116

Аз Кочо

преди 1 месец

Предлагам на Тихомир Тошев и на Георги Ганев да говорят за ръст ни след като излязат резултатите от агенцията по вписванията за първото тримесечие на 2024, до тогава това са едни партенки хвърлени в пространството.Нормално, все пак това са хора чиито печалби зависят от сделките, няма как да не наливат бензин в огъня

115

Анонимен

преди 2 месеца

Смях в залата.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера имаше статия от големи разбирачи на имотният пазар как пазара се свил,изчезнали спекулантите и тем подобни дрънканици! Сега друга песен. Всеки си бълнува какво му скимне!

113

Е сега

преди 2 месеца

Всеки може да залага.Някой на поскъпване,някой на поевтиняване...Аз лично залагам на обезценяване,но не с много... по скоро на задържане.Залагам на сигурно.Все пак има много стойностни имоти.Има и такива към който няма интерес,но с надута цена,без инфраструктура,без удобен достъп и т.н.

112

Анонимен

преди 2 месеца

"Чакайте си да дойде неволята да ви помогне (да се спука балона)." - Чакам още 4 месеца и почвам да шортвам сичките "имотни гиганти".

111

Анонимен

преди 2 месеца

"е може да се строй до безкрай все пак, а да не забравяме че в Азия живеят 6 милярда души, които се чудят къде да идат.." - Хич не се чудят. А и ако решат да идавт тук, не си мисли, че ще си плащат на теб или на мен за това.

110

Анонимен

преди 2 месеца

"20% нараснали сделките в началото на тази година спрямо миналата" - Миналата бяха спаднали с поне 30%, но както и да е. Вече ги няма големите скокове. АКо някой искренно вярва, че половин европа ще се изсипе тука .. муХАУУХАУХАУХУХАУХАУАУХХУА

109

Кредитен милионер

преди 2 месеца

Добре че взех апартамент в широкия център на София преди 6 години... Сега цената му е по две.. Ипотеката е смешна... Аверите ми викаха луд ли си нз си кво, но сега като им вдигат наема с 100 кинта реват на умряло. Истината е че цената на земята и имотите е само нагоре, защото това са изчерпа Еми ресурси.. Не може да се строй до безкрай все пак, а да не забравяме че в Азия живеят 6 милярда души, които се чудят къде да идат... Така де ще продам имота на някой китаец след 20 години и то за 1 милион

108

Promo

преди 2 месеца

Нормално , банките имат депозити на граждани с 1процент, дават заеми с 3-6 процента, жените ще си се вдигат в големите градове със сигурност!

107

Ицо

преди 2 месеца

Шашмалози. Имотния балон вече издиша отвсякъде

106

Реалист

преди 2 месеца

Всеки ден отлагане на покупката на жилище, вдига цената на жилищата, много повече от повишаването на доходите. Чакайте си да дойде неволята да ви помогне (да се спука балона).

105

Айше

преди 2 месеца

Има 2 апартамента в София.Който му е скъпо да спи в децката

104

Анонимен

преди 2 месеца

До Bebok. Ти си знаеш. Ако гледаш демография, брой жилища и т.н. никога няма да купиш. Ако гледаш колко пари имаш, колко изкарваш, дава ли ти банката, трябва ли ти или не ти трябва жилище по-вероятно да вземеш правилното решение. Но ти си знаеш е стандартен съвет в случая.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До гогич. Усещаш ли противоречието си? перат пари и плащат в кеш, ама лихвите от еврозоната щели да смъкват цените? Ако ще плащам в кеш и перем пари, какво ме бърка лихвата дали е 3 или 6 процента?

102

гогич

преди 2 месеца

Не познавам нотаариус, който да твърди за чвеличени сдлеки с имоти. Напротив - всчики казват за намалени обеми, но учудващи високи цени, и то плащани кеш от българина. Сделки за по 500-600 хил. в кеш - перачница голяма е БГто. АМа като дойде еврото с евро-лихви от 6-7% както е на запад, тогава да видим пак нещата :)

101

АЗ

преди 2 месеца

всичко е лъжа и измама, никаъв бум няма ,само надуване на балона заради инфлацията., лихвите вече скочиха, сега са наред цените и следва рецесия, която вече започна в т.н. силни икономики в ЕО, свива се производството изнася се в друга държава и т.н.и после пак ми обяснявайте как цените ще се увеличат, да увеличили са се за момента......

100

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо друго не движи пазара за имоти в момента освен спекулацията. Тоест балонизирането. И ни чака нещо подобно на ситуацията от 2008-2010. Колкото и разни платени "експерти" от бранша да ви убеждават в обратното!

99

Bebok

преди 2 месеца

Много разбирачи тука, много печен народ. Кажете ми-да купувам ли сега?Или не? Моля за съвет.

98

Хахата

преди 2 месеца

Влизам в днес.бг само за да се посмея на щуротиите, които пишат. Като прочета какво са сътворили мисирките и почвам да се хиля.

97

Гъчо

преди 2 месеца

Ейй, 2008 ще ви се види като детска игра. Ама всеки е свободен да си строши главата сам. И после да не ревете ...