35

123

преди 1 месец

много *** тоя бре

34

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист Че са пропаднали типове , без морал и достоинство , крадци и мошеници е така , но на теб като малък не са ли ти разказвали приказката за мишлето , петлето и котето . Префинения мошеник е не по-малко вреден за обществото .

33

Реалист

преди 1 месец

България е ръководена от ей такива пр.ос.та.ци като този екземпляр, затова е на това дередже! Като се появи един интелигентен и добре образован човек, като Асен Василев и иска да направи добри неща за България, всички пр.ос.та.ци ссщачат вкупом върху него да го плюят и очернят, като в анекдота с казана на българите в ада!

32

Падение

преди 1 месец

Преди да стане бизнесмен, е работил като автомонтьор, шофьор, портиер, сервитьор, барман...За да бъде назначен Лучано за министър, парламентът по предложение на правителството отменя в закона изискването министрите да имат завършено висше образование...(???)

31

Анонимен

преди 1 месец

този още ли мърда? взе ли диплома за средно, или още е с начално?

30

ха

преди 1 месец

тоя па от къде изпълзя

29

Анонимен

преди 1 месец

Тоя екземпляр къде се навира и кой го изкопа от нафталина?!

28

Анонимен

преди 1 месец

Наистина ли точно интервюто на един пропаднал алкохолик намери място в пропадналата ви мисирска медия, защо не се прекръстите на ПИК?Този *** трябваше да бъде изритан от студиото със шутове вместо да се унижават да му вземат интервю. Явно мисирките вече нямати никакво достойнство и канят всякакви пропаднали типове лъхащи на джибри, които говорят уникални смешки. Това е дъното на журналистиката, не стига издънката на нова, ами и в други мисирски медии не се свенят да цитират алкохолика.

27

Хм....

преди 1 месец

Тоя ми прилича на Квазимодо.

26

Анонимен

преди 1 месец

Явно тук от нормален министър не може да се произведе , изискуемо условие е степен на идиотизъм .

25

Анонимен

преди 1 месец

тоя простия обедня,фалира,разведе се и сега пак пощръкля

24

Анонимен

преди 1 месец

Като само го гледам на фотката , много си е подходящ *** министър , даже в допълнение ще добава , че го слушах и на звук , аме напрово не може и да говори , идеален министър за идиотската ни клета държава , всъщност клетниците сме ние .

23

Анонимен

преди 1 месец

Как може да се промени човек за 15 г. Като го видях и не повярвах,че се е превърнал в такъв дядка. После ми разправяйте,че от много пиене нищо не ти става.

22

хахаха

преди 1 месец

Жалък алкохолик

21

Вън от спорта

преди 1 месец

Вън политиката от спорта, изедник!

20

Бю джет

преди 1 месец

Гениално е да поканят придворния пицарза интервю

19

Лучано Павароти

преди 1 месец

Тоя *** нямаше нужното образование, та променяха закона! Сега пак наваля да крадне!

18

Анонимен

преди 1 месец

Този е някакъв пълен прошшляк. Изглеждаше и звучеше крайно неадекватно. С голям кеф обясни как той е назначил майката на Дебелото момче за шеф на тотото, щот немало кой друг, ти да видиш. А Делян бил душа човек. Просто нямам думи какви хора има в тази държава. Трябва ни някой нато чичо Вова и неговите асистирани самоубийства да поизчисти малко пейзажа.

17

Гараш

преди 1 месец

Тортев, кога стана гербопитек и дупесар едновременно, че и министър иска да става. Ама няма вишу...

16

баба мара

преди 1 месец

какви ги говорите направете го министър на мвр защото ресторантът му езалепен за сградата на полицаите ще командва от рафта с бутилките как можеда ни занимавате с подобни хора те са за клиника