори да имат време да спомнят какво ги посъветва папата преди дни...

35

Анонимен

преди 1 месец

Боби, стига си дрънкал тьпотии, дронът носи поне две кила взрив, така че съдът под налягане (в случая кулата) се е пръснала като балон и нищо не става от нея. Може би са се пръснали две кули и разни тръбопроводи, а други са покривени непоправимо. А температурата от пожара е останалото. Пожарът беше огромен.

34

Пазача в зоопарка

преди 1 месец

Ало Евроатлантика престанете да тъпчете животното със сладолед и без това,това не му е устата

33

Анонимен

преди 1 месец

До АлексТе нали и наркосите свалят почти всички ракети и дронове,ама половин Украйна БУУУМ...

32

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 31 значи не си прав. С изключение разкриването на местололожение на някакви военни и политици което е подсъдно във всички страни ограничение за публикуване на Фото Факти релно няма. Ето от три ракурса показаха видео с разбилия се след излитане Ил-76 в подмосковието. Подобно нещо в Ъкрайна да сте видели някога някъде? Показаха боя на Украинския Патриот с Кинжал - младежа който публикува видеото го вкараха в Затвора - реално половин Киев лично го е видял...

31

Боби

преди 1 месец

До Алекс Дрона е предизвикал пожар в една от технологичните Кули. Принципно веднага кулата е изолирана и едва ли нещо сериозно е станало. В тези производствени кули има нефт/петрол/нещо си под налягане и висока температура. Дрона е гръмнал някой клапан или нещо подобно. Предизивкал е локален Пожар. Докато спадне налягането пожара се подклажда след това пожарните елементарно са изгасили. Да рафинерията изисква ремонт примерно седмица две

30

Анонимен

преди 1 месец

Спонсорите на Украйна ще седнат руския у.- много скоро , ще го захапат

29

Анонимен

преди 1 месец

Руската *** пропаганда не спи.Лъжат за всичко абсолютно нищо няма верно с техните приказки фълшиви,само заплашват.