200

ЛГБТ ли е?

преди 2 месеца

Тоя е толкова дете, колкото ония мустакатите дето им тикаха за снимки плюшени мечета в горката Скандинавия. Да ходи да помага в контранастъплението, а не да лежи на наш гръб във Варна.

199

Анонимен

преди 2 месеца

Това е много неприятно, но се случва навсякъде, и се случва и с българи. Само дето ако има пребит българин на улицата няма да го отбележите в новините.

198

Шебек

преди 2 месеца

Туй ще да е някой от модерните *** флуидни украинци иначе защо ще го бият....направил е нещо, отговорил е и така, много дълга статия бе това от пръстите ли я смучете...... Ако беше от руснаците вероятно щеше да пише *** преследва и преби две непияни българчета.

197

Анонимен

преди 2 месеца

На фронте

196

Българин

преди 2 месеца

Тук е България! Не всички са подчинени на американския империализъм и опит за налагане на доминация на еднополюсния модел. За съжаление в Украйна не е точно така и виждаме резултата. Съжалявам моето момче, но е хубаво да се научиш на нещата от живота. Заминавай сега на фронта, достатъчно си се облагодетелствал от нашите данъци и от парите за българчета!

195

Ееее

преди 2 месеца

Аре на фронта да браниш родината от руския окупатор ве. Кво скатаваш тука

194

Анонимен

преди 2 месеца

В целият западен свят стават подобни простотии, не се случват единствено в държави като С. Арабия и ОАЕ, главно заради ислямската философия и морал. Ислямът е голяма работа.

193

От кога на

преди 2 месеца

Кафените номатски племена от грчко с катранено мазни коси им викат тинейджъри,вместо данайски си Гани.

192

Анонимен

преди 2 месеца

До ЕдинВ щатите (например) малко нападения и извергщени ли стават по улиците?? ... аз лично съм бил прибиван на улицата от хора без причина, нито съм украинец, нито имаше заяждане помежду ни - просто трима човека ми скочиха от няколко страни и ме пребиха ... извратеният свят, който създадохме го позволява, къде ли няма такива инциденти ... може би в обществата, които са достатъчно развити, но са запазили някакви консервативни ценности, на место тази тотална либеращина и умопомрачение

191

Един

преди 2 месеца

Българите сме много ама много прoсти селяндурu и никога няма да се оправим и да станем като нормалните народи. Дори ни е много това което имаме. Да ни изхвърлят от НАТО и ЕС и да ни взима Турция или Русия и да ставаме пак първобитни селяци. Ние сме на нивото на таджики, арменци , молдовци. Диви ориенталци.

190

Инсинуация

преди 2 месеца

Тази история е от 27.02 поне - претоплена манджа, и то много претоплена, чак вкиснала. Пускат я сега като противодействие на безчинствата на араби, афганистански престъпници. Един вид, видете ли и българите биели чужденци. Само че този случай с това объркано украинче няма нищо общо с насилие.

189

България над всичко

преди 2 месеца

пергиш на 19 бил "украинче" хахахахахахахаайде обратно в Украйна - тук сте нежелани

188

Анонимен

преди 2 месеца

Момчето прилича на хомосексуалист. За това са го били, моге даге за руски да са го взели, хората не ги различават. Разбира се да е хомосексуалист е нещо хубаво и трябва да го укоразим.

187

БУЛГАР

преди 2 месеца

Тук да е сигурно? ХА ХА аз не смея да излизам от нас, не ползвам градски транспортако не са някой малоинтелегентни ще са скитащи кучета ли какво литук трябва да разрешат носене на оръжие на свестните хора - с образование работа и без нарушения

186

Анонимен

преди 2 месеца

украинче, това, че мязаш на руши педерлиев и на мирко от каризма не значи, че не можеш да се биеш. ако не с калашка, то поне една компютърна игра си играл и можеш да бъдеш оператор на дрона. ха сега марш на фронта!

185

дгд

преди 2 месеца

л.ай..нар,,чета! не знаят на кой свят са още тия малки б.ббокклуци!

184

Анонимен

преди 2 месеца

Браво! Групата "Бели Гларуси-Варна" е отмъстила за украиските войници насилствено закарани на фронта от където или в ковчег или в количка за инвалиди са връщани по домовете им. Ритай предателите!

183

Ббб

преди 2 месеца

Много са знаели кой бият тези, Орфи ли е Морфи ли е. Така се е случило.

182

Анонимен

преди 2 месеца

Сега - малко уважение. Че не на 30, не е ама малко уважение! Ти знаеш ли, че ако не познат на 19 ми беше казал "българче" и наоколо нямаше хора, щях да взема нещо тежко ид а темлатя с него, докаот те псувамкато каруцара, а? Аре малко ... А иначе за боя - ми да ти кажа, май повече е щото мяза такова някакво кекаво и дразнещо ...

181

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

УкраИНЧЕ!!!! 19 годишен пълнолетен мъж.На 19 години бях в казармата и пазих границата! А този е разглезен ДИЗЕРТЬОР! Нагло ,богато недоносче,което правилно са го ошамарили!