62

Кило

преди 2 месеца

Всички виждаме какво става из цивилизована Европа с тези индивиди. В момента не сме на това деридже , но ако продължаваме , ще се насъдим на същия кочан. И въпроса ми е , какво е нелегален мигрант или бежанец.....няма такова нещо. Човек , който пресече държавна граница нелегално и не спазва законните процеси е престъпник. Евроатлантистите измислиха нарицанието, нелегалнини мигранти с което заместиха думата престъпник ....политкоректно , нали така ?

61

Едно ченге

преди 2 месеца

Проблемът е още от 2014г., от тогава властта не направи нищо за решаването му. Сега решиха да увеличат щата на Гр. полиция с 1200 служители, което е невъзможно. Проблема е, че кандидати за гранични полицаи по летища и пристанища има, ама за зелена граница няма. Граничните участъци по зелената граница са далеч от големите градове, а по малките вече няма читави кандидати, другото е липсата на техника и некадърността на много от началниците, а като сложиш и скапаните закони, ситуацията е плачевна.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Aко мигрант реши да остане в България, вместо да ре-мигрира на запад, трябва да му дадат орден "Стара планина"!

59

Анонимен

преди 2 месеца

То се вижда от далеч ,с завишаване на тъмнокожите брадати мигранти

58

Реалист

преди 2 месеца

Благодарете на управляващата коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ за нашествието на мигрантите в България.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Това не са мигранти и българите няма как да свикнем с тях.Това са нелегални нарушители на границата ни и незабавно трябва да бъдат експулсирани от България.Не ги желаем на наша територия.Пътят им е към Арабския полуостров и Африка.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Денков е виновен, защото подписа мигранти да бъдат докарвани със самолети всеки ден от Виена, те са видимо повече по улиците от преди.

55

всъщност

преди 2 месеца

"мигрантският" наплив е силно спонсориран от "правителството" и "инструкторите му"...Целта е ясна - физически и психологически тормоз над Българите на собствената им територия....Всяване на страх и напрежение, провокиране на насилие...и всичко това е за да ни вземат земята, и да ни ликвидират, защото не успяха да ни наложат К19 и не успяха да ни настроят за война. Това е част от манипулативната игра, да те накарат да правиш неща, който не искащ...

54

Шишо

преди 2 месеца

ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ внасят мигранти със самолети. След това се борят с последствията с разни закончета, показни акциики на МВР в центъра на София и други алабализми...

53

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросът е защо изобщо има център за бежанци в София и защо не е от затворен тип? Докато държавата дава пари за тяхната издръжка, ще стоят в подобен център в провинцията, при това от затворен тип и далеч от населените места. Не са тук на курорт, нито сме ги канили на гости. Който реши да работи, тогава да се премести там, където предлгат такава работа, каквато той би приел. И веднага да спира издръжката, давана от държавата за него, да се издържа от заплатата си.

52

Сапунджи АкаДенкофф

преди 2 месеца

"Абсолютно фалшиво твърдение! В София няма мигранти! Има евроатлантически граждани тип бежанци! Виновни са българите,че са минавали покрай територията им и са ги предизвикали с присъствието си! Трябва да сте толерастни и либеразтни за да им помогнете да се интегрират! Те ще спасят бизнеса с висококвалифицирана работна ръка! Ще спомогнат за решаването на демографската криза! Ще заселят празните територии! Така е демократично! И трансатлантическо! "

51

Абе

преди 2 месеца

Не знам колко са смели мигрантире, но ако има проблеми, ще трябва някой да отговаря за труповете които ще останат на територията на страната !

50

Хахаха

преди 2 месеца

Пълно е. Навсякъде руска реч.

49

Анонимен

преди 2 месеца

На софиянци имигрантите им попречиха само защото вече са И в София. Ако бъдат изнесени към провинцията пак ще станат либерални и приемащи...

48

Анонимен

преди 2 месеца

Тепърва идват! Честит шенген!!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ не вземат милите им украинци но иначе дават милиарди и оръжие на Украйна да се бият срещу Русия ,но да си стоят в ЕС ,сирийци или мароканци ,само от Мексико

46

Анонимен

преди 2 месеца

Нелегалните - вън!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя откри топлата вода ,ми изгонете ги от където са

44

Христо Христов

преди 2 месеца

Имигрантите трябва да бъдат пръснати сред хората, които на 2 Април гласуваха да живеят "като в ЕС"!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Частната фирма,която уж ги пази,не иска да бъде изместена от полиция,защото те им носели храна,а полицаите не искали да се нагърбват и с тази дейност.Значи,фирмата добре си преживява покрай мигрантите,а изглежда и добри пари получава.