37

Анонимен

преди 1 месец

Към всички подръжници на горката Иванчева, на мен защо не ми сложат в колата 500000 Евро?!

36

Анонимен

преди 1 месец

Надзирателите реват от тая крадла,немогат да си вършат работата.

35

Анонимен

преди 1 месец

ГР#НО И НАГЛО СЪЩЕСТВО!

34

Анонимен

преди 1 месец

Дано пукне тази нахалница и крадла. Аман от нейните претенции и простотия.

33

Мда

преди 1 месец

После последваха и герберските гнусотии в президентствотоАма радев не се плаши така лесно

32

Мда

преди 1 месец

Гешо келешо ще се измькне от кашата - помня как я дьржаха часове наред с белезници вьрху автомобила за да сплашат неудобните на - опг герб

31

Е

преди 1 месец

Умна умна, колко да е умна. Колкото фризьорка разнасяща кварталните клюки. Да поиска пари в брой и да ги остави в колата, акъл се сипе от нея навсякъде. Интересно кой я поддържа толкова време и и плаща масрафа. Яко е захлебила, преди да я хванат. И като излезе пак ще я хванат. Една малка данъчна проверка и трябва за начало.

30

ХанКрум

преди 1 месец

Хората искат да видят осъден престъпник излежал присъдата си. Изнудвачката какви ли не гнусни трикове приложи. Колкото повече наглее, толкова повече ще се радва на народната любов.

29

Пу

преди 1 месец

Който посяга на чуждото заслужено си намира мястото. Корумпето да се радва, че е на държавна издръжка, защото има и мафиотски начини.

28

Анонимен

преди 1 месец

Престъпниците осъдиха Иванчева защото им спря далаверите.

27

Анонимен

преди 1 месец

Свобода за Иванчева!

26

Инфо

преди 1 месец

Престъпниците имат наглостта да съдят, откъде има толкова пари за адвокати и такси? Явно само се прави на невинна овца, просто късно я хванаха. Една посланичка изкоментира много не на място условията в затворите. Това не е 5звезден хотел, да се мисли предварително какво прави. Стига ни занимавайте с корумпирания изнудвач. Осъдена била на 8 години да не заема държавна служба, 6 минават в затвора, 2 в майчинство, като излезе ще е първи кандидат за кмет.

25

Анонимен

преди 1 месец

Мафията я вкара в затвора, да не пречи, а народа не застана зад нея. Осъдиха я против всички правила с доста косвени доказателства без поемни лица, в специализирания съд, за който вече се знае че е бил поръчков.

24

от сливенския

преди 1 месец

много внимание и се обръща на тая , кви ли номера не пробва та чак дете роди да отърве затвора . ся па се била разболела , преди това зъбите и се развалили , банята била *** , тоалетната и тя . ся чакаме да съди затвора за липса на мъж в килията и :)

23

тая пача

преди 1 месец

докога ще ни я пробутвате. Тя е в затвор, а не на СПА.

22

Анонимен

преди 1 месец

Защо не написахте, че Иванчева вече трябваше да я освободят, обаче отказали, щото била... много умна. Умните хора в Бг ги хвърлят в затворите и ги държат там на инат, за да ги смажат. По възможност да последват съдбата на Навални. Това е мечтата на всеки прокурор в Бг. По съветски образец.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 Видяхме ви инстанциите. Хора на Нотариуса, членове на клуба на П.Еврото. Ако се разровят край Ваклинов ли беше, какъв беше дали няма да изплува поредната схема, а? По "случайност" съдия на делата и беше все Ушев. Случайност!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете добре присъдата. Иванчева е осъдена за подкуп, който е поискан не от нея, а от Дюлгеров!!!! Това ли смятате за справедливост? Да ви се връща и на вас

19

....

преди 1 месец

А га еди кифтетата - не рива !!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Осъдена е на три инстанции, дори тази й присъда е прекалено малка, защото не виждам тя с нещо да се е поправила или разкаяла за престъпленията си.