10

ЦСКА София

преди 1 месец

Това дали човек е футболен фен или обича плуване не го прави автоматично *** или много интелигентен.А това че в характера на българина е заложено да е завистлив и злобен е друг въпрос.Иначе наш Григор има свойте шансове срещу Медведев, напоследък руснака е колеблив и непостоянен.Успех.

9

До 5

преди 1 месец

Предлагам сега като го сгъне братушката и всичките заграчите как играл на не знам си какво ниво, ама за пак за малко паднал, да изкоментираме кой какъв спорт гледа. Никога не съм уважавал ултрасите, независимо дали гледат шах или бокс.

8

За Джокович

преди 1 месец

Други резултати - 20-годишният Лука Нарди, който се намира на 123-о място в световната ранглиста, победи Новак Джокович с 6:4, 3:6, 6:3 в мач от третия кръг на Мастръс турнира в Индиън Уелс. Толкова за "средняците" и други подобни.

7

ДО 3

преди 1 месец

Кое място е,, отредено" за втория ни по сила тенисист? И защо той няма как да играе в турнирите АТП-500 иАТП-250!? ....Един е Григор в елита и за това е милионер на 32 години,спечелил с труд и талант а не с мушии и кражби...А на завистниците и хейтърите-да го духат!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

Гришо играе отлично. Лошото е, че нямаме други тенисисти от висока класа като Гришо. Той ще играе още няколко години, но сега е на 32 години и е един от малкото над 29 години сред първите 40 тенисисти - Джокович (1), Гришо (13), Манарино (21) и Щтрув (25), това са. Та големия въпрос е къде са другите ни тенисисти!?

5

До 1за награда

преди 1 месец

Средняци в първата петдесетица на АТП няма невръстни пубере.Явно си футболен фен с нула познания в тениса.Средняците са след първите 100 !

4

Анонимен

преди 1 месец

Манарино изживява втора младост. В началото на годината постигна най-високото класиране в кариерата си 17-то място, а сега е на 21-во. Труден противник за всеки тенисист, но Гришо се справи добре. Сега с Медведев нищо не се знае. Колкото до класирането на Гришо, засега 12-13 място са почти сигурни, но има и шанс за по-предно класиране. Зависи и от Гришо и от останалите преди него.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ще рече че вече е изпълнил задачата да стигне до отреденото му 13-то място в схемата. Браво молодец!

2

Мачкай Гришо

преди 1 месец

Браво!

1

За награда

преди 1 месец

че победи някакъв средняк, след мача в хотелската стая го чака някое мръсно немито коте, мяу. А аз... пак ръкоделие....