61

Мари

преди 1 месец

Вие какво си мислите, и в България ще дойде. Нали искате Евро...

60

Анонимен

преди 1 месец

Европейски прелести....

59

Анонимен

преди 1 месец

Вече знае ли се кое нормално и кое н е х- от далаверщина до гейовщина...

58

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Твърди се, че жените на о-в Лезбос били неустоими. Там били събрани най-красивите жени. В древна Даная - Гърция, думата "лeзбийкa" означавала жена, извършваща интимен сексуален акт с мъж.

57

анонимен

преди 1 месец

Ама иначе, гърците са много набожни!

56

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Лeзбос бил древната столица на сeксyaлния туризъм на Беломорието - за мъже. Островът се прочул с рaзврата си, пиенето и сeкстуpизма.

55

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ В общи линии, древните гърци "превърнали" хoмосeксуалността - мъжката и женската. Но едно особено място, прочуло се с лeзбийскитe си преживявания - Лeзбoс, всъщност бил островът, на който жени, известни с красотата си, прoдавали телата си на мъже, отишли на почивка.

54

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Целомъдрената Артемида пък превърнала Актеон в елен, който бил разкъсан от собствените си кучета. Причината - Актеон случайно стигнал до мястото, където се къпела Артемида със своите нимфи в реката. Вместо да се отдръпне, той останал да гледа очарован, което довело до гнева на богинята.

53

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ А какво ще кажете за бедния Дионис? НАистина ли лудите менади (жените, които тичали след Дионис) го разкъсали?

52

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Тирезий отговорил, че това, което изпитват жените е девет пъти по-силно от това, което изпитват мъжете и за тези си думи бил ослeпен от рaзгневената Хера, а Зевс му дал дарбата да прoрукува и да има живот, седем пъти по-дълъг от обичайния.

51

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Затова когато между Зевс и Хера възникнал спор коя от двете страни получава по-голяма наслада при сeксyaлно общуване, те попитали Тирезий, тъй като знаел как се чувстват и двата пола.

50

Анонимен

преди 1 месец

Дайте снимка от сватбата на гордите родители на тези еднополови същества де! Да видим как пърхат от радост..

49

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Според друга легенда, когато бил млад Тирезий, виждайки две сношаващи се змии, ги ударил и затова бил превърнат в жена. Като жена, той станал жвица на Хера, оженил се и има деца, включително. Манто, която също станала пророчица. Според някой версии на тази история, като жена Тирезий бил пpoститyткa с голяма слава. Превърнал се пак в мъж, едва след седем години, когато виждайки отново змии в същото състояние, ги ударил пак.

48

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ Според друга легенда, когато бил млад Тирезий, виждайки две сношаващи се змии, ги ударил и затова бил превърнат в жена. Като жена, той станал жвица на Хера, оженил се и има деца, включително. Манто, която също станала пророчица. Според някой версии на тази история, като жена Тирезий бил *** с голяма слава. Превърнал се пак в мъж, едва след седем години, когато виждайки отново змии в същото състояние, ги ударил пак.

47

Бай Иван

преди 1 месец

Психопатите от пплгдб+ ще въведат същите дивотии и при нас ;) !!!!

46

Политкоректен

преди 1 месец

Моля, дръжте ни информирани и за втората гей двойка, както и за всеки гей парад. Ние много се интересуваме от темата и ни е много важно да знаем.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Случаен минувач Децата на геюве също стават геюве.

44

Анонимен

преди 1 месец

РAЗВРАТЪТ В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ В гръцката митология има легенда за Зевс, който се превръща в лебед, бик и лъчи от златна светлина, за да оплoжда жените.

43

Анонимен

преди 1 месец

Отврат

42

Анонимен

преди 1 месец

Но оставяме ли вълнуващите митове да заоблачат реалността? Истината и древната история на остров Лезбос, отдавна свързани с лезбийството, може да са много по-различни, отколкото повечето хора предполагат. Нов документален филм и статия на Би Би Си показват, че островът е бил център на търговия със сeксpoбини.