10

Диана

преди 2 месеца

Сега ПП и ДБ трябвало да отстъпят ПОЛОВИНАТА постове в Министерския Съвет?! Какво ли точно значи това след като при ротацията идва да управлява Герб с ДПС?! Значи, било проблем сега ПП-ДБ да отстъпели ПОЛОВИНАТА постове, а другата половина?! Другата половина явно ще си остане за ПП-ДБ?!..Редно е всички министерски места да са на Герб-ДПС след ротацията!..Проблем е, според мен е и тази Габриел - толкова е гърчава, че ще се срути всеки момент..Къде ли я намериха, м.ам.ка му?!..Кукла на конци..

9

Анонимен

преди 2 месеца

Безличният човечец с рибешкия поглед Денков, пак се запъна като магарета мост, както когато искаше "да лети и да му се чува гласа извън страната"- "първи мандат, та първи мандат"?! Но, този първи мандат вече се провали, тотално. ГЕРБ са първа политическа сила, освен това, имат пълното право да си изберат министри, с които да работят и за които да поемат отговорност.

8

Анонимен

преди 2 месеца

4 Несериозно е, да обръщаме внимание на псевдопрофесора путинист Иво Христов.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ха,ха,ха, да "преглътнат"? Без подкрепата на ГЕРБ, ПП,ДБ нямаше изобщо да бъдат във властта, нямаше да го има кабинетът Денков. ГЕРБ имаха само един министър- вице, а всички остонали на ПП,ДБ, този на външно, Габриел. Това, "съвместно управление" ли, е? Сега искат да си запазят всички министри, че и регулаторите с техни хора, защото така ТЕ смятат, че е правилно?! Нечувано нахалство! Ако ще бъде правителство на ГЕРБ-СДС, за което да носи отговорност, трябва да се смени целия министерски състав.

6

Анонимен

преди 2 месеца

И един ден на власт ви е много! Лавина от неизгодни и заробващи договори подписахте. Заробихте българите да плащат за 100 год. напред ядрени реактори на тройни цени, хартиени самолети х 2 поръчки - нов брак, някой ден, ама не в това десетилетие. Брадлита бракувани консерви за милиард и отгоре, склад за ядрено гориво - на спечелилите - честито! Ще светят и без крушки. Тъкмо ще осветяват пътя на новите мигранти и върнатите криминали от австрията ще могат и в тъмното да се ориентират кого да бият

5

Адвокат-Земеделец

преди 2 месеца

Тоя мъх откъде го изкопахте.....

4

Анонимен

преди 2 месеца

ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ:" -БОРИСОВ ТРЯБВАДА ВЪРНЕ 110МИЛИАРДА ЛЕВА,СЬД И ЗАТВОР НЕЗАБАВНО.ТОЙ НЕ Е НИКАКЬВ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ,АОБИКНОВЕНПРЕСТЬПНИК "

3

Нане

преди 2 месеца

Тая перука от отдавна трябваше да търка нара... ===)))

2

Анонимен

преди 2 месеца

Какви са тия зачестили инциденти с мигранти бе ? Аз знам само за 2 и полвина (словом два и полвина) от вестникот.

1

Ей тупе

преди 2 месеца

Как е П.роститутката в МО още ли командва секретните отдел?