80

Asan

преди 2 месеца

Абе мащайте ги тия укри бе

79

Руя

преди 2 месеца

Тия украински бокл...и много си позволяват.Тоя Зеленски и тия около него няма ли кой да гръмне.

78

От малкото (2ра час)

преди 2 месеца

Всъщност дали Русия е единствената виновна страна в случая? Дали тя е чист агресор, или е била провокирана? ТОВА НЕ ОПРАВДАВА ДОРИ И ЕДИН УБИТ ВОЙНИК, но мисля, че е редно да погледнем по-глобално, а не да говорим заучени фрази. Аз лично се смятам за широкоскроен човек,но вече ми се повръща от изказванията на ЕС и повечето от "добрата страна". И моля ви, не ме наричайте русофил,защото не съм. Точка. Погледайте, прочетете, информирайте се не само от Нова и БТВ. Тази война трябва да спре веднага.

77

Явно един от малкото

преди 2 месеца

Абе господин Зеленски луд ли е? Какво значение има кой е прав, крив, лош, добър, мислите ли наистина,че нещата са или бели, или черни само и че подобно изявление "ще се бием до край" е нормално? Много ми е интересно, ако той или неговото семейство беше на фронтовата линия, дали щеше да каже същото.бас ловя, че не само бяло знаме ще има, Ами и .... И сега ще бъда изкаран вероятно Путинофил, и всичко зло. Човек трябва наитина да е сляп, за да не вижда как се стигна до това положение и дали всъщнос

76

Международно право?

преди 2 месеца

Международното право значи нещо само ако важи за всички, а не избирателно. Крим и Донбас с референдуми се отделиха от Украйна и се присъединиха към Русия. Стандартният отговор от Киев е, че това е станало в присъствието на руски военни части, и затова референдумите не са валидни. Но да си припомним, че Косово се отдели от Сърбия в присъствието на военни части от НАТО и то без никакъв референдум. И САЩ и съюзниците им признаха това. Нека сега го признаят и за Крим и Донбас.

75

Анонимен

преди 2 месеца

А бе тия няма да спрат! Евреина няма респект ни пред папа,ни пред патриарха!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Tия щoм и cpeщy nanaтa тpъrнaxa ga ce penчaт, знaчи xenтeн ca изтpeщeли...

73

Христо Христов

преди 2 месеца

До 83 "... само да не им пращат още от нашите пари" какво си ревнал бе, про'с'так неграмотен? Нали на 2 Април 85% гласувахте да плащате за Украйна?!

72

Христо Христов

преди 2 месеца

Всеки който иска мир; където и да е по света, е враг на Запада. Факт.

71

Дам...

преди 2 месеца

Всеки разумен човек знае, че папата е сред най-информираните хора на планетата, ако не и най-информираният! Какво се други Зеленко? Явно папа знае неща, които нашите уж свободни и независими медии не ни казват.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Столтенбекрг, който седи на поне два стола, се опита да замаже неприятната за щатите ситуация и каза, че сега не бил момента да се преговаря. Веднъж да се съглася! Първо руснаците да отрежат достъпа на украта към море и после още от първия ден Джонсанюк каза, че украинците трябва да се бият, докато не бъде гътнат и последния хохъл. Рашките имат работа за довършване.

69

Чери00

преди 2 месеца

Ами то от истината винаги боли и тоя дето го бият най много е против! Абе ЗАПАДНА работа!!!

68

Хмм...

преди 2 месеца

Папата има право на собствено мнение, дори и то да не се нрави на Украйна. Никой не е длъжен да застава единствено на страната на киевската власт, и далеч не всички подкрепят просяка на оръжие! Обаче пропагандната машина прави опит да внуши, че целият свят подкрепя и е на страната на зеления.

67

Анонимен

преди 2 месеца

думата га=щи защо е забранен тук ?

66

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите съвсем се вживяха в ролята на някакъв световен ментор, който да обяснява на всички какво даправят или говорят. Абсолютно загубиха срам. Само дето не е добре да се опитват да унижават и поучават точно папата. Това не е някакъв си старец, а има огромно влияние и зад него стоят определени доста мощни финансови и всякакви кръгове. Поне в моя живот нямам спомен някой да си е позволявал да мъмри папа.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Бяло знаме няма ама бели *** може.

64

Официално

преди 2 месеца

На руски Зеленски вече се пише с ер малък, за да се подчертае коренната дума зелье. Допустим е и псевдонимът Травкин.

63

Morski

преди 2 месеца

Рано сутрин много робофили са преизпълнили плана за няколко копейки! Страскайте се робофили тази година е последна за Руската Ферментация! Тук, так, тик, так!

62

И тъй като

преди 2 месеца

Папата е наместник на Бог, Зеленски се опитва да управлява не само света, но и Творението. Очевидно е, че мястото на такива превъртели субекти е в лygницата. При дъpmuя мapaзматик от Белия дом. На когото са отпуснати още 10 месеца да тормози Европа.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Ус-райн вписали Папито Римско в сайта миротворец че смъртен враг на фашистка ус-райна ! Ще му пръднат на грездея