104

До ьаьааь

преди 2 месеца

КрадАт, враБци, неграмотнико! Седни си, слаб 2! Кой кого изтрепва като враБци не знам, само дето укрите ги ловят по улиците, както траперите ловят мустанги. Само дето ласо не мятат. Освен това вече поне трима човека, които са над 20 години в САЩ ми споделиха, че имат план да се махат, защото нещата там бързо се сговнясват и "американската мечта" рухва. Скапват се не само в материално отношение, но това последното ти няма как да го проумееш. И като гледам колко бързо се променят нещата, трай.

103

Дядо Щукар

преди 2 месеца

Всички индикации, че западната цивилизация запада са налице. Просто някои хора отказват да го повярват и имат чувство за непреходност. Всяка цивилизация има своя пик, застой и после упадък. И колкото е по-развита, толкова по- бързо се изхабява човешкия фактор, а той е в основата на всичко. В крайна сметка, дори и да няма външни фактори, подпомагащи деградацията, развитата и прекалено усложнена цивилизация започва да поддава по собствената си тежест. Това е закономерен процес.

102

До ьаьааь

преди 2 месеца

:))))))))))))))))))))))))))))))))) така е работят ама на фронта! дето ги изтрепват като врапци! :))))))))))))))))))))))))))))))) и на фронта по 3-4 тоалетни чинии крадът, като военна плячка! по гениалните даже и с пералня и телевизор се снабдяват! Пак от фронта като военна плячка! :)))))))))))))))) а инак ти що не си в рашистан путинфиле!? айде бегай остави ни нас да се мъчим в европата! бягай си в родината рашистан! нема от тука да ми лаеш!

101

ьаьааь

преди 2 месеца

Русия всички работя. Имат работа и добра храна. Апартаменти безплатно; по 3 деца; образвание безплатно. Е нямат разни африкански черни печки да им източват ситемата. В бъдеще там ще са най-богати граждани на света, а Европа я пишете бегала.

100

До надежа всяка вии

преди 2 месеца

поредния путинфил! еми айде де ко чакаш!? що не си в рашистан ами от тука ми лаеш! долари и евро искаш! в Берлин ти се живее! Не в рашистан!? Ей не стига, че сте продажници ами сте и лицемери това путинофилията бре! Ай сиктир от продажници кат вас!!!

99

надежа всяка вии тук

преди 2 месеца

Според мен: Европа вече е мъртва, но още не го е осъзнала. Лично аз вече съм си подготвил средство за спасяване, но за съжаление не виждам как ще спася децата си и това ме задържа все още на континента. Бледа надежда виждам, ако Русия превземе Европа (физически и духовно) и като по-просто устроена (виж. статията) да забави замозабравилите се и преситили се европейци, да даде стимул на Европа и да забави падането. Но Руснаците също се заразиха от EU нарцисизмът и надеждата е малка. Чака ни Азия.

98

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/120 "Излизам навън -" - евроинтеграция! Знам, че е цинично и че някои от нещата си бяха и у нас у хората през 80те, но повече от половината изброени от теб са типични за либералния ЕС- индивидуалността, здравеопазването като бизнес и тнт.

97

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До ***, поредният, който не може да изкара 5 лв., но анонимка го раздава голям разбирач. Още един от нищоставащите.

96

Ганя

преди 2 месеца

Да, размножаването вярно е приоритет на простите, но и на най-умните. Поляризацията не е глупави срещу умни, а двата края срещу средата, дори има термин за тия в средата - мидуити. Корона истерията много неща показа, и това беше едно от тях. Набодоха се точно тия в средата - офисния планктон и "перспективните". Бакшиши и общаци отказаха, вярвайки че ще ги чипират, но и най-умните отказаха трезво преценявайки ситуацията и данните. Така че успех с "успеха в живота", има тонове мемета за вас

95

Анонимен

преди 2 месеца

И от къде тръгва всичко. От подмяната на ценности. От подмяната на нематериалните с материалните цености. Това което се продава като свобода въщност е робство, не по-различно от едно друго, идеологическо, което ни е известно от бликото минало. Лагерита са затворени, но улицата е новият лагер за мнозина без подслон, без препитание. не е по-добре, не е по-лоше, просто е по-различно, не еднаково робско и подисническо.

