30

баба Пена

преди 2 месеца

Аз моите хапчета си ги пия ама вие вашите ги спрете че от много мечти файда няма

29

Анонимен

преди 2 месеца

До баба Пена : Не прочетох никой да се хвали че е милионер. Пий си хапчетата, че започнаха да ти се привиждат неща.

28

баба Пена

преди 2 месеца

В форума на днес бг има много милионери от биткойни и по цял ден се чудят какво да ги правят и си пишат у форума за по интересно. Най вероятно много филми сте гледали как се става милионер ама сте останали с гледането само.

27

Анонимен

преди 2 месеца

До 24 : Говориш пренебрежително за актив с близо 2 трилиона пазарна капитализация? Ами какво да ти кажа - твоето разбиране не му е необходимо, драги.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 24 : Я ходи да пуснеш едно тото или да изтъркаш малко талончета. Тая работа не е за теб.

25

До24

преди 2 месеца

Нито рестрикции нито забрани са в състояние да го съборят още повече да го премахнат,вече е прекалено голям у разпространен като механизъм а относно изчезването по скоро ще изчезне голяма част от човечеството а не той!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя биткой така и не разбрахме какъв е смисълът от него? Доказа се че за пари не става. Банките го забраниха, никъде в магазините не го приемат, цената му фърчи ту нагоре ту се срива, спекулации отвсякъде някаква пълна тъпня е цялото нещо. Няма нито функция нито сигурност. Утре ако му спрат тока и изчезва.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Продавайте докато можете! Днес е на 71 000 утре на 7.10. Така работят пирамидите. И по борсите е пълно със компании които са паднали от стотици долари до няколко цента за акция. Ако сте извадили късмет да хванете тренда продавайте! Тия печалби бързо заминават.

22

до 21

преди 2 месеца

Естествено, че има много други находчиви и мислещи хора, не само ИТ спецове. Но да кажем, че едно време бяхме полудяли на тема крипто- влагахме по 30-50-100к и нагоре в какво ли не. Имам близка приятелка, която продаде излишен имот и вложи всичко в БК, когато беше 3к долара. Добре ли е? :) Аз бях по-скромен- развъртях едни около 50к в какви ли не валути. Повечето ги продадох с 200% печалба, доста БК продадох с над 1000%, но и няколко запазих. Търпение е работата, както си казал и мисъл.

21

До20

преди 2 месеца

Не задължително да си IT специалист и да си притежател на биткойн,нещата са така опростени,че всеки един с малко повече информация и с малко излишни пари и най важното,доволно време търпение,може да излезе на плюс!

20

Ружа

преди 2 месеца

Колеги, само напред и само нагоре

19

Анонимен

преди 2 месеца

Най-забавни са ми смотaняци, които нямат идея, че с БК можеш да купиш всичко по всяко време (автомобил, имот), както и да го продадеш по всяко време... Не 1 или 2 пъти съм го писал- от новите милионери у нас, 95% са ИТ спецове с крипто. Цял живот мрънкотите и чакате някакъв балон да се спука, докато находчивите и мислещите направиха милиони. То така се върти светът- има подпечатани вечни аусайдери мрънкачи коне с капаци и кадърни адаптивни към промените и новото експериментатори.

18

Анонимен

преди 2 месеца

При тая цена btc отнесе хилядолетното убежище на стойност каквото е среброто,съвсем скоро под прицел ще попадне и шампионът-златото!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Айде на пирамидатааааа! Майтапа настрана, но това е като хазарта - играеш само ако имаш излизшни пари, които няма какво да правиш. И да, може да изкараш пари, но няма да стане днес да купиш за 100к, утре да са 200к и да си напред. И когато всички почнат да тръбят как удря таван, как ще расте и прочие има едно просто правило - не купуваш! Чакаш да падне и тогава купуваш и после чакаш да се вдигне. Търпение и пари ако имаш няма да сбъркаш с биткоините, но иначе се почва - пирамида, балон и т.н.

16

Анонимен

преди 2 месеца

До 15 : Човека има предвид друго. Според населението всяка възможност за инвестиция е "балон", криптото е "пирамида", всички успели хора са или мафиоти или връзкари. Повечето никога не са поемали риск, и разчитат евентуално на шестица от тотото.....

15

До5

преди 2 месеца

Сравняваш компютри с компоти,или две съвсем различни неща!В единият случай можеш да си купиш и едно сатоши и да припечелиш доволно,в другият няма как да си купиш половин квадратен метър НИ и да очакваш печалба!

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 13 : Не се хаби, пич. Говори им за футбол, стари мерцедеси и туршия, другото просто не го разбират. И не ползвай думи, по-дълги от две срички че се объркват.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Механизмът по който работи системата на изкопаване на биткойн е направен така че всеки четири години или след изкопаването на всеки 210 хиляди биткойна се разполовява премията на миньорите за копаене на btc,което означава че на всеки един четиригодишен цикъл притежателите на тоя инструмент ще прибират едни прилични печалби,процесът ще продължи до към 2140 година когато бъде изкопан и последният от 21-те милиона биткойни!

12

баба Пена

преди 2 месеца

Абе само слушаме как някой били направили милиони, а защо не пишете за оня дето е в панделата и за загубилите 8 млрд в ФТХ пирамидата. Парите просто се местят от джоб в джоб. Единия печели - другия ги е загубил

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ша пада. Не знам кога, ама ша пада. Вероятно след време, ама ша пада! Слушайти Киро Брейкиту!