35

Здрав Разум

преди 2 месеца

Никаква метафора не е, а е единствен изход, защото ако не се развее навреме резултатът ще е същия, но ще са загинали страшно много украинци.

34

обективен

преди 2 месеца

Папата призова за мир запада да спре да помпа с оръжие тогава ше доиде мира.Както стана с Крим стана руски и жителите са спокоини няма бунтове.Ако беше украински сега щеше да има воина там.

33

Непозната

преди 2 месеца

Папата е жив и здрав, и каквото е искал да каже го е казал. Аман от такива, които сега ще се опитват да анализират думите му и ще правят сложни интерпретации.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Копейки, кога заминавате за най-бързоразвиващата се икономика русия?

31

До 33

преди 2 месеца

Спри да си копираш глупостите. Русия има най-бързо развиващата се икономика в Европа и това е факт. Поставиха производството на военни релси. Западът бавно и болезнено проумя колко е назад.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Дори Папата вече вижда, че укрите са неадекватни, както и поддръжниците им

29

до 31 в края на 2024

преди 2 месеца

ПАК ЩЕ ПРИКАЗВАМЕ !

28

Горд Българин

преди 2 месеца

До 28 - ти наистина си мързелив. Мързите да се пообразоваш малко. След като започнаха сакциите срещу Русия, тя започна да вкарва голям внос от Китай. Но постепенно почна сама да си произвежда всичко и вноса от Китай намалява. И ако си мислиш че с лукойл България цяла Русия се издържа ти е много бедно икономическото образования. А за бонбите руските Кинжал и Искадери и запада ги призна.

27

Дани

преди 2 месеца

Много интересно, папата или Байдън кажат нещо, после една торба коментари какво мислел, какво искал да каже ама какво казал.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Поглед от друг ъгъл Няма друг ъгъл. Другият ъгъл е да си свалиш гaщите пред агресора. Не може да има референдуми за въпроси които засягат съществуването на държавата. То ако можеше така нямаше да има нужда от армии и оръжия. Що не направиш референдум дали да имаме армия или не?

25

Горд Българин

преди 2 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ - ти си късоглед отиди на очен лекар. В момента Русия бавно и методично смила Украйна и запада. НАТО се чуди как да излезе от ситуацията на загубил. НАТО се страхува да влез в пряк конфликтф с руснаците, защото видяха колко са слаби. Не случайно никой не подкрепи слабоумния Макрон. Той горкичкия46753 с тези колесни танкове щял да тръгне срещу руснаците - смях в залата.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Нарочнияг гаф на папата не може да се замазва по толкова елементарен начин. Много добре се разбра, че целта на папата е същата като на Путин и двамата желаят да затрият Украйна като държава и украинците като народ. Нещо което искат и българските продажни русофили. Ако тази цел се постигне от Русия и аверите на Путин на запад, следващите жертви на руската мечка ще бъдат страните от източна Европа, а след това мечката ще изяде и глупавите си авери на запад помагащи на Русия в момента.

23

Поглед от друг ъгъл

преди 2 месеца

Аз виждам правителствата в ЕС, като назначени от САЩ. Включително Швеция и Финландия. Нито една държава от новоприетите в НАТО не се подложи на референдум. Това значи, че решенията са на правителствата на малцинството. Типичен пример за политическо назначение е Макрон -служител на Сорос.

22

ЩОМпапатаМОЛИзаМИР,

преди 2 месеца

НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА ! СРЕДАТА НА МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ОДУХА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024. В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ. ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ПРЕЗАПАСЯВАНЕТО НА ЕВРОПА ПОЧТИ НЕ Е СПАДНАЛО. ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ И ШОТЛАНДИЯ ЩЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ГАЗ И ЕЛЕКТРИЧЕСТВО.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Обзалагам се, че не е далеч времето, когато Папата ще прокълне Късия жожак с цялата сила на Вярата!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Този специалист не беше ли говорител по радиото? Да го информирам, че шведската армия е 16 000, така че Русия много ще се уплаши

19

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Ще им се на рашките. Още 10г война и бой добре ще им дойдат.

18

В.

преди 2 месеца

Папата също като френския президент има право да пробва общественото мнение. А критики дойдоха единствено от Украйна! Никой друг не подскочи. Швеция има много прозаична причина да влезе в НАТО. Алиансът плаща добре за оръжие, което се купува от вътрешни държави!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите рублажийчета са инофицирали речта на папата, както им е угодно и ни я поднасят! И ние им вярваме безрезервно! Ето един пример на фалшиви новини!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Излиза, че журналистът го е под вел, задавайки по такъв начин въпросът! Човекът е казал да се спрат кръвопролитията! А журналисът го е подвел!!