174

васил божков

преди 3 седмици

Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.

173

Бате Гого

преди 1 месец

Ха, цензурата и нощни смени ли е взела да бичи? Какъв човек трябва да си, за да "работиш" такава "работа"? Да ти са сплесква продължението на гърба от седене и да хванеш хемороиди. Обаче да т.риеш коментари, само защото не ти харесват или защото така са ти наредили.

172

Анонимен

преди 1 месец

Тоя нямаше ли проблем с очите и трябва да се примери че вече е в миналото.

171

Анонимен

преди 1 месец

Тоя щял да действа.Ама от диванчето.Нищо,че за нищо не става.Даже вече и да си води предаването.

170

Анонимен

преди 1 месец

А себе си не виждаш ли, бе, тарамбука чалгарска, колко си гол и жалък? Какво пак се обаждаш да пречиш на България? Отдавна си господин никой.

169

Сълза и смях

преди 1 месец

Както пееше Слави "времето спря". Така е. Всичко в България си е като през 90те, пак чалгата си върви, мутри пак си има, рекет пак си има, разликата е само, че сега политическият лидер на итн е стар и болен, и му се привиждат разни голи работи.

168

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ винаги са управлявали с Доган. ДПС имат квоти в всички държавни институции.

167

Анонимен

преди 1 месец

Славчо, два пъти можеше да направиш правителство, но избяга. Ай ся не дрънкай! И ти си същото рядко ...............

166

смях

преди 1 месец

Слави, прав си, обаче седнал за екрана и пишеш пост след пост, основателна жлъч, не си алтернатива. Ти си просто шум. Ехо. С теб и без теб. Не че ще прочетеш това, ама все тая. И да Българите презираме ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и БСП, Възражане не ги броим изобщо. И нашето презрение се изразява в отказа да гласуваш за лъжата, измамата и покварата. ФАКТ !

165

наблюдател

преди 1 месец

Тоя да се скрие. Видяхме го що за стока е.

164

aaa

преди 1 месец

вас кой ви излъга, че трябва да махаме ГЕРБ? Единствената нормална партия у нас. ЗА съжаление, обаче, заради тъпанарчетата като 165, вече ДПС са основната сила в парламента. ЗАбравихте какво беше преди ГЕРБ и как Доган разпределяше порциите и имаше тройна коалиция. Забравихте миналият път като махнахте ГЕРБ че ПЕевски за малко да стане шеф на ДАНС.

163

Ицо

преди 1 месец

Учиндолския визионер... само той вижда че царя е гол. И да да махнем ГЕРБ изглежда е мечта и за това не са виновни ПП-ДБ, а всичките сънародници които ги правят първа политическа сила вече не знам колко години. Тоя слави не го ли е срам въобще, какво махане на герб, забрави ли вече скандалното си "интервю" с бойко от шоуто му? Ей такива слуги като него бетонират герб/дпс на власт. Кое не е ясно?

162

Анонимен

преди 1 месец

Кой цар? Галя от Посолството гола? Къде?

161

Гошо

преди 1 месец

Слави, народа заслужава своите управници... Не само ти се отвръщаваш от гЕРБ и ПП ДБ. Но въпросът е кой ги избира и защо после ги плюят? На времето викаха много сме силни сме, ама къде сте... СДС си отиде, но комунизма явно не, беше царя но той се оправи за 800 дни, след това ГЕРБ, но си е тръгнал, БСП се разпада, но там това е целта.

160

Анонимен

преди 1 месец

***, върнете го да приказва незабавни смешки, мола ва.

159

ааааа

преди 1 месец

Моля спрете да му давате публична трибуна на тоя нищоможещ. Той подлъга матряла да гласуват за него и после се изплаши да управлява. Неговата цел беше да се прави на патерица, та да взема без да носи после отговорност. И затова подлъганите после го шкартираха. Пращайте го където му е мястото - в десета глуха.

158

tutti frutti

преди 1 месец

Славуцо, ти остави, че царят е гол, ами ЦРУ заради тебе направиха ЛГБТ-то, а ти едно благодаря не каза! Не си никаква демократка, само пари знаеш да искаш! Излагаш ни пред чужденците!

157

Анонимен

преди 1 месец

Диванният политик изскача като кукувица и после пак се скрива.

156

ИСТИНАТА Е СВЯТА

преди 1 месец

Юдеоеврейските бунтовници ОБЯВИЛИ ВОЙНА на собственият си юдеоеврейски Цар АГРИПА което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу ЙЕХОВА докато в столицата РИМ Император НЕРОН ВОДИЛ ТАЙНА ВОЙНА срещу неговите собствени РЕЛИГИОЗНИ вождове...ДРЕВЕН РИМЛЯНИН не съм сигурен да не беше ТАЦИТ пише:"ЦЕЛИЯТ БЛИЗЪК ИЗТОК симпатизираше на Император НЕРОН НО В ОСТАНАЛАТА част от Римската Империя НЯМАШЕ ТОЛКОВА МНОГО ФЕНОВЕ"......ЙОСИФ ФЛАВИИ пише:"В сегашни времена САМО ГО ХВАЛЯТ НЕРОН а аз Йосиф Ви казвам че беше МНОГО ЛОШ"

155

Анонимен

преди 1 месец

Вие като куче, защото за него няма нищо! Несправедливи са - той винаги е бил толкова верен прислужник на ГЕРБ, а те даже една комисийка не му предложиха ...