33

тъпомер

преди 1 месец

Много обичате да съдите,що не си погледнете вашите минуси.Че тая кой друг ще я търпи бре,колко от вас не са имали такива проблеми в къщи,разведохте хората насила,да ви е.. и телефоните скапани,всички сте станали войори и пада после голем рев.

32

Цитат от статията

преди 2 месеца

"който побой е прераснал във физическо насилие".Смятайте какво значи физическо насилие щом побоят не е!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Гледах я вчера жената по телевизията, типично поведение на жертва. Тя си го била заслужила защото имала голяма уста, нищо, кой знае какво не било станало, то си било нормално във всяко семейство имало проблеми...Ужас! Поредната, която след някоя година ще я намерят я в куфар, я в чувал, я в някое езеро.Обаче най мъчно ми е за децата. Какво виждат всеки ден!

30

Ангелина

преди 2 месеца

Преобладаващата част от "българските мъже" са комплексари и некадърни индивиди ,които считат ,че са " много силни" ,като осъществяват насилие ,което всъщност показва слабост и първична същност на индивид. Има различни форми на насилие ,които се практикуват от около 95% от населението на България- "дами" ,"господа" ,"младежи" и "деца" . "Най- изтънчените" психопати насилници са тези ,които се считат за "образовани" ,само защото имат висше образование,което преобладава вече в България.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече дават Копейкин по телевизията, толкова повече мъже бият жените си

28

Анонимен

преди 2 месеца

Българките, моля ви научете английски, запознайте с чужденци и си бийте камшика на Запад. Тук положението няма да се оправи поне още век, българина е с комплекс за малоценност и обича да бие жени. Така ще е поне още две-три поколения.

27

Само

преди 2 месеца

Едно е средството - кастьоризация. Айде за по-хуманно може и химическа. Да видите как кротват.

26

Бок

преди 2 месеца

Лук!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Българин ли е?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Се лян ДУР . Без паричен мало Пиш ковец

23

Нане

преди 2 месеца

Сефте некой е напляскал жена си... ===))) те онея майката и дъщерята направо удушиха човека...

22

До 17

преди 2 месеца

Тц, не си разбрал. Точно обратното. Ударите трябва да са бързи и много за да се води побой. Ако амплитудата намалее вече минава към физическо насилие и насилникът е подсъдим. Това според Днеса де, а аз им вярвам. Не съм юрист, не ги разбирам нещата.

21

Бубов дол

преди 2 месеца

Двамата сложили ми минуси по-долу най-вероятно пребиват жените си по същия начин. ;) Не мъже, а шутки.

20

Възмутен

преди 2 месеца

Горкото дете! Свидетел на тези безумни побои. Изведете го от семейството! Майката като не исща да напусне този ***, поне спасете детето!!! Децата трябва да растат в добри семейства с обич и разбиране, а не с насилие.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време и моят дядо пребиваше баба. Ама дядо беше партиен секретар и не смееха нищо да му направят. Особено като пийнеше в кръчмата вечер и се прибере, директно почва да търси баба и я биеше с юмруци, ритници, веднъж даже беше взел стола и с него я удряше. Ужас! На какви гледки бях свидетел, а бях дете. Баба го кълнеше, той я псува, веднъж така я беше бил, че на сутринта целите ръце и гръб й бяха направо син дроб. Баба първи почина от стресове, а дядо изкара до 88 години

18

Аз

преди 2 месеца

Как може жената да не подаде жалба?! Моля Ви подавайте жалби, имате право да си наемете адвокат и да заведете дело срещу такъв човек!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Както е казал колегата по-долу: Гледайте да нокаутиraте жените си с едно кроше като Майк Тайсън, за да не се води побой. Така оставате невинни.

16

Анонимен

преди 2 месеца

БИСЕР: "По този повод е възникнал скандал между нея и съпругът й, който побой е прераснал във физическо насилие."

15

Анонимен

преди 2 месеца

А когато жена удря мъж и го тормози системно за глупости?!

14

Що не се

преди 2 месеца

пробва с мене,а ? Да му надуя суратя още с първия черпак.