111

Павел

преди 2 месеца

Падението е напълно заслужено. ПП-ДБ са кръгла нула и не стават на нищо.

110

Гого

преди 2 месеца

Е то ПП и ДБ са на дъното отдавна

109

Сава

преди 2 месеца

Това е всиобща тайна!

108

Макс

преди 2 месеца

Естествено, те това заслужават.

107

Анонимен

преди 2 месеца

100%ово падение ще е

106

Стоян

преди 2 месеца

Така и трябва да бъде, нищо не направиха като правителство, само си гледаха техните интиереси

105

Анонимен

преди 2 месеца

Само за Възраждане греши, те ще са или първи, или втори, така че ПП-ДБ няма да се бори с тях, а с ДПС и останалите.

104

Банкеръ

преди 2 месеца

ПП пристана на Борисов и на следващи избори липсва в Парламента.Герб са като отровните гъби ядът се веднъж.Назад във времето Бареков,Яне Янев и т.н.Дано се появи нов Проект иначе Костадинов ще си покачва процента,колкото и невероятно да изглежда.

103

Ева

преди 2 месеца

ДБ повлякоха цяла коалиция към дъното

102

Smurf

преди 2 месеца

Червен Кольо си е червен Кольо и приказва това за което му плащат. Той и ортака му Андрей Райчев са стари поръчкови изпълнители

101

За Янев

преди 2 месеца

До Анонимен Както Янев на едните избори, така и БСП на Сорос на вторите имаха една основна задача, която беше изпълнена. Откраднаха по няколко процента от БСП на Нинова и я отслабиха.

100

Комунисти, сър !

преди 2 месеца

ПП и ДБ са толкова десни, колкото са били Ленин и Троцки. Те са радикални либерали от болшевишки тип. Комунисти от най- деструктивният и долен вид, като тези на Димитров, които създадоха македонската нация. Причината, поради която са се настанили в дясната част на Народното събрание е, че там е няма истински десни консерватори и християн- демократи и е празно. Иначе, за такива деструктивни елементи в българското Народно събрание не е предвидено изобщо място. Тяхното място е в затвора.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Психопатите от всички партии трябва да бъдат изчистени и най-вече от ГЕРБ и СДС, там са най-много.

98

Бай Иван

преди 2 месеца

Психопатите от пплгдб+ трябва да бъдат изчистени ;) !!!

97

Анонимен

преди 2 месеца

*** му янко.Ще бъдат първи,бойко ще бъде в затвора.

96

Анонимен

преди 2 месеца

На предишните избити надеждата беше в партията на Стефан Янев, но той няколко пъти настъпи мотиката заемайки позиция противоположна на това, което хората очакваха от него и съвсем резонно се провали.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Така е ...След като ,,избелите" Бойко Методиеф Борисоф, Владислав Горанов, Дилян Пеевски,Ахмет Доган, Арнаудова с имоти за милиони, Върнахте имота на Барселонкста и прекратихте преследването за милиони по ,Автомагистрали, Хазарт, Барселона гейт , Гешефтура .Отказахте да ореследвате Догснсарай край Росенец.Доган стана законен сибственик.Сега вече не сте им нужни на мафията Могат да продължат и без вас

94

Реалист

преди 2 месеца

ПП и ДБ подадоха оставката точно според договорката с мутрите, опитвайки се да спасят поне малко реномето си. Това разбира се не се хареса на мутрите, които много искаха да обвинят ПП и ДБ, че не спазват уговореното. Е, поне това ПП и ДБ го направиха, но по-важното е какво не направиха - не изчегъртаха модела ГЕРБ в управлението, заради което хората гласуваха за тях.

93

Паденията

преди 2 месеца

Първо беше падението на СДС. После падението на НДСВ, падението на БСП, падението на ГЕРБ и падението на ИТН. Падението на ПП и ДБ започна още на предишните избори, а сега само ще продължи.

92

Падението на ГЕРБ

преди 2 месеца

Доста падения сме виждали. Например падението на ГЕРБ. През 2009 ГЕРБ взеха властта с 1678641 гласа, а през 2021 изгубиха властта получавайки само 837707 и то като ГЕРБ-СДС, наполовина от 2009 година,а на последните парламентарни избори падението на ГЕРБ е още по-голямо - 669924 гласа, пак в коалиция със СДС. Това е над 1 милион по-малко хора гласували за ГЕРБ в сравнение с 2009 година.