41

Кърджали

преди 2 месеца

До Анонимен. *** охраната на Доган и Пеевски не бият Българи, както Емигрантите.

40

Шопендар

преди 2 месеца

А може ли някой да каже колко са целите разходи

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ква охране бря,старци на преклонна възраст ,такива са на всякъде даже вчера където беше разговорът между ПП и герба ,на врата охраняваше един старец ,иначе на борсата има с хиляди безработни мъже ,здрави и прави ,но явно старците с пенсия че вършат работата по добре )

38

Чудно

преди 2 месеца

Иначе събираме левчета за животоспасяващи операции на деца.... За какво ги пазим, някой ще ми каже ли. Като не спазва правилата и закона, , обратно от където е дошъл и толкоз. Тънем в мизерия ама иначе хрантутим украинци, сирийци, авганститанци и прочие, докато по селата зарязани бабини дядовци мрът в мизерия.

37

Идеалист

преди 2 месеца

На Спартана и в САЩ. Те разбиха една добре уредена държава, за да унищожата Европа!

36

Идеалист

преди 2 месеца

Това с троха сравнено с далаверите на Сглобката!

35

тоти

преди 2 месеца

*** не му ли кажеш,яе е ***,няма да те разбере,ако не разбере го набий и му кажи защо го биеш!!!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Марианчето друго не може да каже,иначе ще и изстине мястото.30 000 лв.струва само охраната!А издръжката?Докога ще приемаме и издържаме тарамбуки,които за нищо не стават и са опасни както за гражданите,така и за националната сигурност?

33

Toni Ivanov

преди 2 месеца

А ЕС плаща ли ни за тази охрана и издръжката им? Или всичко е за наша сметка,защото сме много богати.

32

Евро-Атлантик

преди 2 месеца

Мигрантите имат право да бият българи , полицаи , охрана и всички ! Но обратното в никакъв случай защото те имат права ! Те са под закрилата на ЕС и десетки организации !

31

маалатъ

преди 2 месеца

Ами върнете ги обратно в Сирия, бе, или пратете жандармерията да ги смаже от бой, сами шъ поискат да съ върнат у Сирия!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Пратете ги на екскурзия в Москва, Путин ще ги разпредели по фронтовата линия и всичко е точно.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от криворазбрана демокрация,,,, аман он политическа коректност,,,,,, тая сг,ан разбира само от яка сопа!

28

Демократ Либерал

преди 2 месеца

Харесва ли ви мулти-култито? Да храните незаконни мигранти е висша евро-атлантическа ценност!

27

Анонимен

преди 2 месеца

"Много лесно при тях, заради това, което са преживели, се палят, избухва напрежение, което те изливат навън", призна Ташева. --- МОЛЯ?????!!!!!! ----- я , дайте всички тарам,буки на Зеленски, нали искате да му помагате!

26

Браво

преди 2 месеца

За детски няма пари,за детска болница няма,за пенсионерите без коледни и великденски.това остана в България и е лишено от пари.за тая *** има.срам,че за децата и пенсионери няма.останаха работещите.бягайте млади хора,през девет държави в десетата.обрекоха майките и бащите,децата ви на гибел.

25

абе

преди 2 месеца

Къде е оня плъх Денков, да ни обясни за въздушнокапковия Шенген и за Дъблинските споразумения? И въобще, всичките "евроатлантици", да кажат нещо за "мултикултурализма" и "интеграцията"? Шушумигите продажни, дето затриха България.

24

МултиКулти

преди 2 месеца

Не знам защо не се предприемат сериозни действия срещу трафикантите. А тези сирийци какво точно правят в Европа? Да не би в Сирия да има война или някаква друга извънредна обстановка, която да е животозастрашаваща? О, и всичките НПО-та да спрат да качват на кораби и да ги карат до Европа всякаквата напаст, която се опитва да прекоси морето, а с предупредителни откоси да кара лодките да обръщат обратно към Сирия или други африкански дупки, от които са изпълзели "мигрантите", или "бежанците"!

23

бай Кольо

преди 2 месеца

За такива, които се палят лесно и правят проблеми има едно много ефикасно решение- БОЙ ДО ПОСИ**АНЕ и спират да се палят.

22

Анонимен

преди 2 месеца

А колко струва охраната на метрото ве гламави фураажки. Сложили сте някакви с калашници по центъра и пред на тия леговищата. Никой ли не се сети, че ако ще става нещо то вероятно ще е в метрото. Във всяко метро по света има яко охрана. Само тук сме на принципа "да не дава Господ" или "после ще го мислим". Не разбрахте ли, че вече има напрежение и там. Нема ли журналисти в тая държава да задават верните въпроси