42

Анонимен

преди 1 месец

Ще има протести на улицата с чупене на електромери.

41

Анонимен

преди 1 месец

Хайде и тоя ни лук ял, ни мирисал. Защо задължавахте НЕК да плаща на частниците със зелена енергия някакви космически цени, е естествено те не бяха случайни хора, а свои.

40

Анонимен

преди 1 месец

ПП ни вкара в блатото

39

Коко

преди 1 месец

От 180 лева фирмен ток,месечно от 3 години плащам по 640 лева,месечно. Това очаква битовите потребители през 2026 г.Тази година ни уверяват алчните продажници ще е "нормално",увеличение само -50 %. Ще проклинате ЕС,но само с проклетия няма да се оправят нещата.С еврото въжето е на шията ни!Каквото каже ЕС!

38

Иванов

преди 1 месец

Назовете негодниците подписали договора с ЕС където има либерализация на тока и тези които се съгласиха с тази зелена сделка,и кажете най после с примери какво става когото цените станат безконтролни

37

Анонимен

преди 1 месец

Евро бюрократите са много некомпетентни. Разрушават икономиката на континента. ЕС колхоза трябва да се разпусне, за да може народите да държат сметка непосредствено обеци, които избират. Защото сега това е невъзможно - казват "европейски регламент или европейска директива" и са разговора приключва.

36

Анонимен

преди 1 месец

Това е само началото. От 2026 като домакинства ги оставят на финансовите мошеници на борсата на ток, цените ще се удвоят. Но това са ЕС регулации. Зелени сделки, борси и "динамични цени"... Много скъпо ни излиза това членство

35

Анонимен

преди 1 месец

Всичко ще скача високо заедно с тока.:))

34

Истинският

преди 1 месец

След 1989 година в България евроатлантиците от 100 кладенеца вода носят за да ни обясняват че всичко което се случва в държавата е едва ли не, нормално. Това се нарича мираж.

33

Сглобката

преди 1 месец

Ще се плаща,като гласувахте за Кирето и Асенчо не ривахте, сега що ривете !

32

Мда

преди 1 месец

Хората дадоха своят глас за товаЗащо ревьт сега - бьлгария стана гарант по заемите на украйнаСкоро ще трябва да се вдига още всичко - федералният резерв ще си търси паритеНали ви е ясно това

31

Майора

преди 1 месец

Божков , докога обикновените потребители ще бъдат изнудвани от всички доставчици на услуги? Рефно ли е обикновените хора да плдщат загубите и на енегото?

30

Анонимен

преди 1 месец

"такса задължение към обществото" а? Такса куршум в тила май искат

29

Хм

преди 1 месец

Народен съд! И тежки присъди, сещате се!

28

Паметлив

преди 1 месец

Едно време ни разправяха, че при комунизма толкова лошо било управлението на икономиката, че ако сме били пустиня, щяли сме да внасяме пясък. Добре. Обаче какво е сега управлението, че от крупен износител се превърнахме във вносител на ток, а цените растат главоломно!?

27

Напрежение 240

преди 1 месец

Дърпат дявола за опашката иии ще ги удря тока здраво промените са само срещу народа нищо добро във всичко...хора дойде време..

26

Анонимен

преди 1 месец

Досега само от спрените и нарязании 4 Блока в Козлодуй България е загубила над 120 милиарда лева ! Плюс съсипана Енергетика и продажни политици подписали да си закрием и всички Тецове ((( От Износител на Балканите вече станахме вносител .. За Новите 2 Блока в Козлодуй сметката показва 10 милиарда евро за Ядрено хранилище и 20 милиарда Евро за два Блока от Фирма която никога досега не се занимавала със Вдрена Енергетика . В по-добрия случай очкванията са за левче / киловат .. в по-лошия по 1 евр

25

Анонимен

преди 1 месец

НАЛИ ТОЗИ СПРЯ АВАРИЙНО МЕТРОТО ПРИ ПРОТЕСТИТЕ, БЕЗ ДА МИСЛИ ЗА ХОРАТА ВЪТРЕ?НАЛИ ТОЗИ Е СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА И СЪДРУЖНИК В ЕНЕРГЕТИКАТА НА ДОБРЕВ СИНА НА НИКОЛАЙ ДОБРЕВ? КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ? ЕЕЕ НАЙ-НАПРЕД СА ОТКРАДНАЛИ ОТ БЕДНИТЕ И ПОСЛЕ ТЪГУВАТ !БЕЗОЧИЕ!

24

Тони

преди 1 месец

Правителството да закрие КЕВР като ненужна и вредна ,ако скочи цената драстично да скочим и ние

23

Анонимен

преди 1 месец

"Но те са вече фатално ниски цените, които са под 180 лв., трябват ни поне с 20 лв. намалени" - ще рече човек че изказването му е преведено на клингон и после обратно на български език използвайки гугъл преводач.