215

Идеалист

преди 2 месеца

До РУСИЯ ЯКО ЗАТЪВА ! ЕС е велик! Той е нашия цивилизационен избор! Той ни осветлява с евро-атлантическите си ценности! Вдъхновени от идеите си ще направим Русия на 12 малки държавици и руснаците ще ни бъдат роби, в истинския смисъл на думата! Защото те са непълноценни хора - диви азиатци. Да пребъде за Евро-гейският ни съюз и *** идеологията ни, най-великото арийско достижение!.

214

Додж фен

преди 2 месеца

Вижте кои държави имат най много патенти германия е далеч назад.Така че какво има да измислят.А в Сащ има всякакви японци корейци китайци местни компании и тн.

213

Сомунист

преди 2 месеца

До Правете си изводи Ми не било така - било САЩ СИ ОСТАВАТ НАЙ-РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА...

212

Правете си изводи

преди 2 месеца

Такава е съдбата на "приятелите" на САЩ.

211

Анонимен

преди 2 месеца

Така става с всички проводници на американските интереси. Рано или късно страдат.

210

ЩОМпапатаМОЛИзаМИР

преди 2 месеца

НА РУСНАЦИТЕ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА ! СРЕДАТА НА МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ОДУХА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024. В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ. ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ПРЕЗАПАСЯВАНЕТО НА ЕВРОПА ПОЧТИ НЕ Е СПАДНАЛО. ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ЩЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ.

209

Анонимен

преди 2 месеца

Неоколониализмът, в частност, е предоставянето на кредити и субсидии (чрез международни финансови организации) с цел подчиняване икономиката на страните, вмешателство във вътрешните им работи, организация на преврати и революции, подклаждане на национални разногласия, спекулации с понятието демокрация, права на човека, свобода на словото и военен натиск и интервенция.

208

До 216

преди 2 месеца

Германсикият народ не е сключвал сделка с Америка. Сделката я е сключил канцлерът. А за него въоръжаването на Украйна е по важно от субсидирането на икономиката. Заповед от окупатора, какво да прави човекът?

207

А германсикия

преди 2 месеца

народ някой питал ли го е дали е съгласен да му разсипят държавата? Падне ли Германската икономика пада и ЕС.

206

Идеалист

преди 2 месеца

ЕС системно е унищожаван от САЩ! Долу ЕК начело с джендърката и предателка фон дер Лайен!

205

Анонимен

преди 2 месеца

Бъдещето е Мade in China засега. Но скоро може и да отиде на измислено в Китай и произведено в Индия или някоя друга още по бедна държава. Немското умря много отдавна. Останаха им едни коли дето и на тях времето изтича вече.

204

до 170

преди 2 месеца

от руски bokлуци акъл не щем!!!

203

до 180

преди 2 месеца

така ли казаха по руската телевизия?!!хаха

202

Анонимен

преди 2 месеца

Къде сте , Бг-атлантиченца ?

201

Анонимен

преди 2 месеца

То така е всичко там, че имаш вството, че нарочно има толкова апречкиъ, че *** да не просперират хората напред. Като четеш историите на големите компании, някой тръгнали преди 2 века, разбирсш, че всичко моето са направили, днес проато законно и административно е невъзможно, без някакви невероят и средства. Просто голе ите затвориха вратата след себе си, чрез лобиране и друга мизерия, а сега се чудят, що германеца страдал. Ами натиснахте го в ъгъла. То и шреди се е случвало и... Те затова бягат.

200

Анонимен

преди 2 месеца

"Българите стоят в основата на човешката цивилизация" - Франсоа Митеран

199

Анонимен

преди 2 месеца

Евмолп е основателя на днешния Пловдив през 11 838г. преди новата ера!

198

Анонимен

преди 2 месеца

Всички навсякъде по света си спомняха за Белазките - Пелазките - Белите Хора - Българите за Тракийската - Българската култура! Но дойдоха Данайците от Етиопия - превзеха Атина Палада и южната част на Европа, въведоха робството, превзеха морските пътища и унищожиха спомена за старата Мегалитна, Златна, Медна и Желязна Българска Култура по света. Нашето внуче Америка ни помни. Япония ни помни... От Океан до Океан - От Северен до Южен Полюс!

197

Анонимен

преди 2 месеца

Преди раждането на Римската империя. Преди фараоните на Египет. Първата човешка цивилизация доминираше в света. От югоисточна Европа Траките родиха съвременната Цивилизация. Издигайки първите градове и въвеждайки земеделието. Те прокарваха своите кораби през моретата и океаните, натрупвайки несметни богатства неизмерими по красота и изкуство. Изгубени в хилядолетията.... Но нашето Българско Внуче Америка си спомня за нас Българите - за скалните каменни мегалити и пирамидите...

196

ДВОЕН КУР за ЕВРОПА

преди 2 месеца

Ислямският-джихадист Саладин изтребил до дупка МНОГО МИЛИОНИ западноевропейци живяли във Близкият Изток и подарил безплатен транспорт на Аристократите им до Западна Европа се явява като класическият Първи КАРЛ МАРКС учител и преподавател на Западните Аристократи по РАСИЗЪМ и избиване на тяхното собствено западноевропейско ПРОСТОЛЮДИЕ................НЕЗНАМ КАК И ЗАЩО И ПО КАКЪВ НАЧИН но и от КОСМОСА се вижда геноцид кървавата МАФИЯ на ЕЛИТИТЕ