76

КокоБийч

преди 1 месец

Реднеците Тесла не карат, колега. Дай им Ф150, Силверадо и Рам. Само либерали и онези на другия бряг купуват Тесли. Нормален човек си взима осмак, или най-малко шестак и си енджойва Свободата. Аз лично карам CLS550 AMG. Все пак от Европа съм дошъл

75

Анонимен

преди 1 месец

Електричката е гадория. Караш и постоянно гледаш колко пробег ти остава. Чарджинг станциите са кът, а времето за зареждане е идиодтски дълго.

74

Всички полудяха

преди 1 месец

Прилича на кашон и триъгълник в едно, обобщено ковчег. Да, всички мъртви са полудели по него щом ги погребват в такива. Един истински шедьовър на американския гений. Реднеците харесват трябва да следват модата.

73

Да бе!

преди 1 месец

Ако се чудя как да си изхарча милионите, със сигурност ще си купя една такава бройка, не, че е красива, практична или удобна, ами ей така за спорта. Иначе са пълен *** и много далеч от рекламата, и като пробег и по други параметри. Имаше цяла статия, че в световен мащаб никой не е успял да пусне УСПЕШНО серийно автомобил неръждавейка. С огромни проблеми и с това и в момента се сблъсква Мъск. А за пробега тези 800км. са мноооого далеч от реалността, при тестове от реални собственици.

72

Смел Гибсов

преди 1 месец

Ами купуваш я тая г.р.о.з.н.а кола и тръгваш към луната да живееш спокоен живот... хахахха

71

Анонимен

преди 1 месец

Всички нови коли яко изчанчени, а най си било хубаво квадрат с двигател, що ли са мъчат другите фирми.

70

Анонимен

преди 1 месец

Което само доказва, че п,р,о,с,т,о,и,я,т,а е на всякъде, дори при богатите.

69

Анонимен

преди 1 месец

Аз се бях записал за него, когато казаха 40000 долара. После се отписах. Кафеварка , честно. А тия знаменитости колата им се подарява или дава да се кара , с цел реклама. Колата е грозна и скъпа. С дефекти при сглобката.

68

Това

преди 1 месец

Сигурно гълта ток колкото цяло село !

67

анонимен

преди 1 месец

Надали е правена по-голяма грозотия до сега !

66

Анонимен

преди 1 месец

Минутка за реклама - БЕЗПЛАТНА.

65

До 36

преди 1 месец

Точно така е. BYD ЯнгУанг е абсолютно революционен автомобил. С него Китайската компания заяви директно че те оттук нататък налагат стандартите. Забравихте да споменете и че автомобилът може да плава до 30 мин в ситуация на наводнение. Това нокога досега не е било постигано. Немските инженери треперят.

64

Анонимен

преди 1 месец

На вкус и на цвят приятели няма. За някои е грозно. За други иновативно.

63

трудно ми е

преди 1 месец

да си представя нея нещо по-грозно и бездарно

62

Факт

преди 1 месец

След всеки дъжд трябва да се подуши и подмаже иначе ръждясва до сутринта.

61

Да идват танковете

преди 1 месец

Въпрос: колко пътрулки могат да спрат този цивилен БТР ? Според мен минимум 45 патрула , а че за пистолет е непробиваема е рдуг въпрос. Практически водача ако изплиска лигена или пробва некяи зли гъби и вземе да мачка хора няма да могат да го спрат цялото районно управление ...

60

Вуте русофило

преди 1 месец

Я па ке си карам москвичо, най ми пасва на джебо.

59

Содом и Гомор

преди 1 месец

С това нещо една блундинка дето е пила колдрекс може да избие едно 100 тина пешеходеца преди да сопрат. Идеална и е за обири, атентати и като цяло за гражданска война. Има остри ръбове бая народ ще жъне .

58

Станко

преди 1 месец

Зомби автомомил за зомбита...

57

Гроздето е кисело

преди 1 месец

Вижте сега... По принцип хората с малко пари гледат да си купят смислени неща. Едва ли офис работник би се изръсил с няколко десетки хиляди за подобно недоразумение. Но в същото време хората, които не си знаят парите, с радост биха си купили поредната безсмислица просто защото те могат, а плебеите не могат.