22

Христо Христов

преди 1 месец

Мухахаха... а помните ли върволицата експерти дет в обясняваше как кризата в германия ви давала шансове? Щеще да даде щансове, ама ако не слушахте и не правехте като немците да си режете енергийния клон на който седите.

21

Градинар

преди 1 месец

Фосфати, нитрати и АЗОВСКИ ТОРОВЕ... Супер

20

Жиката

преди 1 месец

Майната му на износа,Слава Окрайна.

19

Зозо

преди 1 месец

Мдааа и на Кокорбашията бюджета умря прав по тая причина :))))))) Няма ДДС

18

Става Ясно

преди 1 месец

че България умира. Или вече е умряла и сега се вмирисва.

17

Анонимен

преди 1 месец

Света се готви за война. Последната

16

Анонимен

преди 1 месец

Компютри компоти бомбажи . Батерии електромобили фалирали.

15

Бонго Бонго

преди 1 месец

От 30 години е това!!!!!!!!Нямаше да коментирам, ако не видях цените в ЕС .....

14

Бонго Бонго

преди 1 месец

КАКВА Е ЛОГИКАТА ЗА ИЗНОСА ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДРУГИ СТРАНИ В ЕС?? ОБЯСНЕТЕ МИ, АКО МОЖЕ ...КАК Е ВЪЗМОЖНО В СТРАНА,КЪДЕТО ВСИИИИИЧКИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ТУК И СЕ ПРОДАВАТ В ПЪТИ ПО СКЪПО ОТ ЦЕЛИЯТ ЕС ?????? ТУК Е ПО СКЪПА ХРАНАТА, А ПЪК БИЛИ ИЗНАСЯЛИ???? Е, КАК ИЗНАСЯТ??? ТАМ Е ПО ЕФТИНО.. ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ПРОЧИЕ...КАКВА Е ТАЗИ ЛОГИКА НА ПАРАДОКСА???

13

Костов

преди 1 месец

Е той Костов излекува производството...всичко се наряза за скраб....какво може да изнасяме като нищо не произвеждаме.....

12

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не изнасяме, само млади кадри и НГ е обявена за държавата в света с най-бързо изчезващо население. Стреснати няма, интерес от държавата още по малко. Още 1990г САЩ обявиха че БГ 2050г ще има само 5 млн население. Честито!

11

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво изнасяме. Имаше неща едно време, но сега и карфици няма за изнасяне. Като прибалтиките сме-изцяло на издръжка на ЕС и пред ликвидация.

10

Народен Представител

преди 1 месец

Поредното корумпирано чИнге от СДВР причини катастрофа и отказа тестване за алкохол и наркотици!До кога ще ги търпим народе?!!!

9

Не останаха

преди 1 месец

По свестни про с титутки за износ в БеГе и икономиката изостана.

8

Това е България

преди 1 месец

Свестните ги репресира държавата работещи бедни да са парите не им стигат а бок луците и ур вите карат скъпи коли и си живеят като доволни бройлери Докъто не стигнат до кладницата.Докъто не им се развали схемата на ДДС измами или друго.

7

Стана дума за

преди 1 месец

Износът на амф ети и на урви

6

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да прикрият демографската криза, освен това алчността и спекулата ще им излезне златна, лично аз спрях да купувам излишна храна в това число огромни количества вредна такава, също и почти не изхвърлям такава.

5

До10

преди 1 месец

Да си бедна и опустошена държава, означава, че си си бедна и опустошена държава па в който и да било клуб да участваш, а е стига с тоя балон, клуба на богатите.

4

Само истината

преди 1 месец

До 5: Коя е най-бедната държава? Къде е най-бедна? И как се изчислява и описва тази бедност? Само за сведение: Е България все още е с най-нисък трудов доход в ЕС. Но това не я прави ,,най-бедната", тъй като: първо, едно е да си беден, друго е да си последен в клуба на най-богатите, и второ: България всъщност не е на последно място по разполагаем доход в ЕС, тъй като тук се включват и други доходи спрямо покупателната способност. А по този показател България изпреварва почти всички извън ЕС!

3

А. Смит

преди 1 месец

Пак някакъв тенденциозен подбор на данни, който внушава нещо лошо! Всъщност, износът се увеличава, както и БВП. Само че се изнасят стоки и услуги и към други страни, извън ЕС. И това е добре, нарича се диверсификация. Но някой решил да плаши и да лъже хората, уж като цитира данни. Е, от Кремъл разправяха как Россията цъфти и връзва, вече е пета икономика в света и първа в Европа. Вярвате ли им? Цифрите са си цифри, но е важно какво стои зад тях наистина!