195

Анонимен

преди 2 месеца

А на вас цялото ви кирли*во управление се основава на бой по Путин и Русия! Всъщност вие си го казахте в прав текст....не е важно на българите да им е добре, а на Путин да му е зле. Когато си некадърен и несъстоятелен, винаги си измисляш външен "враг". Пример: ДП на САЩ. А вие сте тяхно творение....с краен срок на годност: 5 Ноември 2024г....

194

Хюго Бос до 184

преди 2 месеца

В Дания башибозукът искал рамазанът да бъдел почитан и пищен както Коледа, Представяш ли си гнусната ислямска наглост? Отишли натрапниците там и вече се разпореждат как техните смрадливи и вредни празници да бъдат по-важни от нашите.

193

Хюго Бос

преди 2 месеца

Т.е. *** политици от ППДБ ще ни набиват канчето за европейския път, всеки път когато се обадим срещу терора на ислямските мигранти? Как не случихме на политици веднъж, бе? Трябва да търпим тези *** заради европейския път? И всеки път ще пеят една и съща песен, за да не правят нищо? Ами, да , МС няма проблем с мигрантите, НИЕ имаме проблем с мигрантите, те не, защото са охранявани и нямат досег с тях.

192

Възраждане

преди 2 месеца

Време е да изметем всички ротативки, сглобки и марионетки от ГЕРБДПСППДБЛГБТИ+

191

Шефът на шефовете

преди 2 месеца

Къде ги намерихте тези торби?! На левия жандарм униформата му е два размера по-голяма! С тези големите геги наместо палки, дето са за борба с масови безредици, как може да ги пратите с такива тояги в града? А това с автоматите Ж.К. ли го измисли? Този виден корифей на полицейската мисъл! Пуснали полицаите с автомати по центъра на София! Ами що не им кажете и с противогази да ходят, тогава хептен страшни ще изглеждат!? Алоу, меверето, айде влезте малко в час! Шматароци!

190

YUV

преди 2 месеца

И кой го казва това? МС!? Точния тия продажници и шушумиги, които управялват с лъжи! ПП и ДБ.

189

Сифилиско

преди 2 месеца

Тая година на коледа докато Остава и Галена пеят ще има арабско посрещане на жените, както в Кьолн. И от догодина жените няма да са по центъра на коледните празници, отново както в Кьолн

188

Анонимен

преди 2 месеца

На тези, които остават в Бг,да им се предложи работа и да се интегрират, все едно кой от къде е, всеки от нещо разбира и умее, като почнат работа, могат сами дасе издържат, без помощи.. Ако има агресия, явно същото ще последва и от др страна. Е бизнесът търси персонал, вместо да се вкарват др хора от Индия и къде ли не, тези хора, влезли в Бг могат да ги наемат.

187

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли да обясните този наратив на Кремъл, защото на нас ни е забранена руската телевизия

186

Хмм...

преди 2 месеца

Ами от министерският съвет да се разходят малко ама като обикновени граждани и без охрана из София и ще се убедят че няма внушаване на страх, а съвсем реална заплаха. Тези не са никакви мигранти, дори не бягат от война, те са най обикновенни фанатични бандити престъпници и това е факт, а не страх и внушение.

185

Кире

преди 2 месеца

Ааа не е само внушение. Голяма част от нас вече са пообиколили света и са видели със собствените си очи на какво заприличаха градовете в Германия, Австрия и т.н. Трябва да им се покаже че тук е различно и или се съобразяват с дневния ред или обратно за Сирия. А и не мога да разбера защо не ги разселват в мюсюлманските им съседи, фрашкани с петро-долари?!?!:) Или нема смисъл да питам:)

184

Анонимен

преди 2 месеца

Централните части на София, Пловдив вече не са това което бяха. Днес морска мина край брега на Варна, утре дрон. Трябва задължителна военна служба.

183

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Продажници поредните!

182

Да попитам:

преди 2 месеца

Тия от сатанинската сглобка да не ни мислят за канарчета?! Не чакаме никой да ни казва,а с очите си виждаме самолетите,които ежедневно изсипват м**н*г*ли по летищата ни,които предателя денков договори! Виждаме и бандите,които се движат нобезпокоявано из всички точки на България! Виждаме и как трепят демонстративно полицаи,как пребиват младежи на "Витошка",а и на много други места в държавата ни! И от какъв стадарт на живот ни отклонявали,като сме най-бедната страна в ЕС?! Оставка на сгобката!!!!

181

Анонимен

преди 2 месеца

Тези сме шници от МС да ходят дружно да се гръмнат! Жалки продажници.

180

Анонимен

преди 2 месеца

Франкфурт , вече е украсен за Байрама

179

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е интересно да дадат очет колко пари общо заминават за мигрантите . Може да се окаже много интересно .

178

Анонимен

преди 2 месеца

"От кабинета допълват, че капацитетът на бежанските центрове към Държавната агенция на бежанците (ДАБ) е 3 572 места за настаняване. Към момента той е запълнен eдва на 43%" И какво ,сега да вярваме ,че в България има само около 1500-1600 мигранти ли ? Аз не вярвам .

177

Анонимен

преди 2 месеца

Протестен вот няма да има , защото вота е контролиран . Страх ме е че може да стане революция и то бая жестока

176

Анонимен

преди 2 месеца

На очите си ли да вярвам аз ? Около женския пазар е бъкано с мигранти , избягвам да минавам от там . Сега ми обясняват , че е пропаганда ........