164

Анонимен

преди 1 месец

Златото Седни е хубаво, но е дяволска работа. Няма много полза от него, иначе трупайте, но на оня свят нищо не се носи.

163

до Седни

преди 1 месец

Ще се помоля да се пооправиш поне малко, даже 1 свещ ще запаля, дано не комплексираш чак толкова много в бъдеще. Срам те е и прекора Седни да си напишеш вече, но е ясно че си ти, познава се по липсата на логика в постовете ти.

162

Спонсор

преди 1 месец

Идете в МАЛТА да видите колко злато имат, а не да пишете глупо сти! А те са само 340 000 населе ние! 1 милион живеят в КАНАДА и един в АВСТРАЛИЯ! Малтийск ия паунд беше 4.55 лева!

161

Анонимен

преди 1 месец

То ако питате ПП,че кажат че сме най богатата държава ,но Албания Македония ,Сърбия са с по големи пенсии и заплати от България и не са ЕС

160

Анонимен

преди 1 месец

"Купи ли си бития кон на 72 000 $ парчето?" Не... Кпух го на 8500. И често мупувах на low и продавах на high с 20x левъридж... Хеххехеххехеххехехе

159

В днешно време

преди 1 месец

Само ромите на пазара носят злато!Ние роми ли сме?

158

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

шеф е на ТАВЕКС - но те лъжат излъгаха ме с цената на среброто на един от техните продукти ...не купувайте от тях !

157

Бай Кольо&Ko

преди 1 месец

Аз па трупам у мазето само паладиеви кюлчета и платинени слитъци!

156

gg

преди 1 месец

Явно не съм българин. Ама аз и никога не съм се чувствал такъв.

155

Безсребърник

преди 1 месец

Аз лично съм инвестирал в спомени. Вие си купувайте злато и му се радвайте!

154

До Толкова може

преди 1 месец

Българите не са глупави, както си мислиш.Око да види, ръка да пипне. Ти по- умен ли си от Д.П.Морган, който е казал:"Златото е пари и нищо друго"? Купи ли си бития кон на 72 000 $ парчето? Ако не си побързай,че ще стане 1 милион до края на 2025г. Бития кон се вдига,защото правят деривати върху него. Фючърси първо,после ETF. Пари от въздух. Ако не бяха направили крипто схемата, златото щеше да е 10 000$ за унция. Печата се пара като шума и отиват в крипто.После ги трият,пак печатат и така....

153

Чекмеджан

преди 1 месец

Веднага който още крие кючета от мен да ги донесе! Обявявам центъра на Банкя за чекмедже и очаквам до утре площада да е пълен! В мен е само колкото за 4-то място! Чакам разликата!!! Последен шанс ви давам, после вадя ханския меч на Зеленски! Той Зеленски не знае за меч да му е подаряван, защото е в мен!

152

ХХХ

преди 1 месец

По тази логика България може и да е трета по брой милионери на глава от населението ....това означава ли че България е третата най богата държава в Европа ?

151

Анонимен

преди 1 месец

Половината е в Борисов, а другата поливона е в Пеевски и средно сме трети в Европа на глава от населението.

150

Анонимен

преди 1 месец

Българите, като глава от населението са на трето място в Европа по количество инвестиционно злато, а сега кажете колко глави в България имат инвестиционно злато.

149

до 158

преди 1 месец

До Толкова може ..кой нормален би инвестирал в ДЦК като те са с отрицателна доходност поради инфлацията отделно и големите дългове на държавите които ги правят тотално непривекателна инвестиция ....пишеш глупо***сти наизуст

148

Анонимен

преди 1 месец

Много е богат бългринът , но не задълго . По новото поколение взима кредити и нямат жилища ! Да мумислят следващите българи ..ако има.

147

Анонимен

преди 1 месец

Бедни сте само по данъчни декларации! Действителността е, че сме червиви с пари!

146

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 150, съдят България. И ще я осъдят :) Така е редно :)

145

Анонимен

преди 1 месец

Българинът не е беден! Има вкоренен навик да се оплаква за да не му завиждат и да му поискат имането! Плач му е майката!