12

Българин

преди 2 месеца

Подкрепяли наредбата - СРАМОТА и СРАМОТИЯ ! За колко пайси отидохте "протестирате" или "проститурате". То бива бива ама т'ва вашето вече е възмутително в тая Пловдиска митрополия- много на хубаво не е на хубаво !

11

Анонимен

преди 2 месеца

Днес минах покрай двете попски агитки и като отидох нататък към Ректората си казах - Ето защо у нас преди повече от хилядолетие се е появил поп Богомил. Хубаво е все пак, че не са си дърпали расата и брадите и не са хвърчали попски калимявки!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Щото пак сме под турско иго.Мълчат като в Османската империя и си вземат парите.

9

3737

преди 2 месеца

Апропо. Сега погледнах и снимките от двата протеста. Първите 7 или 8 на духовници от Пловдивска епархия. Самоорганизирани. При това правоправещия митрополит направи рязък завой преди дни. Добре подготвени плакати. Последните 3 снимки на спотанно реагиращите миряни и клир на Сливенска и Варненска епархия. Църквата не е политинстване. Страх от Бога имайте!!!

8

3737

преди 2 месеца

Чудно решение. Който има желание може да прочете повече. Тук новината не е пълна. По всичко личи, че се цели да бъде овладяна една от големите епархии в страната. Ясно е и от кой. Ясен е и новият Сливенски владика. Арсений!!! Защо по този начин? Защо продължават да отблъскват хората от вярата? До кога ще траем капризите на, изкушавам се да напиша как известен, Пловдивдския митрополит? До кога?

7

Р.Ралин

преди 2 месеца

Ой ви вази духовници и ощ полковници. Мислители , че иконите не ви съзират пагоните

6

Анонимен

преди 2 месеца

И тия като ПП ,още преговарят за власт )и тия крадят като за последно

5

VladTepes

преди 2 месеца

Най-важна е Божията благодат - Бог дава на служителите си награди за усърдна служба. Също има много духовници с отлична алкохолна подготовка, които могат в часовете по вероучение да обяснят на учениците колко е блажно виното и да им помогнат да станат професионални пианисти и да постигнат делириум.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тия всичките яко са загладили косъма! Личи си че много си угаждат и нямат нито един работен ден в живота. БПЦ се е превърнала в поредната ОПГ на държавна издръжка. Вземат субсидия по 40 милиона на година. Отделно че имат толкова имоти които им носят и те милиони приходи от наеми, туризъм и др дейности. А насреща няма нищо. Последните 10г изобщо не им се чува гласът. Нито един път не се застъпиха за българският народ, да кажат ей, какво става в тая държава. Вземат си парите и мълчат.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Както е наредил Гундяев, той и Путин а и Мутрафонова разполагат в БеГецърквата!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Отвратителни безполезни създания

1

Анонимен

преди 2 месеца

Бая народ блажи от българската софра без дадава нещо насреща. Особено пък по идеята за която съществува.