33

Дтуг

преди 2 месеца

Явно няма за какво друго вече да се говори освен за оръжие и злоба! Още малко ни остана да се самоунощожим. Жалки същества, каквото посеем това ще ожънем!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Поляците си подариха всичкото оръжие и самолети на украйна ,сега се чудят ако Русия ги атакува с кво че се отбраняват ,на НАТО нямат доверие

31

Право на мнение!

преди 2 месеца

Шащ имат най-голяма изгода от войните, печелят милиарди от оръжия.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Поляците които си го търсят отдавна ,умират от страх Русия да.не ги нападне ,Явно не разчитат на НАТО )за това се запасяват с ракети ,не са за Украйна както пишат някоии ,Полша забрани за 20 г. Вноса от Украйна ,скоро че го забранят и германия и Франция и Испания ,изобщо не се съобразяват с продажния ЕС )

29

Анонимен

преди 2 месеца

Страх тресе ***, в която се е превърнал ЕС. Сън не ги лови, да се въоръжават до зъби, преди Оранжевия човек да се върне в Белия дом. А Байдън може да спечели само ако подпали Европа, или убие Тръмп!

28

Алекс

преди 2 месеца

Добро решение на Полша.Когато си близо до Русия,трябва да си добре въоръжен.Мечката трябва да знае,че в Полша я очаква дебела тояга.Тогава ще си стои в родната бърлога.

27

Всъщност...

преди 2 месеца

БУДАПЕЩЕНСКИЯ МЕМОРАНДУМ по инициатива на САЩ и подкрепен от Англия, принудиха Украйна да предаде безусловно ЦЕЛИЯ си ядрен арсенал на Русия и по този начин си оголиха гъ** към Русия да ги нападне. Не им трябваше много на простоватите рашки да започнат "специална операция" и така да ПОМОГНАТ НА САЩ да ОВЛАДЕЕ търговския стокооборот с дащна и зависима Европа, да прикрепят още донори към бизнес групата си НАТО и да продадат ОРЪЖИЕ ЗА МИЛИАРДИ, доскоро залежавало в складовете им. САЩ СА БИЗНЕСМЕНИ.

26

кой печели

преди 2 месеца

САЩ са печелившите от войната в Украйна. Разпалиха я, удариха Европа, Германия, Русия. Майстори са.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Как се изплаща заем от над 35 ТРИЛИОНА ДОЛАРА - с войни ,продажба на оръжия, пандемии и ваксини !

24

Анонимен

преди 2 месеца

Лъсва истината защо САЩ предизвикаха случващото се в Украйна и защо САЩ не искат то да спре. Продажбите на оръжие от САЩ на други държави скочиха яко, а с това и печалбите на компаниите от САЩ. САЩ печелят много милиарди от поддържането на огъня в Украйна.

23

САЩ

преди 2 месеца

На големия износител на чертежи за Европа!

22

Пепи Фейка

преди 2 месеца

. Мхм,значи НАТО било отбранителен съюз,нали така?!?

21

Анонимен

преди 2 месеца

Откъде накъде те ще определят разходите на другите държави?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Какви красавци! Умилявам се.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 напиши как поляците исипаха камони с зърно на границата с Украйна ,и забраняват вноса нищо че ЕС подскатчат ,така че и скоро в Испания ,Португалия ,Франция ,Германия и другите държави ,само *** в България пп слугите на Украйна купуват и подаряват милиони ,дано Борисов спре тия подаръци на пп

18

Анонимен

преди 2 месеца

Като дойде Тръмп на власт, ракетите им ще станат " въздух под налягане".Нали при Тръмп поръчахме чертежи на самолети и ги платихме, а до сега сме получили "въздух".

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ние договорихме чертежи на самолети, поляците - чертежи на ракети. Това е тактически ход на САЩ руснаците да умрат от смях.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Шилосваш глупендерите да се сдавят,а пък после ги"пазиш"като им търгуваш своето оръжие!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ше ги даат на Украйна.

14

ТРЪМПУТИН

преди 2 месеца

САМО АЗ ДА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ И ЕДИН ЦЕНТ НЯМА ДА ДАМ ЗА УКРАЙНА КАМО ЛИ ОРЪЖИЕ И НЯМА И ДА ИМ ПРОДАМ! ЩЕ СПАСЯ МОЯ ВЕРЕН ДРУГАР ПУТИН ОТ ЯВНА ОБЕСВАНЕ! ВСЕ ПАК ТОЙ Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ТАКА ОБЯВИХ СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА СПЕЦИАЛНАТА МУ ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ В УКРАЙНА!