252

Анонимен

преди 1 месец

Украинци, премахнете това фашистко правителство на Зеленски, докато не са ви затрили окончателно!

251

аз

преди 1 месец

Тоя нещо не е в ред какви окопи какви 5 лв с окопи хиперзвукови ракети не можеш да спреш а да не говорим за Сатана Посейдон и други я най-добре да спре да слуша американците и англичаните и да преговаря за мир че не останаха живи млади хора в Украйна

250

Анонимен

преди 1 месец

564 000 Украинци загинали до тук.........

249

Анонимен

преди 1 месец

Така е спряно, че днес са ви опаткали още един от смешните ви пейтриът системки. Може би сте осъзнали, че за нищо не стават и за това им ги пускате фандък, а ?

248

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че нищо не ви пречеше да проглъсите, че сте изтласкали руските войски до границата на Украйна с Русия. Все тая дали ги 'спряхте' или сте ги подгонили на Изток. Никой не ви вярва. Без боеприпаси без ракети Пейтриът за ПВО, с малък брой ракети Нimars за разбиване на тила за снабдяване на биещите се на фронта руснаци , украинците са винаги победени. Това много добре го осъзнавате, нали?

247

До ха-ха

преди 1 месец

"зеленото човече" няма проблем със зрението, на едни пуtинoпитeци им се привиждаше, че за 3 дни ще превземат Киев и сега пълзят натикани в окопите и торят украинската земя с торта си... !!!

246

ха-ха

преди 1 месец

"Зеленски: Руското настъпление в Източна Украйна е спряно" - На зеленото човече това ли му се привижда горе от черешата ?!

245

Смех

преди 1 месец

Не е спряно, а са се спряли ! Има разлика :)

244

Анонимен

преди 1 месец

За тези, които разчитат на "прясната вода" от пропагандния кладенец на Фейк БГ руското настъпление е спряно. А за тези, които гледат новините в Интернет - продължава.

243

100%

преди 1 месец

окрайна свърши....

242

голем мислител си

преди 1 месец

"а Русия няма никакви дългове......" а репарациите които ще плаща какво са каскет смачкан?

241

Българин

преди 1 месец

Свобода за Курската Народна Република и Белгородската Народна Република !Руските фашаги на Путин да спрат да избиват с бомби градовете с украинскоезично население в двете области!Референдум за независимост веднага!

240

Бългериъ фърст

преди 1 месец

Отново мисловна грешка на ЦРУ и липса на реална оценка на руската армия. Това, в което ЦРУ си вярват, го смятат за реалност. Вярваха, че ако чрез санкции отнемат на руснаците Макдоналдс или Старбрукс, руснаците от недоволство ще свалят Путин, но това не стана. Сравняваха руската икономика с икономиката на Италия и Испания, но не взеха пред вид факта, че Италия и Испания, както и САЩ имат огромни дългове, а Русия няма никакви дългове и за това икономически е по-стабилна от целия Запад.

239

К

преди 1 месец

говорится в сообщении издания. В судебных документах указывается, что "предварительные и ориентировочные оценки" стоимости работ по удалению воды и стабилизации газопроводов, ремонтных работ и возмещении газа составляют от 1,2 до 1,35 миллиарда евро. Взрывы на двух российских экспортных газопроводах в Европу- "Северном потоке" и "Северном потоке 2", произошли 26 сентября 2022 года. Германия, Дания, Швеция,не исключили целенаправленной диверсии. Оператор "Северного потока" Nord Stream AG сообщал

238

Хххх

преди 1 месец

Мдааа спрели ..само дето сприрачния път стига чак до киевчето

237

Обичаме Русия!

преди 1 месец

Поздрав за украинците:Hе сразу все устроилось, Москва не сразу строилась. Москва слезам не верила, а верила любви ..... Александра, Александра, Эетот город наш с тобою. Стали мы его судьбою, ты вглядись в его лицо... Что бы ни было в начале, утолит он все печали. Вот и стало обручальным, нам садовое кольцо. ..... Москва тревог не прятала, Москва видала всякое, Hо беды все и горести, склонялись перед ней. Любовь Москвы не быстрая, Hо верная и чистая, поскольку материнская любовь других сильней!

236

Анонимен

преди 1 месец

Спряно, за това правят линията пред Киев а Макрон се чуди къде да се дене хахаха важното е да залъжем жълтопаветниЕвроджендери във форума че всичко е наред...могилизацията продължава хахаха

235

Зеленски спря

преди 2 месеца

Настъплението на Москва в Украйна. Проблемът е, че в Москва не знаят за това. Както имаше един филм "Москва не вярва на сълзи"

234

Сталин е виновен

преди 2 месеца

Добродушен дядо Сталин остави доста фашаги живи на свобода. Уж щели да станат хора. Груба грешка.

233

az da vi

преди 2 месеца

Ставаш смешна..... Ел... Какво спряно какви 5 лева ?