29

Да им е честито

преди 2 месеца

Да се приготвят да плащат милиарди на САЩ за закупуване на оръжия. Това ще им е печалбата. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

28

Товаришчи

преди 2 месеца

Среден палец за масковския гном, апять.

27

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Ех тъй, ***, ***! Молодець, тъй, наш! Фините и шведите в НАТО вкара с марш!

26

@ @ @

преди 2 месеца

НАТО се оказа най-добрата ваксина срещу чумата - Путинска Русия. Вече и Армения твърдо е решила за влизане в алианса.

25

Аз

преди 2 месеца

Когато Тръмп се върне на власт ще се види колко оголено е НАТО. Той го каза на Германия - плащайте щото иначе няма защитиа - те се направиха на неразбиращи. Сега направо ще им го покаже. Въпроса е че Финландия ще разбере по трудният начин какво означава да те пази съюз който се управлява от либерасти!

24

Аз

преди 2 месеца

До Анонимен24 - :) смешкооооооо! От 2 години ревеш как Русия всеки един момент ще загуби войната ....... Е, почти прав излезе. Има Губещ във войната - 32-те държави които подкрепиха комика и деменцията!

23

Анонимен

преди 2 месеца

ЛилиПутин сега защо не ги напада??? Или няма дупе да нападне Натовска държава - хахаха

22

Анонимен

преди 2 месеца

Лудият диктатор, за да не влезе Украйна в НАТО, вкара много по-силната Финландия и Швеция. Аплодисменти!

21

(^.^)

преди 2 месеца

Още една цивилизована държава с/у кремълските върколаци ... зад путин и Империята на злото останаха само Ким Чен Грух, Башар Асад и Мадуро ... !!!

20

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Тия са по глупави и от укропитеците,да си подпишеш смъртна присъда когато виждаш че цяло НАТО потъна!Същите марионетки и те като нашите управляващи!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Честито на Швеция, както и на Финландия! Изключително силни попълнения и приятели!

18

Браво ПУТИН !!!

преди 2 месеца

Няма по-голям НАТО-вец от Путин - Столтенберг ряпа да яде... - Путин обедини и консолидира организацията, увеличи държавите членки с още две, а границата между Русия и НАТО се увеличи с 1 300 километра засега... Изби цялата си редовна армия и натори с нея украинските полета... Показа на целия свят каквo реално e новия ZФашизъм.. Поради това мисля, че заслужава някакъв орден или медал за заслуги...

17

Анонимен

преди 2 месеца

3янoca ce oщe egнa cтpaнa...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Пълен провал за джудж3то от Кр3мъл - за 3 дни превзеха Киев и попречиха на НАТО да се разшири...

15

Анонимен

преди 2 месеца

"Тук шведите идват с трясък и гръм!" Кошмарът на Путин за НАТО се сбъдна.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха :) Искат реванш западните куучета срещу Русия. :) Хаха, боли ги много от предишните им загуби - шведите бяха набити, Наполеон беше наритан и разбит, затуй бай Макрон е толкоз нахъсан да праща войски в Укристан! Хитлер и той не успя. 3:0 за Русия и СССР. Обединяват се нагло-сакските пссета, защото знаят, че не могат сами. Тоя път Русия няма да си играе със специални военни операции. :) Ще имат пълна руска програма за западните дегеенерати с изгряващи ядрени слънца над евро столиците :))

13

Анонимен

преди 2 месеца

Пacитo тaм ли e вeчe, шe kaзвa ли шaлoм?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Кого ще пращат шведите на източния фронт, когато чичо Сам им нареди - Йохан Свенсон блондинът с жартиери или емигрантът от Сомалия?! :)) Палячовци! Русия тръгнали да бият :))) Забравиха битката при Полтава и колко шамари са яли от руснаците.

11

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Пореден шут в д-то на копейките! Как е, копейки? Ще влиза ли Путин във Финландия или Швеция? М? Мълчите нещо.

10

хах

преди 2 месеца

Не знам какво беше казал руския вожд в Мюнхен, но само с присъединяването на финландия 2023, границата русия - НАТО се увеличи с 2600км. Не напразно наричат путинк най-големият агент на ЦРУ :Д