94

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 118, все едно гледам "иди0т0крация". Имаме нискоинтелигентни, които мислят само за размножаване. И от друга страна високоинтелигентни искат да създават и развиват. Вярно е, че всеки сам "си преценя".

93

Анонимен

преди 2 месеца

Историята е циклична. Но човечеството рядко си взима поука..

92

Анонимен

преди 2 месеца

Неизбежно е да се срине цивилизацията ! Излизам навън - празни погледи, всеки гледа себе си, злоба, завист, лицемерие. Всеки е индивидуалист и не прави нищо полезно за общото благо ! На работата - същото, всеки гледа да те прецака, когато си най-уязвим ! Ядем изкуствена храна. Емпатията липсва. Болницата се е превърнала в търговско дружество, пълно с гледащи лошо лелки. Институции няма, а назначените по длъжност там са затънали в кредити и ги е страх да не си загубят работата ! Помощ - никъде !

91

Българинъ

преди 2 месеца

Кажи го право: "Цивилизацията, която построихме за 500 години загива. Бавно и сигурно, окупирана от исляма, който ще унищожи всичко, за да наложи Световен Халифат. Вече е задействан в Стара Европа и отново ще има тъмно средновековие. За Ренесанс няма изгледи 5-6 века"

90

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 117, ще разправям каквото си иска, и където си искам. Род и родина не са ми важни :) Правенето на деца е прерогатив на нискоинтелигентните. Високоинтелигентните се стремят към прогрес. Сам се сети в коя част си :) Кариерата ми докара завидно финансово положение, а и не смятам да спирам. А ти си блещи тъп0тии :)

89

Анонимен

преди 2 месеца

До Срив е силна дума Тия теории си ги разправяй на махленските дружки. ИСТИНАТА Е- Правете деца за да остане рода ви и след вас. Затова сте се родили и вие. Това с обучението и развитието са измишльотините на пропагандаторите на ционистко-саксонската клика, които искат да ви разкарат, защото вече не им трябвате. Не си губете времето с кариера и такива глупости и после да правите деца на по 50 г. Кариера- ха ха ше му седнете на капиталиста на шефския стол? Или на ....

88

Клаус Шваб

преди 2 месеца

Ще ви срина цивилизацията! Навсякъде съм назначил мои хора! }:)~

87

Срив е силна дума

преди 2 месеца

Идва промяна на системата и реда в света. Едни ще бъдат заместени с други. Следва геополитическо разместване(дано русия бъде нацепена на малки държавици). Следва преразпределение на ресурси и хора. Следва изкачване на следващо технологично ниво(някои ще отпаднат). В такива преходни времена най-добрият съвет е: влагайте в обучения и личностно развитие. Образованието и уменията ще са онова, което ще ви изстреля нагоре.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Нещата са простички: западняка изхожда от гледната точка на капиталиста. Строя му се срива, защото нещата за грабене по Света свършиха и веднага запяха за срив на цивилизацията. Не уважаеми! Просто обществото ще премине към комунизъм, но не чрез революция в една страна както твърдеше Ленин, а в следствие на разпада на капитализма по целия Свят, както казваше Маркс!

85

Анонимен

преди 2 месеца

Разпадането е започнало, но не на "цивилизацията" или "светът", за които смятат себеси англо-саксонците, а само на империята на САЩ и техите васали. И ние в това число. Европейската цивилизация, някога беше естетически и морало красива, но за жалост започна да загнива още в началото на 20ти век. Учете децата си на Мандарин за да имат шанс в цивилизованият свят, когато порастнат.