40

Идеалист

преди 3 месеца

От времето, когато в Америка изплуваха джендърите, не се интересувам от Оскарите. Америка е вече провалена държава и разделена. Без идеи за смислен живот!

39

Холивут умира

преди 3 месеца

Както и Америка. Вече нямат пари, Русия ги санкционира. Нямат влияние, Русия ги изгони от средния-изток и Венецуела. Опенхаймър е ужасна пародия и болезнено скучен филм, НО е най доброто с което Холивуд се опитва да те зариби бухахахахахахахахахаха жалка работа. И другото е, че Японците са били на ясно, че Янките имат бомбата, но имат само 2 и са се подготвили да ги доят. Това което ги пречупило е Сталин който унищожил 1.5 милионна армия в Манчутрия и се приготвил за инвазия над островите....

38

Жалка работа

преди 3 месеца

Направо физическо усилие ми струваше да остана и да изгледам "Опенхаймер" до края. Много слаб филм. ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ФИЛМ ОСНОВНОТО БЕШЕ ЧЕ СЕ ОБВИНЯВАХА КОЙ Е КОМУНИСТ И КОЙ НЕ Е. Останалото бяха някакви необясними "терзания" що създавали бомба и 5 мин. радостни викове когато унищожиха двата ЦИВИЛНИ японски града. И не , не е вярно че бомбите принуждават Япония да капитулира. Всъщност, капитулацията вече се е подготвяла . Бомбите са били единствено да покажат коя е НОВАТА суперсила в света след ВСВ.

37

Deep Zone

преди 3 месеца

"Самата идея да се възвеличава" Батенце, толкова и си го гледал, никой нищо не възвеличава, даже напротив :) А за Алцхаймер си има филм, даже Джулиан Мур спечели Оскар за него. Филмът се казва "Still Alice".

36

Анонимен

преди 3 месеца

а за Алцхаймер филм?

35

сравнение

преди 3 месеца

Интерстелар го гледах 2 пъти.Опенхаймер едвам гогледах и съм отвратен! Самата идея да се възвеличава създателят на атомната бомба е неморална!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля че Барби трябваше да спечели за най-добър филм.

33

възмутен

преди 3 месеца

За Опенхаймер филм има,а за Вернер Хайзенберг който се е опитвал да убеди всички останали физици да не създават бомба-няма!Вернер Хайзенберг нарочно не е създал бомба,а прототип на ядрен реактор. След войната остава в Германия и създава ядрените реактори на Сименс! Работи до края на живота си в Германия.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах го и не ми хареса!Но очевидно парите са си пари-платил са си хората за награди-получили са ги!

31

Спомен

преди 3 месеца

По соц. време дори Кока-кола-та беше страшно оръжие на западните милитаристи! Афиши на клатушкащи се , пияни американски граждани се полюшваха по улиците с бутилка кока-кола в ръка.

30

Кънчо

преди 3 месеца

Явно бутафорния , снобски елит на света харесва да участва в една евентуална ядрена война. Ами ,защо не мобилизират цялата па.см.ина , която се изсипва на тези сборища за фалшиви награди ??? И да ги пратят на украинския фронт , та да се запознаят по-отблизо с употребата на други оръжия, а после да се радват на ядрена война . Ядреното оръжие не е евтин кондом , за да го размахваш с усмивка !

29

Анонимен

преди 3 месеца

А за "индианския" филм- нищо. Блестящ Робърт Де Ниро, въпреки че е малко банален.

28

Точен

преди 3 месеца

Оскарите не са награди, а криминални присъди за поддържане на САЩ престъпления срещу Човечеството.

27

вгз

преди 3 месеца

След като толко много има харесва филна, сигурно няма да имат нищо против ако отгоре им изсипят една-две атмни бомби, да се порадват на успеха на Опенхаймер на живо. На филм не е толко интересно.

26

СС

преди 3 месеца

Вкиснати и редки бози...

25

Анонимен

преди 3 месеца

Пошлост и бездарност на Оскарите. Що не номинират "Убийците на цветната луна", истински американски филм, и не само американски, ами важи за целия запад.

24

Ром"с

преди 3 месеца

Един колега тук пише за сценаа във филма(не съм го гледал,но не съм тираджия,бачкатор,апаш...) когато всичките викат Ю ес...а в същото време Той вижда овъглените трупове... . А това не се ли повтаря и днес ..всичките викат Ю ес....и Байдън,Урсула...а в същото време има стотици овъглени трупове .. . Може би след време някой филм за Байдън,Урсула или Бобито ще спечели Оскар,ако все още ще съществува света или САЩ!

23

Българин

преди 3 месеца

До Deep ZoneТова, че във филма е пказано, че ги вижда не значи че е било така, но дори и да имаш угризения това не те оправдава. Всеки убиец може да иама угризения, но вината си е вина.След кат участва толкова време в такъв скъп проект, то той си е продал душата на дявола.

22

Deep Zone

преди 3 месеца

20 коментара на изрожденци и хора, които са бачкатори, стражари, тираджии и т.н., на които не им остава време да гледат филми. Но са чували, че Опенхаймер е американски филм и се вее знамето накрая. Тези, които сме гледали филма, можем само да се изсмеем. Една от най-великите сцени, които съм гледал последните години е сцената в читалището, където всички крещят Ю Ес Ей!, a Опенхаймер "вижда" овъглените японски трупове.. Жалко, че Нолан чак сега взе първи Оскар, заслужаваше още за "Интерстелар"!

21

Българин

преди 3 месеца

Чудят се как да покажат нещо положително и човешко в най-пъкленото си дело.Интересен ми е рейтингът на Опенхаймер в Япония.